Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lionela vcera jsem na tom testu videla vice nez dnes...ale to neznamena ze tam neni....jen ze ho nevidim 😆
@vendelinka08 Jo on když se nasvítí, tak je vidět víc, ale nebudu s tím šaškovat, tak jsem jen vyblejskla a poslala 😂 A jsem 9dpo, takže brzo ještě. Čas ještě je, tak zatím neplašilm 😂 To budu tak v neděli.
@vendelinka08 ja vim, ze jo, ale bavi me to 😀 dalsi prilezitost bude az v pondeli... Nastesti mam zasobu testu!
@lionela dnes taky nevidim 🙂
@abecedeeefge nevadíí 🤗
@natlinka27 ten je srandovni 😂
@abecedeeefge no právě a to jsem ho nedělala od začátku až teď sem se na to zaměřila já se nějaká divná no 😂
@natlinka27 taky par takovych mam ve sbirce, kdyz se mi nechtelo 😂
@abecedeeefge já vůbec nechápu proč mě to tak litá 😀 já pořád říkám že nemůžu mít nic normálně
@natlinka27 Tak ten je ze všech nejkrásnější 😂😂😂😂
@lionela že jooo 😂😂😂😂
@natlinka27 Jako tohle se taky jen tak nevidí 😀😀😀 Takové véčko 😀😀
Holky tak už to mam za sebou...akorát jsem se zas totálně vytočila. Samozřejmě jsem dostala vynadáno za grafy, že prý je toto cesta do pekel a nechápe, proč to dělám. To, že je z toho poznat, co je MS, co mimo MS, že mám pozdější ovulaci, kratší luteální fázi atd., to je nepodstatné. 😠 ani v tom tu ovulku nepoznala a tvrdila mi úplně nějaký bludy, že je, až když je ta teplota nahoře. Se picnu. No, pak se mi tam strašně dlouho všelijak ryla, normálně mi to nevadí, ale dneska to teda bylo dost nepříjemné. Řekla, že mám strašně překrvený čípek, což také není žádná novinka. Na UTZ nic nenašla, vaječníky ok, děloha ok. Výsledky cytologie a další testy se nedozvím, protože jede na dovolenou. Dostala jsem duphaston na dva měsíce na zkoušku, kdyby tofakt bylo tím progesteronem, jak jí tvrdím.
Ale přece jenom to má jedno pozitivum - už mě nebude mrzet, že jdu k té nové Dr. u nás. Doufám, že bude lepší. Jdu tam za 14 dnů.
@petula720 nechápu o co těm lékařům jde??? fakt tomu nerozumím....já se chystám k doktorce dneska, jsem zvědavá co semnou udělá po dvouletém snažení...už mě nebaví, jak vše bagatelizuje a říká, jak je všechno ok...snad u Tebe bude nový lékař podstatně užitečnější...místo toho, aby fakt pomáhali v podstatných věcech..jóo když chceš předepsat antikoncepci, to se můžou přetrhnout, ptž. z toho m ají peníze :-/ fakt smutné
@petula720 A jak dlouho se snažíte? Mě na gyndě taky řekla,at dělám bazalní meření a k tomu ovulační testy. Po roce a čtvrt, jsem šla sama do CARU a tam mi bazalní teplotu a ovuláky hned smetli ze stolu. Jestli ovulace je a nebo není potrvdí jedině a jen Ultrazvuk. Tak vidíte..jedna řekne tohle, druhý toto.
@magicka89 já jsem z toho taky už znechucená. Neřeknu, když si nějaký simulant dělá poznámky o každém prdu a pak s tím prudí doktora...to bych byla jako doktor taky naštvaná, ale když je evidentně nějaký problém a nedaří se ho odstranit, tak taková tabulka s BT, MS, ovutesty atd. může dost říct. Obzvlášť, když mi nikdy nevzala krev a ani nedělala folikulometrii. A ví, že jsem také zdravotník, takže nějaký pojem o anatomii a fyziologii mám. 😠
@biedronca o snažení ani moc nejde, spíš chci vyřešit to krvácení, co mě zlobí průběžně už 3 roky. Ale pro mimčo jsme se rozhodli před 3 měsíci. No a zrovna ve stejnou dobu se mi vrátily ty problémy a evidentně brání otěhotnění.
@petula720 Přesně tak..naprosto s Tebou souhlasím...mně dělala jednou folikumetrii...zjistila, že je vše oka a od té doby nic...také chci udělat testy...a když mi je neudělá, půjdu snad jako samoplátnce, nebo už nevím...dnes jsem 27 DC, vůbec ani nevím , kdy byla tenhle měsíc ovulka, jak jsme dovolenkovali...pozná zda proběhla ovulace? Jinak taková perlička..v dubnu jsme se s manželem milovali, po sexu ohromná bolest podbřišku vystřelující do konečníku. Seděla jsem 20 min na toaletě s hlavou opřenou o zeď a prodýchavala jsem to...pak jsem se nějak odbelhala do postele a tam ještě tak 15 min. čekala až ustanou křeče...takovou bolest jsem nezažila..a já mám práh bolesti posunutý jinak, před rokem jsem si nechala potetovat půlku zadku, celý bok až téměř k pasu a tříslo, takže vím co bolest je 😀 no dva dny jsem stále cítila podbřišek a byla jsem z toho vyděšená...a když jsem v úterý přišla k doktorce, ptž. dřív neměla místo, řekla mi, že jsem měla přijet už v pondělí, že takhle nic moc nevidí..ale že to můžu mít reakci na sperma, nebo, že mi praskala cysta, že to spíš...že tam vidí tekutinu,ale že je to běžné a normální..takže jsem odcházela s pocitem, že jsem fakt simulant ....
@lionela u mě je hele možné vše už mě chytlo to že si udělám. Test ale říkám si že to je brzo že počkám
@magicka89 s tím prahem bolestivosti to mám asi dost podobně 😂 jinak ta moje mi dneska říkala, že na vaječníku proběhlou ovulaci nevidí, ale že to tak je většinou takhle pár dnů před MS.
@biedronca zhruba 2-3 dny po ovulaci, téměř celou luteální fázi. Je to vidět v tom grafu, co jsem sem ráno dávala.
@petula720 Joooo tak to jsem měla přesně taky! Po ovulaci 2-3 se spustilo tmavě hnědé silné špinení, které pak přešlo do MS )někdy jsem ani nevěděla kdy počítat 1DC). Nechala jsem to tak rok.. pak šla na gyn, a predepsala mi Duphaston.
chce to hormonální profil udělat, a dle toho nasadit léčbu. V Caru mi rekli,že to je opravdu "jen"poklesem hormonů proto to krvácení/ spinení. My vlastně od ovulace do MS byli "vyřazení" ze snažení...
Ale mě pak o měsíc později zjistili z hormn. profilu právě PCOS , tj. polycystycké vaječníky. Nerostou mi folikuly, nereaguji ani na Clostylbegyt,ani na zdvojenou dávku. Dokonce nerostly ani po injekcích Menopuru.....
@petula720 Jak u mého Dr., že to moc řeším, ať to nechám volně plynout, atd. A to jsem jen chtěla vědět, zda na Utz vidí, jestli ovu proběhla nebo proběhne teprve. A hned, že na to moc myslím, že takhle to je špatně a kdesi cosi. No já se cítila jak blbec, a nadalvala si, proč jsem se vulbec ptala

Holkyyy posílám vám dalšího ducha a nevykoukejte si oči 😂😂😂😂