Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@natlinka27 hahaha, jsem na tom stejne, jen jsem to nefotila😂
@abecedeeefge fakt jo? 😂😂😂 Mě přítel už řekl že už mám objednané místo v Bohnicích 😂😂😂
@natlinka27 no jo, koukej, uplne stejnej prd 😂
Krásný den, nemáte prosím někdo zkušenost s endoskopickým vyšetřením močové trubice u partnera? Příteli bylo řečeno, že má tu trubici "zarostlou", tak že jí androlog protáhl a po kontrole řekl, že má za varletem nějaký výrustek, který brání spermiím v průchodu. Neřekl s jistotou, že je to hlavní problém proč má horší kvalitu. Proto by mě zajímalo jestli jste se s tím setkali. Přítele doporučil na operaci pod anestezií, proto se ptám. Děkuju
@abecedeeefge musíme déle testovat ještě jen brzo ale my jsme hrozne a nevydržíme to. Já to zkusím v neděli nebo v pondělí a když ani to ne tak pak den po MS když nedorazí jestli to Teda vydržím 😂
@lionela
@biedronca
@petula720
holky jinak mi teď došlo, když tady vytvářím kampaň, že jsem včera byla 26DC...Minulý měsíc jsem to dostala po 25 dnech,ale to asi nehraje roli, nemám to přesné na den..ale od předchozího večera mě bolelo břicho, že jsem kvůli tomu odmítla i sex( to se u mě nestává skoro nikdy 😀 ). Břicho mě bolelo celý včerejšek, podobné bolesti, jako než se rozjede MS a do toho šílený výtok. Bílý, nezapáchající a hojný. Když jsem po cvičení sundala gaťky a šla do sprchy, musel ajsem jet domů bez nich, ptž. byly celkem zmazané 🤐🤐fůůj omlouvám se za ten výraz, nevím, jak jinak to popsat..a dneska nic, ani břicho, ani tak hojný výtok...tak snad do toho všeho nemám nějaký zánět 😕🙈🙈
@natlinka27 Ja pokud to vydrzim, tak v pondeli rano 😂
@petula720 víš co, my jeli autem do tater, lezli jsme po horách, jinak spánek, jinak jídlo, jinak režim a ty teploty mohly být zmatené 😀 já už nevím..jen vím, že už mě to ani netáhne si dělat TT...už byl tolikrát s jednou čárkou, že // jsou pro mě sci-fi. A to moje máma se otřela o trenky a byla těhotná...jak s oblibou říká, ani mě nechtěla...noo, my máme špatné vztahy, právě z důvodu, že mi vyčítá, že jsem jí zkazila mládí - otěhotněla v 17. Ale je to paradox no...
@natlinka27 Já tam teda náznak vidím. Máš to podobné jako já z dneška, ale já mám asi lepší rozlišení na telefonu, tak to vidím asi lépe.