Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@petula720
@etapa
@petula720 tak holky..jsem.mladá na řešení, snažíme se krátce a málo...ovulační testy jsou prý nejvíc spolehlivé, teplota nanic....jo a každý má prý LF 14 dní😁😁😁 může mi nabídnout jednou folikumetrii a pak jestli teda chceme asistovanou reprodukci, nic.víc....hormonální testy zbytečné pokud menstruuji🙈🙈🙈🙈
@katkas75 ahojky. U me doslo k posunu. Doktorka ma dovcu, a ja nezahalela. O jednala jsem se do gyncentra. Vajicko 13 mm, nizka sliznice, clostik jsem brala 2 rano, 2 vecer. Vyfasovala estrofem na narust sliznice. Nedelam si uz zadne nadeje. Vicemene jsem zamerena na to co me ceka, koukam na pracovni nabidky a tesim se co nas ceka a nemine.
Devcata vidim toho pidu dusika jen ja? Je to tedy 3hodiny po zaschnuti tak nevim jestli to mam brat vazne
@pajkis mě se zdá že tam něco asi je. Zkus za dva dny znova měl by sílit 😍 držím palečky
@magicka89 no tyvoe, to mě po*er na holý záda! Nechodily ty dvě 🐄 náhodou spolu do školy? Pardon za ty silný výrazy, ale dneska už to fakt nedávám...mě řekla v podstatě to samý, akorát že u mě ovulační testy i teplota lžou, ovulaci mám rozhodně jindy a ty svý grafy si můžu strčit za klobouk nebo nechat vydat jako diplomku z gynekologie prej...😂
@natlinka27 jsem z toho jelen clearblue digitalni mi ukazal minus tak zrejme z toho nic nebude
@pajkis Digital ten spíše až budeš mít dálnice není tolik citliví jako klasický.
@magicka89 nenech se takovou trubkou rozhodit. Mě je z toho taky všelijak, ale doktoři jsou tu pro nás, vybrali si to povolání, aby pomáhali lidem, co to potřebují. Pokud to dělat nechtějí, tak ať jdou jinam, nikdo je k tomu nenutil. Gynekolog řeší pro většinu pacientů velice intimní problémy, takže by měl být empatický a respektovat, že je to pro jeho pacientky psychicky velmi náročné. To se tyhle dvě pindy nejspíš neučily a to, co nám dneska řekly, už je přes čáru. Prď na ní a jdi jinam. Mě se napřed také nechtělo, ale teď už nebudu mít sebemenší výčitky. Mluvila jsem o tom dneska s manželem i s mamkou a oba řekli, že je to naprosto neprofesionální přístup a ať jdu okamžitě jinam.
@magicka89 být tebou, už bych tam fakt nešla. Já k té mojí také už nepůjdu, dneska to byla poslední kapka. Vyzvedla jsem si v lékárně ten duphaston a za 14 dní jdu k té nové doktorce, kam jsem se objednala, ještě než mi volali, že jim na dnešek někdo vypadl (původně mě chtěla vzít až v září, proto jsem se objednala jinam). Podle toho, co řekne ta nová, buďto začnu brát ty prášky nebo to budeme řešit jinak. Musím primárně vyřešit to krvácení, pak by to snad mělo jít samo...
@petula720 nechapu proc tak odmitaji meteni bt...vzdyt je to neco..co nas uci poznavat sve telo...a je to dokazane..no..ale uprimne...doktori si proste melou sve..umi skvele predepisovat leky ale lecit a hlavne resit pricinu..to nedelaji...jiste ze nejsou vsichni stejni..ale za ty roky co jsem resila sve zdravi..no doktori mi nepomohli. Takze si zase velke iluze nedelam...nechapu jejich odmitani..mohla byt rada..ze se snazis a misto toho takova studena sprcha.
@vendelinka08 také nerozumím, co jí na tom tak vadilo, dá se z toho zjistit spousta věcí, obzvlášť když se neobtěžuje mi nabrat krev a udělat hormonální profil. Nicméně dobří lékaři stále existují a při zkušenosti, jako byla ta moje a @magicka89 , je potřeba se sebrat a jít jinam. Dnes odpoledne jsme se o tom přesvědčili v nové stomatologické klinice, kam jsme přešli také od starších lékařek vyznávajících středověké metody 😂 a doufám, že za 14 dnů mě o tom přesvědčí i ta nová gynekoložka. 🙂
@petula720 kez by...a opravdu zacala s tebou vse resit...musi to byt ubijejici..kdy clovek chce vedet proc to nejde a ne zo nechat byt...a jeste nejde jen tak o banalni vec..ale o dite...myslim..ze vsechny zeny to prve chteji zkusit prirozene...tak budu drzet palce at jsi s novou doktorkou spokojena...
@vendelinka08 děkuju! 🙂
@magicka89 no, slovo bylinky je asi sprosté slovo, horší než pi*a 😂 to také radši neříkám...jinak přesně jak píšeš, ovlivňují svým přístupem dost výrazně naše životy a asi jim to vůbec nedochází. Nechápu, že jí nevadí nechat mě se v tom 3 roky plácat a ještě mi vynadá, že si vedu nějaké grafy, abych se alespoň sama snažila vypátrat příčinu. Ty problémy celkem dost snižují kvalitu života, když v podstatě 2 týdny ze 4 krvácím. 🙈 ale největší vtip je v tom, že sestřička, která u ní pracuje má menstruaci !!! 3 týdny !!! už X let...to mi včera tak mezi řečí řekla - nic si z toho nedělejte, já jsem na tom ještě hůř...akorát už má aspoň dospělé děti.
@kladpol Tak to je dobře 🙂 No a tak co? Podařilo se nebo cítíš na sobě nějaké změny? Jak to jde? Malá byla teď dost nemocná, tak jsem neměla čas tady být a psát, ale už je naštěstí prdelka v pořádku 🙂.
Ahojte, nejake novinky? 🙂 jsme na navsteve a nestiham docist.. Dnes rano test (8dpo) a podle ocekavani nic 😂 ale porad me boli prsa, coz je u me neobvykle, tak uvidime, zitra testovat nebudu, zkusim zase v pondeli... Ja nevim proc, ale mam pocit, ze to vyslo...kez by to tak vazne bylo!
@abecedeeefge grafík máš pěkný a 8DPO je opravdu brzy... zkus vydržet do pondělí.... a pokud to tak cítíš, tak je možné že to tak opravdu je... já mám tentokrát také zvláštní pocity... ale uvidíme... stejně to dopadne tak jak má...

@lionela náznak tam vidíš jo? Přítel říkal že mzoural a že si myslel jednu chvilku že tam něco. Je ale. Že asi ne zkusím. Večer až přijedu z práce ještě lépe vyfotit