icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

snazimese
16. črc 2018

@tynka07 ja drive cas od casu mela zpozdeni az do lonskeho roku, ale to bylo spis ze stresu a od prosince mam ms skoro jako svycarske hodinky

natlinka27
16. črc 2018

Tak dnes sem dělala další test a porovnání se vcerejskem

maice
16. črc 2018

@natlinka27 No siliiiiiiii 🙏😘🤪

natlinka27
16. črc 2018

@maice 😍😍😘🤗

letadylkokane
16. črc 2018

@natlinka27 gratuluju! 🙂

natlinka27
16. črc 2018

@letadylkokane děkuji příští týden jdu k dr. Tak snad už něco bude malinko vidět

vendelinka08
16. črc 2018

To je ten ovulacni...

vendelinka08
16. črc 2018

tohle je grafík...ale do ms ještě daleko... díky té posunuté ovulaci...

vendelinka08
16. črc 2018

@natlinka27 je vidět, že oprvavdu krásně sílí... tak super zpráva...

bajunka
16. črc 2018

@natlinka27 gratuluju,ale nechci ti brat iluze jestli doktor neco uvidi tak max dutinku a budes se zbytecne nervovat(aby se tam zacal tvorit zarodek aby zaclo bit srdicko...),mela ses objednat jeste aspon o tyden pozdeji...to uz by bylo lepsi pokoukani...🙂

vendelinka08
16. črc 2018

@natlinka27 to je asi jeste brzy..doktor asi jeste nic neuvidi...opravdu se vystresujes...test je jeste slaboucky...a v podstate jeste nemas termin ms...ale uvidis..treba uz bude neco videt..alespon dutinka v deloze.

natlinka27
16. črc 2018

@bajunka
@vendelinka08 ona sama doktorka říkala ať přijdu příští týden sestřička říkala tak za 14 dní a doktorka že mám přijít už příští týden že mě kdyztak vezme i krev

vendelinka08
16. črc 2018

@natlinka27 tak to je fajn ze ti vezme krev...to je vse jistejsi

natlinka27
16. črc 2018

@vendelinka08
No říkala ať přijdu že buď něco uvidíme nebo ne a kdyztak odebereme krev ať mě tehu může potvrdit

bajunka
16. črc 2018

@natlinka27 a ty to nejak velice rychle potrebujes potvrdit skrz praci?

abecedeeefge
16. črc 2018

Teda tady se to pozitivnimi testy jen hemzi...moc vam to preju! Ja jsem dnes jak prastena, pres den jsem si byla dvakrat zdrimnout, jinak jsem vubec nebyla schopna fungovat, citim se, jako by na me neco lezlo ☹

natlinka27
16. črc 2018

@bajunka já na tom tolik netrvala ale dr. Mě to takhle řekla a kvůli práci taky budu potřebovat

aklin
16. črc 2018

@katkas75 ahoj. Dnes jsem byla v gyncentru a dopadlo to tak jak jsem si to myslela. Telo nereagovalo na stimulaci, od patku 13 mm. Bylo nam navrhnuto IVF. Ale ja nechci. 6 mesicu si chceme dat pauzu, pak se uvidime jak se rozhodneme. Kazdopadne se chranit nebudeme, prece jsem neplodna. Narovinu jsem rada, ze to takhle dopadlo, najdu si praci, finacne budeme na tom lepe. Musim za tim vsim udelat tlustou caru, prejit na novou kapitolu. S touto skupinkou se loucim. Musim jit dal.

apple_tree
16. črc 2018

@aklin To me mrzi :( Ale treba prijdes na jine myslenky a najednou to pujde samo 🙂 Moc vam drzim palce a urcite dej v budoucnu vedet, jak na tom jste 🙂

cpollik
16. črc 2018

@vendelinka08 ahojky,tak co už jsi dělala TT?Jak jsi dopadla?Držím pěsti!!

vendelinka08
16. črc 2018

@abecedeeefge já odpoledne spala dvě hodiny, byl strašný tlak... nemohla jsem se donutit něco dělat...

vendelinka08
16. črc 2018

@cpollik zatím testovat nebudu, včera jsem udělala, ale je bzy, sice je tam slabá čárka, ale také to může být falešná ryska, takže budu testovat jen pokud neklesne teplota až po dovolené....

katkas75
16. črc 2018

@aklin drž se! Vše bude, jak má 😉🍀

petula720
17. črc 2018

Tyjo, někdy už mě ti pacoši taaaaak štvou, že bych potřebovala okamžitě nastoupit na mateřskou a jako na potvoru furt nic... 🙈🙊😂

magicka89
17. črc 2018

@petula720 a jak to vypadá?? Já jsem dneska 31 DC , menstruace nikde, podbřišek mě bolí už 14 dní a test úplně bílý ☹ fakt to nechápu ☹

pajkis
17. črc 2018

Ahoj holky. Tak dnes je to 2dny co ms meska a testik vypada takto

petula720
17. črc 2018

@magicka89 mě dorazila o den dřív, mrcha, takže LF byla jenom 9 dní a z toho 4dny krvacení. 😢 achjo...

magicka89
17. črc 2018

@petula720 ach jo ☹ to je mrcha...no já očekávám MS teda zítra...a jestli nepříjde jsem z toho blázen ☹ ale u tebe je zase pozitivní, že sji na novém začátku a můžete se snažit :-*

magicka89
17. črc 2018

@petula720 jinak už jsem našla růžový hlen, takže to je jasné ☹ jsem objednaná k novému doktorovi na 12 září..tenhle měsíc půjdu ještě k té staré ,a´t mi udělá folikumetrii..příjdu si jako vadný kus ☹

lionela
17. črc 2018

@natlinka27 Kráááasa! Tak aspoň tyyy! U mě nic. Měla jsem dnes ducháčka, ale po zaschnutí zmizel ☹ Jsem 13dpo a meškám 1 den ☹

Strana