icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lionela
17. črc 2018

@natlinka27 druháí fotka s duchem, první fotka po zaschnutí testu. Takže
já budu čekat na MS.
Ale jednu pozitivní
zprávu mám, vzali mě
do práce. Byla jsem na pohovoru a vzali mě teď od srpna. Tak když
ne těhu, aspoň
práce 🙂

petula720
17. črc 2018

@magicka89 tyjo, tak to tě objednali taky za pěkně dlouho. ☹ já si taky připadám jako úplně vadný kus... ☹ kéž by se to už vyřešilo a povedlo se nám to mimčo. Mě to dneska v práci fakt děsně štve, vůbec už na ty lidi nemám nervy. Potřebovala bych delší pauzu jako sůl...
@lionela to je super, gratuluji k nové práci!

bajunka
17. črc 2018

@lionela zlato nekdy se duch ukaze pozdeji,jsou holky co mely neco na testu az treba 17Dpo a me po zaschnuti ty prvni duchove taky nebyly skoro videt a po par dnech uplne,ze jsem je vyhodila...

magicka89
17. črc 2018

@petula720 mě naštěstí dnes práce nakopla a ještě mě čekají dvě dovči...achjo..já chápu, že když to člověka štve v práci, je to větší nápor :-/ já se objednala ještě na folikumetrii ke své gyndařce na 30.7.2018 a v září půjdu k novému..ale nevím jak mi vyjde MS...šli by jste tam na "pokec i s menstruací, aby jste mu řekli svůj problém a popřípadě se dohodli?

natlinka27
17. črc 2018

@lionela třeba se objeví zkus ještě jiný test já zkoušela 3 značky

natlinka27
17. črc 2018

@lionela ještě vyckej třeba se ukáže déle 🤗😉😘

natlinka27
17. črc 2018

@lionela a i kdyby to teď neklaplo jde to dobrým směrem nová práce takže si myslím že se i brzo zadari a bude i miminko 😉🤗

lionela
17. črc 2018

@natlinka27 Natlinko, tak jsem zkoušela koupit desítkovej a na něm není vůbec noc ☹( Tak já si už přijdu jak blázen teda ☹(

@bajunka Děkuju, když desítkovej z teďka je úplně bílej ☹ Tak já už nevím. Si přijdu jak cvok, fakt ☹(

lionela
17. črc 2018

@petula720 Moc děkuju. To byl takovej pokus-omyl. Jen jsem zkusila poslat životopis, pak pohovor, ale nedělala jsem si naděje, ale nakonec psali, že mě
hned přijímají, tak mě to dost překvapilo.

natlinka27
17. črc 2018

@lionela 😏 to mě mrzí a MS máš zpoždění nebo má už přijít? Zkus třeba za dva dny. Popřípadě zajít k dr. Já také byla minulej měsíc dala. Mě vyvolavacku pila sem kontryhelovy caj a brala kyselinu listovou a zda se ze to vyšlo. Držím pěsticky aby tobě taky co nejdřív

lionela
17. črc 2018

@natlinka27 Podle luteální fáze meškám 1 den, podle délky cyklu by Ms měla přijít zítra. Jsem 13dpo ☹

petula720
17. črc 2018

@magicka89 já bych tam asi zašla, i kdyby to vyšlo na MS. Jak mě teď v pátek nakonec na rychlo vzala ta moje stará doktorka, tak jsem taky sestřičce do telefonu říkala, že nevím, jestli bude nějaké vyšetření možné, protože zrovna probíhá to krvácení mimo cyklus a ona říkala, ať přijdu, že si o tom aspoň popovídáme. No a nakonec to zrovna na ten den přestalo, takže mě tam dole doktorka pořádně zmučila a ještě na mě byla hnusná. 😠

magicka89
17. črc 2018

@petula720 ☹ ach jo....nezbývá než čekat a doufat no...je mi líto, že na Tebe byla hnusná, já to v ten pátek tky ořvala..ale zvládla jsem i horší věci v životě..snad se jednou dočkáme...

natlinka27
17. črc 2018

@lionela já budu držet palečky aby ms nepřišla a dusík se objevil co nejdříve

petula720
17. črc 2018

@magicka89 berme to tak, že nás čeká další kolo a určitě dopadne líp, než tohle. 🙂 jsem zvědavá, jak se to vyvrbí u tebe. 🙂

magicka89
17. črc 2018

@petula720 no já myslela, že naše souložení na dovolené ala králící bylo úspěšné .-D ale kdoví jestli byla ovulace...já nevím no...jsem ze sebe fakt zmatená 😀 snad se nám brzo zadaří no...přemýšlela jsem na jógou..ale nebaví mě ☹

petula720
17. črc 2018

@magicka89 naše dovolená byla v tomhle směru taky hodně akční 😂 dělali jsme si naděje a ono prd...ale člověk to musí brát sportovně a na všem hledat pozitiva. Alespoň si ještě můžeme užívat svobodu ve dvou a ničím nerušený sex. 😁 počkej, až nám v ložnicích budou řvát malí pidižvíci...rázem nás přejde humor... 😂

natlinka27
17. črc 2018

Tak sem investovala a říkala že to rysknu a už kašlu na testování 😂 a všem snazilkam co ještě nenašli ducha tak držím palečky aby se jim brzo poštěstilo 🤗😘

petula720
17. črc 2018

@natlinka27 super, moc gratuluju! 🙂

simulinek
17. črc 2018

@natlinka27 ahoj moc gratuluji taky jsem to udelala ale já jsem ve 3tydnu začala krvácet a pak spinit coz jsem byla minuli tyden jela jsem na pohotovost a tam my řekli že jsem potratila řekli my to asi dva doktoři ale naštěstí jsem měla svůj konec každý týden jezdím na odběr krve a tehotensky hcg byl silný takže jsem o miminko nepřišla snad na tom nebudeš stejně jako já spinela jsem jen 6dnu a už to ustalo ale doktorovi chodím stále a modlim se že brzy uvidím miminko na ultrazvuku a snad se i dozvim v jakem jsem i tydnu pac mam nepravidenou menstruaci

magicka89
18. črc 2018

@petula720 jj my se včera rozhodli s kamarádkou, že rozjedeme menší projekt, pro holky co se stydí chodit cvičit do fitka a chtějí udělat něco se svou váhou a pocitem...baví nás to,tak chceme předávat dál 🙂 nebudu to řešit do září. příští týden jedeme na Moravu a pak na týden do Řecka...a když se nezadaří, tak na podzim IUI. Jinak to nevidím 🙂 a máš pravdu, člověk v tom musí vidět pozitiva 🙂

abecedeeefge
18. črc 2018

Ahoj holky, dnes 12 dpo a test snehobily, ani naznak carky..zacinam se smirovat s tim, ze zase nic a to jsem tomu tentokrat tolik verila ☹

petula720
18. črc 2018

@magicka89 jé, tak to vám držím palce, ať se projekt povede, je to super nápad! 🙂 určitě bychom si spolu rozuměly, mám podobné zájmy. Dovču tiše závidím, já už jsem si svých 14 dní vyčerpala a další volno nehrozí, mám totálně narváno. Já jsem včera dala nové inzeráty, zoufale sháníme posilu, ale pořád nic. Možná proto se mimčo nedaří...abych se nemohla vyprdnout na pacienty, když za sebe nemám náhradu. 🙈
@abecedeeefge třeba se to ještě nějak vyvrbí, někomu se to ukáže až později. Hlavu vzhůru! 😉

jsmnk
18. črc 2018

ahoj holky, řešila některá z vás příliš pěvné pánevní dno (přeaktivované)? Co jste cvičily, jak jste uvolňovaly? Děkuju a držím palce všem 🙂

vendelinka08
18. črc 2018

@abecedeeefge to me mrzi..ja jsem 10dpo a myslim ze take nic...nastesti jsme na dovce a netestuji...ale take uz na sobe nic necitim...mam pocit jakoby se minuly tyden ve me neco delo ale uz nic...

abecedeeefge
18. črc 2018

@petula720 ja vim, ze jeste muze, ale vzdy jsem mela carku uz 10-11dpo, kdyz ne, tak jsem tehotna nebyla, takze si moc nadeji nedelam..
@vendelinka08 to ja citim, prsa me boli furt stejne, jsem utahana.. Ale treba jsem si to jen vsugerovala, ikdyz nevim jak

magicka89
18. črc 2018

@petula720 to chápu no..já měla tenhle rok 3 dny dovči...a jsem OSVČ, takže si ještě něco vyberu 🙂 no já jsme zvědavá k tomu novému doktorovi...teď to ze mě zase spadlo nějak, to napětí..tím ,jak to vždycky dostanu, tak je na chvíli klid...směrem k blížící se menstruaci se napětí stupňuje no..tak nejsi přepracovaná? ve stresu?

fanunka
18. črc 2018

Ahoj holky. Uz jsem sem dlouho nic nedavala, ale sleduji vas. Moc gratuju tem co se zadarilo a moc drzim palce tem co se snazi.

fanunka
18. črc 2018

@apple_tree je moc dobre zes podstoupila IVF a moc drzim palce. Nehazej flintu do zita nam vyšlo az 3. IVF. Mas velke stesti ze uz pri 1. Si mela mrazacky my je nemeli nikdy...

fanunka
18. črc 2018

@tynka07 a co ty? Kdy mas termin, nebo uz jsi porodila? A jak ti probihalo/probiha tehotenstvi?

Strana