icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

apple_tree
18. črc 2018

@fanunka Dekuju a jak se mas ty? Myslela jsem na tebe, jak to zvladas vsechno 🙂 Ja jsem zatim v klidu, zbytecne se nestresuju, rikam si, ze pokusu mame jeste dost, no uvidim za tyden, jestli mi ten optimismus vydrzi 🙂

smaug
18. črc 2018

@aklin Držím palce, ať najdeš se svůj klid a srovnáš se s tím co bude, ať to bude cokoli.

Taky se s touto skupinkou loučím, nějak se na mě ten dlouhodobý nezdar začal podepisovat a trochu pak zapomínám na to štěstí, co už doma mám. A myslím, že odpočinek od snažení mi jen prospěje. S manželem jsme domluvení, že v září si řekneme o doporučení do CAR a necháme se důkladněji proklepnout. No a pak se uvidí. Všem snažilkám přeju, abyste se brzy dočkaly svého zázraku a těm, co se už zadařilo, přeju pohodové těhotenství a zdravé miminko. A ať vaše snažení dopadne jakkoli, přeju hlavně, abyste zůstali v klidu, pohodě a byly šťastné.

fanunka
18. črc 2018

@apple_tree no to vis je to dlouhe :( zadne tehotenske komplikace zadna nevolnost zadne otoky ac mi v 1. Screeningu vysla pozitivni preeklampsie.... fakt si nemam na co stezovat, asi odplata za ty vytrpene 3 roky.... uz jsem doma na MD a uz to vypada ze me telo se pripravuje ne porod sice je brzy ale uz se stim po 35tt nic nedela. Modlim se at ten porod oba dame ve zdravi

tynka07
18. črc 2018

@fanunka ahojky 😊 termín mám zrovna zítra 😂. Bohužel kvůli cukrovce musím na vyvolání a jsem z toho dost špatná.
Na porod jsem sama zvědavá, mám dost přání a novinek... Ale hlavně už se na malého šíleně těším 😍 to se nedá popsat.
A těhotenství, docela zaprah. Dost mám u fotek v albu a pod. kdyby tě to zajímalo, můžeš juknout.
Je to dar, jsem za to ráda, ale jsem si po téhle zkušenosti 100% jistá, že to je druhé a poslední dítko.
A co ty? Nějaké změny?

fanunka
18. črc 2018

@tynka07 uz jsem to sem psala jak to probiha 🙂 prispevek nad tebou. nechci se opakovat zaplacavat to tu necim co sem uz vlastne nepatri. Ty joo cukrovku mas no panejo. Ja se modlim abych dala jeste aspon 14 dni.... uz se mi zacina zkracovat cipek a pooteviram se

apple_tree
18. črc 2018

@fanunka Tak moc drzim palce, at uz to dotahnete do zdarneho konce 🙂 Jsem rada, zes napsala, moc holek z drivejska uz tu neni. A hlavne se nam sem pak prijdi pochlubit s tim vasim zazrakem 🙂

zizulka2008
18. črc 2018

Zdravim...holky delate nektera ovulacni testy??pred dvouma rokamajsem pouzivala comfort 6+2 ale uz nikde nejsou k sehnani.. jake tedy pouzivate,ktere jsou dobre? Dekuji

fanunka
18. črc 2018

@apple_tree jojo ozvu se 🙂 budu vas tu porad sledovat jsem hrozne zvědavá

petula720
18. črc 2018

@magicka89 přepracovaná snad nejsem, i když mě to někdy pěkně štve...ale stresovat se nenechám, to už jsem se naučila. Myslela jsem to spíš jako legraci, že to nejde kvůli pacientům. 🙂 spíš bude největší problém v těch hormonech. Také jsem zvědavá, co řekne ta nová doktorka. Za týden už budu chytřejší. 🙂
@zizulka2008 za mě jsou nejlepší digitální testy od Clearblue. I když jiné nic neukážou, tyhle dají jasnou odpověď a není třeba nic luštit.

jsmnk
18. črc 2018

@zizulka2008 clearblue nebo testy dr.max 🙂

anetlask
18. črc 2018

@zizulka2008 já si je dělám 🙂 Ovular

zizulka2008
18. črc 2018

@petula720 je to baleni testu po 10?ruzove testy?
@anetlask a jsou take dobre?ukazi jasnou carku?

tynka07
18. črc 2018

@fanunka jojo, už sem četla. To je mi líto preeklapsie je mrcha😢 ale super, že jinak to máš v pořádku. Já vážně od začátku jeden problém za druhým. Nejdřív jsme se modlili, aby jsme vydrželi do 24tt a teď vyvolání. Trošku paradox 🤦
Jinak od 37 tt to vypadalo, že budu rodit každým dnem. No a pak toto.
Tak dnes bude šílená noc, je mi jasné, že ani spát nebudu. Brr 😂
A zítra bude konečně Domča s námi.
A tobě držím palce, ať se udržíte co nejdéle 💕💖❣️

fanunka
18. črc 2018

@tynka07 a ty jdes na cisare?

tynka07
18. črc 2018

@fanunka nene, na indukci, bohužel. Ale nález mám prý ukázkový, tak by to nemělo dlouho trvat

snazimese
18. črc 2018

Ahoj holky, mám prosbu. Mohly by jste mi prosím upřesnit, jak vypadá ovulační a jak plodný hlen: Mám v tom nějaký zmatek. Děkuji moc za odpovědi 🙂

petula720
18. črc 2018

@zizulka2008 jo, balení po 10. Buď jsou růžové, to jsou ty "obyčejnější" nebo fialové, ty pracují s hladinami dvou hormonů a ukáží tím pádem komplet celé plodné období. Oba typy fungují spolehlivě, mám vyzkoušeno na sobě.

abecedeeefge
18. črc 2018

@snazimese ovulacni je plodny 🙂 bud vodovy nebo jeste lip jak vajecny bilek, takovy hodne tahly.. Neplodny je kremovy nebo takovy spis lepkavy..

snazimese
18. črc 2018

@abecedeeefge Ptám se, protože jsem u sebe asi před necelou hodinkou zjistila takový mléčně zabarvený hlen, ale ani lepkavý, ale ani vodový..

abecedeeefge
18. črc 2018

@snazimese to muzou byt vsechny, zalezi jestli se tahne nebo ne. Vypada jak vajicko nebo spis krem? :D

natlinka27
18. črc 2018

@lionela ahojky tak jakpak jsi na tom?

snazimese
18. črc 2018

@abecedeeefge spíš bych řekla že jako krém

abecedeeefge
18. črc 2018

@snazimese tak ten plodny neni.. Vyhlizis ovulaci?

snazimese
18. črc 2018

@abecedeeefge Já ovulaci nikdy nehlídala, ale myslím si, podle bolesti, že u mě proběhla v neděli... Ale nejsem si tím stopro jistá.. Ale v tu neděli mě občas píchalo střídavě na pravé i levé straně, ale na levo víc a častěji a v pozdnějším odpoledni mě na té levé straně chytla taková jakoby křečovitá bolest, která během chvilky odezněla a od té doby po píchání nebo jakékoliv bolesti podbřišku ani památky..

simulinek
18. črc 2018

Ahojky mám takový problém každý týden chodím na kontrolu kvůli tehotenctvi pac jsem minuli týden krvacela a pak spinela včera to ustalo ale zas jsem zacla krvácet poslední menstruaci jsem měla 28kvetna a ovulaci jsem měla 18cervna takže miminko bude asi 4tydny i kdyz já jsem víc ale miminko na ultrazvuku není vůbec vidět tak my berou krev a podle krve my stoupá hcg jsem s toho na nervy pac druhé miminko je vymodlene minuli týden my doktor řekl že jsem potratila a druhý zas říká že těhotná stále jsem nevím proč krvacim je pravda že jsem měla včera z přítelem sex ale srm tam mne bolí v podbřišku ale pak to ustane není to tím že se my zvětšuje deloha

abecedeeefge
18. črc 2018

@snazimese kremovy byva poovulacni, tak uvidis.. Pokud nemeris, nebo nepouzivas ovu testy (nebo to nemas aspon spolehlive vypozorovane), tak to jsou stejne jen domnenky 🙂

abecedeeefge
18. črc 2018

@simulinek tak hlavne kdyz mas problemy s krvacenim, tak bys nemela sexovat, to mi rikala doktorka hned, kdyz jsem jen zacala spinit.. Kdy jdes zase na kontrolu? Davej na sebe pozor a drzim palce!

snazimese
18. črc 2018

@abecedeeefge Já vím, že jsou to jen domněnky, já hlavně chtěla vědět, jak který hlen vypadá, abych si to třeba příští cyklus mohla začít hlídat aspoň takhle (když nechci měřit ani zkoušet OT), když by se tento měsíc nepovedlo 🙂

simulinek
18. črc 2018

@abecedeeefge zitra jdu znova já jsem myslela že když už to ustalo že to bude dobrý tak uvidím ale je to jasné červený jako minulý týden ale pak to ustalo

petula720
19. črc 2018

@snazimese spíš než podle hlenu se dá orientovat podle čípku. Plodný hlen mít vůbec nemusíš a přesto ovulace proběhne. Je to u každé jiné.

Strana