icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

simulinek
21. črc 2018

A držím se jak to jde a odpočívám taky ale že mám delohu jen na 12cm tak to je asi špatně a to bych měla bejt asi v 5tydnu

simulinek
21. črc 2018

Ahojky holky tak dnes jdu na sál je to akutní

snazimese
21. črc 2018

Ahoj holky. Jsem dnes 6 DPO, v den ovulace byl sex, i den pred. Ovulace probehla ale uz 10 DC, ale jelikoz nevim, jak mam dlouhou LF, nevim kdy by "mela" dorazit MS. Cykly mam bezne 28-29 dni. Kdy ma podle vas smysl testovat? Dekuji za radu 🙂

simulinek
21. črc 2018

@snazimese ahoj zkus to když ti nepřijde menstruace

abecedeeefge
21. črc 2018

@simulinek jezis, to neee! Drz se!

abecedeeefge
21. črc 2018

@snazimese na tak dlouhy cyklus mi prijde ovu uz 10dc strasne brzo, jsem si tim jista?

katkas75
21. črc 2018

@simulinek to je mi líto... Hlavně abys byla v pořádku!

simulinek
21. črc 2018

@abecedeeefge ano za 29min už mám pripravu

simulinek
21. črc 2018

@katkas75 taky mne to mrzí už jsem to obrecela a stále se my chce brečet ale co zkusím to znova a bude to dobre

simulinek
21. črc 2018

@abecedeeefge zkus to a uvidíš

girl.misel
21. črc 2018

Holky tak ja nevim. Posl menses 20.6.ovu dle testu 8.7 dnes mel menses dorazit a nic, tehu test negativní. Uz tak 5 dni me poboliva v podbrisku, predtim bolest vaječníků. Tak cekam co z toho

abecedeeefge
21. črc 2018

@girl.misel taky jsem to dnes mela dostat a nic, testy negativni, pocitam spis s variantou, ze to neklaplo ☹

snazimese
21. črc 2018

@abecedeeefge jj jsem si tim jista. Nejednou se mi stalo, ze ms prisla uz po 25 dnech, naposled letos v lednu. Takze by mi to odpovidalo i na tenhle cyklus

girl.misel
21. črc 2018

@abecedeeefge ja prave taky. Začala sem pit kontryhelovy caj tak to prikladam tomu.

abecedeeefge
21. črc 2018

@girl.misel kontryhel mi protah cyklus skoro o tyden, takze bych se tomu nedivila, akorat jsem po nem hrozne dlouho pred ms spinila, tak jsem ho prestala pit, to radsi kratke cykly, ale v klidu *

girl.misel
21. črc 2018

@abecedeeefge ja zkousim vse, tak uvidíme. Uz mi z toho čekani hrabne

sticker
abecedeeefge
21. črc 2018

@girl.misel ani mi nemluv... Co jsi zkousela krom kontryhelu? Jak dlouho se snazite?

simulinek
21. črc 2018

@abecedeeefge tak já už to mám za sebou a holky cim vic myslíte na miminko tim vic je to horší a nebude se dařit miminko přijde vždy kdy tě to necekate já jsem o svůj poklad přišla a budu to zkoušet dál

katkas75
21. črc 2018

@simulinek bude to dobré, uvidíš. Dělali ti revizi? Nebo i něco dalšího?

girl.misel
21. črc 2018

@abecedeeefge mame gel, pila sem čaj baby radnicke, kyselinu listovou, po sexu nohy nahoru, ovu testy. Zatim 2 mesic

abecedeeefge
21. črc 2018

@simulinek ja vim, mam za sebou potrat... Prvni dny jsem byla uplne v haji, jen jsem brecela, postupne to bylo lepsi a lepsi, jak se rika, vsechno casem preboli...posilam aspon na dalku objeti!

abecedeeefge
21. črc 2018

@girl.misel tak to jo, my uz rok a pul... Uz mi z toho hrabe chvilema...

simulinek
21. črc 2018

@abecedeeefge děkuji ale teď mne trápí cysta které je 27cm velká a je na vaječníků věřím tomu že to způsobila ta cysta

simulinek
21. črc 2018

@katkas75 jen revizi ale mám cystu 27cm velkou a je na vaječníků tak se dost bojím a věřím tomu že proto jsem potratila

katkas75
21. črc 2018

@simulinek časem to bude lepší a lepší, uvidíš. Hlavně tu cystu vyřešit.

simulinek
22. črc 2018

@katkas75 no právě ale na tu si prej musím objednat na zákrok nechápu proč my ji nevzali najednou když už mne měli na sále

janickazabicka
22. črc 2018

Ahojky holky jdu k vám pro radu co si 3 tom myslite? Jsem z toho grafu nesvá. Ted by měla stoupat ale ono nic??? Takové jsou grafy od úterý do pátku .

janickazabicka
22. črc 2018
petula720
22. črc 2018

@janickazabicka ovulace s největší pravděpodobností ještě neproběhla, případně by se mohlo jednat o anovulační cyklus vzhledem k těm kolísavým teplotám. Ty testy jsou ze kdy? Pozitivní ještě nejsou...

fanunka
22. črc 2018

@janickazabicka no nekeee ahoooj ty tu taky jeste jsi 🙂

Strana