icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

magicka89
30. črc 2018

@petula720 no však jo.Já se taky těším k tomu novému. Nebudu si připadat jako blázen. Je šílené, jak nelze nikomu věřit, ani lékařům..ještě právě nevíme 🙂 čekáme na nějaký pěkný zájezd..chci vypadnout. Od září to bude v práci náročné, tak načerpat síly 🙂

petula720
30. črc 2018

@magicka89 to je potřeba, načerpat novou energii a přijít na jiné myšlenky. Jela bych hned...my máme v práci totální kolotoč už dlouho a hned tak se to asi nezlepší. Vytrhlo by mě z toho asi jedině to těhotenství, ale to pak zas budu mít strach, že se nebudu mít kam vrátit. Tak držím palce, ať ulovíte nějaký parádní zájezd! 🙂

cpollik
30. črc 2018

@vendelinka08 doktor ma 2tydny dovolenou.Zitra začínám 8tt příští týden 9tt.Snad to ještě týden vydržím a snad bude vše v pořádku nebo se zblázním.A jak ti je?Mi je často blble😔.

vendelinka08
30. črc 2018

@cpollik no ja jdu ted ve ctvrtek...dnes jsem tam volala...a myslim ze jsem max 6 tyden a srdicko jeste nebude...nevim..myslela jsem ze me pozve pozdeji..az tak za tyden. Jeste se musim objednat na endokrinologii...ale asi maji dovolenou...nemohla jsem se tam dovolat. No..zatim se citim dobre..krom unavy ani nevim ze jsem tehotna..zatim...ale u kluku mi take nikdy nic nebylo..jen musim jist abych nemela hlad...snad ve ctvrtek bude vse v poradku.

terulle05
31. črc 2018

Ahoj devcata jdu s otazkou . 13.7 byla ovu .( delala jsem ovu tes byl pozitivni a i bt) vse bylo ok snazili jsme se ,vse vypadalo nadejne ale ms prisla o 6 dni drive 🤨 a trvala pouze 4 dny ( obvykle trvá 5 až 6 dní )🧐 byla bez jake koli bolesti . Byla mirnejsi nez obvykle . Nyní jsem 4 dny po MS a stále me Bolí psra a podbrisek . Nejradeji bych prospala celý . den. Myslite ze by mohla byt jedte nadeje na mozne tehu ?

zrzeckas
31. črc 2018

@terulle05 to mohlo byt uhnizdovani (nidace) =) ja mela tento mesic taky, dosla o 8 dni drive nez MS a trvala teda hodinu, ale cetla jsem, ze to muze trvat aj 3-4 dny..... A teoreticky od te doby za cca 4 dny by mohl byt dusik na testu... Zkus testik, mohlo se zadarit 🙂 a nekdo ma "menstruaci" jeste druhy mesic tehu (sestrenka to tak mela)

zrzeckas
31. črc 2018

Tak jsem 27DC (z 28) a podle testu Clearblue 🤞 se zadarilo :3.... Jen doufam...... Je opravdu tak spolehlivy jak jsem se docetla, ze ano? 😃

terulle05
31. črc 2018

@zrzeckas moc gratuluji 😍😍

terulle05
31. črc 2018

@zrzeckas dobre dekuji ze aspon nekdo mi dal nadeji . Jedu za chvilku do města tak si koupím TT . A uvidim co a jak .😊

zrzeckas
31. črc 2018

@terulle05 dekuju :3
Snad to vyjde 🍀🍀

magicka89
31. črc 2018

@petula720 vypadá to na Bulharsko, mz toho Balkánu mám malinko obavy, chtěli sjme spíše Řecko,ale budeme sebou mít tu roční neteřinku a potřebovali jsme více služeb, než nabízí některé hotely v Řecku.Uvidíme 🙂 neboj se...věřím tomu, že to brzo příjde...teď když jsi pod dohledem a v rukou někoho, kdo tomu orzumí to půjde raz dva 🙂

petula720
31. črc 2018

@magicka89 to se uvidí, jestli to půjde raz dve. 😂 ale já to zas tak moc nehrotím, manžel si to přeje víc než já. Pro mě je důležitější, abych se konečně zbavila těch problémů a mohla si sex užívat tak, jak to mám ráda a ne pořád myslet na to, jestli zas budu muset převlékat postel. 🙈 Bulharsko je super, jezdí tam hodně mých pacientů. Určitě se vám tam bude líbit. 🙂

magicka89
31. črc 2018

@petula720 Fákt?? já z toho mám zvláštní pocit...ale asi to je fakt tím, že člověk má nějaké předsudky no...myslím to Bulharsko 🙂
No to věřím, že to krvácení musí být totálně na pytel ☹ Já si mimíska strašně přeji,ale manžel bude nejvíc šťastný 🙂
Jinak já minulý měsíc prožila první menstruaci s kalíškem..strašně dlouho jsem v sobě řešila, zda ano či ne...tampóny nemůžu, tak nějak mě po nich bolí břicho a je mi z nich ke konci zle...intimky v těhle vedrech..no všichni víme...a najednou jsem pocítila absolutní svobodu a nevěděla, že mám MS...až na první dva dny, než jsem si zvykla, mě lehce pobolívalo břicho

petula720
31. črc 2018

@magicka89 tyjo, o kalíšku také uvažuji, akorát jsem na to pořád ještě nesebrala odvahu. Je to fakt v poho? Já mám jinak celkem slabou MS a používám jenom tampony. Vložky nesnesu, brrr. 😬 jestli se nám někdy povede to mimčo, tak pro mě bude šestinedělí totální horor. Když si představím ty obří poporodní vložky, jdu do mdlob. 🙈😂

magicka89
31. črc 2018

@petula720 já mám Ms takovou, že si v podstatě vystačím s intimkami...ale když jsem četla o jejich bělení a negativních hygieniských podmínkám, rozhodla jsem se z minuty na minutu a šustila si koupit moon cup do DM.Vzala jsem si menší velikost, byť věkově bych odpovídala většímu kalíšku, ale jsem drobná a sportuji, takže svalstvo je posíleno a já i cítím, že jsem úzká 😀 hele a super...vylila jsem vždy ráno a večer. Nic nezapáchá, nic v tobě nebobtná, nikde se nedrží bakterie...za mě super...jinak jsem se s ním byla koupat, na kruhovém tréninku i na jumpingu 🙂 zvládnul vše bravůrně...

miluskah
31. črc 2018

@magicka89 já bych teda to v sobě nesnesla :( byli by mi z toho zle vědět, ze tam vevnitř je krev v kalíšku :( ale vám to asi holky nevadí, já objevila úžasné vložky, menstruační, denní ale i bylinkové a vše přírodní.Vložky z drogerie jsou vyrobeny z plastu a tampony už fakt nikdy! Dokonce s těmito vložkami + čaj se da i podpořit otěhotnění, ale u.me už zřejmě ne :( je mi 43.

magicka89
Autor odpověď smazal
magicka89
31. črc 2018

@miluskah chápu , že čaje a bylinky upraví cyklus a podpoří otěhotnění,ale že by vložky pomáhaly otěhotnět?

magicka89
31. črc 2018

@miluskah to říká spoustu žen..krev je i v tampónu..i na vložce...a vše je v kontaktu s Tvým tělem...tady je to uvnitř kalíšku, bez toho ,aby se tě krev znovu dotýkala, bez bakterií a všeho okolo...já se právě setkala s kritiziováním kalíšku, nejvíce od žen, které ho ani nezkusily..pro mě je to šílená svoboda...lituji, že jsem s ním nezačala dříve...o ekologii se ani bavit nemusíme, tam jsou jasné počty 🙂 ale chápu, že každému vyhovuje něco jiného 🙂 a pro mě je pohodlný i fakt, že mám jen ten kalíšek a nemusím řešit zda mám dostatek hygienických potřeb, nebo ne..na dovolenou prostě přibalím a je to...já jsem nadšena a šířím osvětu všem okolo 🙂

saryk9
31. črc 2018

@smyschek Kubíček měl 2 roky 14.7. 😊 Takže asi nejvyšší čas začít se sourozencem😁

petula720
31. črc 2018

@magicka89 o těch "bylinkových vložkách" na léčbu gyn. potíží a podporu otěhotnění už jsem v Německu slyšela, ale taky se mi tomu nechce věřit. Ten kalíšek se mi líbí ze stejných důvodů, jako tobě, ale netroufla jsem si vyzkoušet. Když vidím tvoje zkušenosti s ním, asi ho vyzkouším. 🙂 a fak to při sportu nezpůsobí nehodu? 😁 sportujeme fakt hodně...a jak ti jde vyndavání?
PS: nechceš si psát soukromě? Zdá se mi, že to tu trochu spamujeme. 😂

miluskah
31. črc 2018

@magicka89 právě ze ty vložky dělají zázraky, dělá se s nimi kura vis, kamarádka díky tomu otěhotněla, ale já zatím ne, u me už rozhoduje věk, ale zkusim opět nasadit vlozkovou kuru a podpořit čajem 🙂

miluskah
31. črc 2018

A ještě vám holky nápisů, ze tyhle vložky jsou úplně jiné, při používání vám jdou do těla bylinky a je to opravdu příjemný pocit, ale to si musí každá žena vyzkoušet sama.Mám tři dcery a do drogerie už nechodime, zvyklý jsme si na tyhle a jiné už nechceme.

cpollik
31. črc 2018

@vendelinka08 tak budu na Tebe ve čtvrtek myslet ,tak pak napiš 6tg už jde vidět srdíčko 😉👍😊!

girl.misel
31. črc 2018

@miluskah to mluvis o tiande?

miluskah
31. črc 2018

@girl.misel ano, já nechtěla sem psát název, jednou jsem to někde napsala a admi.to smazal

sticker
girl.misel
31. črc 2018

@miluskah ja s vlozkami mam take dobre zkušenosti proto sem se ptala 🙂

miluskah
31. črc 2018

@girl.misel vid, jsou úžasný a už bez nich nemohu byt🙂

magicka89
1. srp 2018

@miluskah četla jsme o nich, jak jste uvedly název a chápu, že Ti vyhovují, třeba se k nim později uchýlím..teď mi kalíšek dodává pocit absolutní svobody...nevím, že mám MS a můžu si obléknout co chci...včetně chození "naostro" 😀

jsmnk
1. srp 2018

@magicka89 Já nad kalíškem taky váhám, jen nevím jak s výměnou během dne.. Ale asi to zkusím, pokud nepříjde mimi 🙂 A ty vložky taky vypadají dobře, ale v tomhle vedru bych to nedala.

Jinak holky, v jakém DC jste? Kdo čeká na MS případně na //?

Strana