Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ja jsem 9DC tak ze zase nove stanezeni 😊 doufam ze to vyjde . Nam vsem
@zizulka2008 ja u toho modreho krasne vidim //
Ale u toho zeleneho nic😞 take mi dela mobil to ze kdyz je to slabe tak to nejde vyfotit . Jinak blahopreju a budu drzet palce at sílí
@zizulka2008 vidim na obou drzim palecky 🙂 a ten zeleny je citlivost 25 takze se neni cemu divit ze je tam jen slaboulinecky dusicek ale dr max ma krasnou carku 🙂
@zizulka2008 drzim mic palce pak dej vedet jak to dopadlo 😊😊
Jinak jsem se chtela zeptat vcera a dneksa jsem si delala ovu tes a mam na obou testech stejneho ducha . Ja myslela ze ma trochu Zesílit 🧐 jinak prsa me stale boli od posledni ovu ktera byla 13.7
@jsmnk no já byla překvapená 😀 myslela jsem si, že bude PO CELÉM DNI ALESPOŇ DO PŮLKY PLNÝ...BYL PLNÝ TAK Z 1/4 😀 jak to máš sílné? normal?
Jinak já se musel zajít kouknout na women zone, jaký den jsem 😀 a jsem 16DC..s mužem jsme se milovali od konce MS obden cca. Naposledy předevčírem a teď má střevní chřipku, takže dnes nic nebude 😀 měla jsem ho znásilnit včera, ale je z těch veder na větvi...ani nevím kdy byla OVU..dneska a včera odpolko už lotion hlen, předtím bílek a vodový...já jsem z toho pořáda zmatena.Pokud je krémový, už proběhla ?
Teď to neřeším právě, mám dost práce, dovča - kterou jsem hledala takovou dobu a vyfoukli nám ji, ptž. baba v cestovní agentuře je neschopná..no nic, tak hledám dál...no a před hodinou jsem přijela od tatéra, který mi dodělával bok..tak tady sedím s folií, teče mi to a těším se do sprchy.Kdybch tenhle měsíc otěhotněla, tak už nevím. Flákám bylinky a vlastně všechno okolo těhu.
Takže uvidím cca za 10 dní no..Co vy ostatní?
@magicka89 já ten kalíšek snad vyzkouším! 🙂 mám to spíše normální..
Já jsem 23DC, takže čekám. Podle hlenu to vůbec nepoznám, moc to nesleduji. Chodím k dr. na utz, aby viděla, jak folikuly rostou (nedozrávaly do požadované velikosti). Pila jsem kontryhel, beru macu, vitamín typu femibion a Nosifol, pupalku (tu ale spíš na plet). Takže slušná dávka "vitamínů". Uvidíme příští týden.
Jinak na dovču určitě jeď, snad najdete nějaký jiný zájezd, který se ti bude líbit. I po ČR je to hezké 🙂
@jsmnk myslíš ten Duphaston? Je spousta schémat, jak se může užívat. Nejčastěji doktoři píšou 17.-26. DC, já mám 11.-25. DC. Cyklus mám 28-29 dní pravidelně, tak mi ho doktorka nechce zbytečně prodlužovat, do 17. dne by ovulace stejně nepřišla, tak zvolila to schéma od 11. dne. Mám to tak brát 3 cykly a pak se uvidí, co dál.
@magicka89 Pokud to, co berete/pijete využíváte při snaze o početí, tak z praxe doporučuji spíš vysadit... ženské bylinky jsou mocné a zrovna tyto jsou (odborně) indikovány v jiných případech. Pokud víte, kdy ovulujete a máte dostatečně dlouhou LF (12-16 dní), tak stačí upravit životosprávu a režim + dodat vit. a minerály i muži (selen +vit.E na tvorbu spermií třeba - spermie se tvoří tři měsíce, čekat na účinek). Gynex i kontryhel mohou hýbat s cyklem i ovulací, tak ji můžete při snaze prošvihnout, anebo vyblokovat. Pokud je krátká LF, tak doporučuji produkty s mateří kašičkou+Q10 či pupalku vnitřně (tabletky, olej na lžičku). Hodně zdaru 🙂
@magicka89 Vím o ženách, které otěhotněly i s LF 10 dní, ale mohla by být i delší. Nevím, co čekáte, že vám doktor řekne... Pokud mohu sama něco ovlivnit pouhými doplňky stravy, vitaminy, minerály, listovka apod. tak bych nepřistoupila, aby mi lékař předepsal chemii nebo umělé hormony. Ono to pomoct může, nepřeberte si má slova zle 🙂. Ale z ověřených zdrojů (literatura, studie) a hlavně z vlastní praxe vidím, že stačí hrozně málo 🙂 Uvidíte, jaká cesta bude pro vás, držím pěsti 🙂 K Vašemu dotazu na snažení - po snažení půl roku, pak sledování cyklu STM a prodloužení LF na 15 dní hned první cyklus ;)
@zizulka2008 ja ho krasne vidim 😍😍😍 moc gratuluji
Ahoj, prosím poraďte mi nějaké bylinky na podporu ovulace a jak je nejlépe brát děkuji.
@hermij moc nechápu dotaz..Co čekáte, že Vám řekne doktor..od lékaře očekávám, že mě po dvou letech snažení vyšetří...že mi především udělá hormonální profil..pokud to nepůjde, nebráníme se inseminaci...přírodě věřím, nejsem zastáncem léků ani hormonů...ale rozhodně nechci přírodě důvěřovat další dva roky a čekat na zázrak..pouze můj názor
Tak ja si dneska koupila ten Kontryheleový čaj Tak uvidim co a jak . Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
@terulle05 já jsem pila 1.-10. DC (minulý měsíc 12.DC) a doktorka mi pochválila sliznici. Ale holky psaly, že oddaluje ovulaci.. což je možná pravda, protože jsem ji tento měsíc měla později.
@hermij poradíš tedy co užívat a co ne? Mám to jako @magicka89 , přírodní produkty prefruji, ale k doktorce chodím
@zizulka2008 ano..myslim ze ti krasne sili....
@zizulka2008 krasne sili 🙂
@vendelinka08 ahojky,tak jak u doktora???

Dobre rano holky,co myslite? Modry je dr.max,carka vykoukla snad po pul minute a druhy intimed 25 take vidim ducha,jde spatne nafotit..