icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

vendelinka08
2. srp 2018

@cpollik musim cekat na srdicko jeste dva tydny...to jsou nervy....jinak je to v deloze...vim..ze mam tehotenstvi mlafsi nez dle ms...protoze ovulka byla az 20dc...ale i tak...nevim kolikaty jsem ted tyden a doufam ze priste uz bude srdicko...volala jsem dr schvalne az tyden po pozitivnim testu a pozvala si me uz ted..a ted zase nervy a cekani...klidne bych sla na prvni kontrolu pozdeji...a co ty?

mirisisko
2. srp 2018

Ahooj holky..taky jsme ve fazi snzeni. Vcera pozitivni ovu test...vecer sex a ted jen cekt....

zizulka2008
2. srp 2018

@terulle05
@vendelinka08
@agneska7
Tak to jsem rada ze to nevidim sama 😀 a děkuji😍

mirisisko
2. srp 2018

@zizulka2008 krasna carka... potichounku gratuluju....

zizulka2008
2. srp 2018

@mirisisko děkuji 😊😊

hermij
2. srp 2018

@terulle05 Kontryhelový čaj je k léčbě bolestivé, dlouhé, silné menstruace (proto se má užívat až po potvrzené ovulaci), příp. po porodu k zavinování dělohy. Ne k početí... informace, která traduje :( Bohužel, když žena nemůže otěhotnět a jediné co udělá je, že pije kontryhel a pak otěhotní, tak mu tuto indikaci přiřkne a osvěta se šíří. Pokud mu chcete věřit, tak ho pijte. Psychika je totiž při snaze o početí stěžejní!! 🙂

@jsmnk Nemůžu radit, když neznám cyklus. Délka, ovulace, luteálka, délka snažení, co partner, co jste zkoušeli apod. Kdyžtak sz. Pokud chcete pouze podpořit plodnost, tak se věnujte sebelásce, rozvoji svého ženství, užívejte doplňky stravy při snaze o početí (Chytré miminko, apod.), zkuste cvičení pánevního dna, vaginální napářku apod. ale hlavně milujte se s láskou a těšit se na mimi musíte oba 🙂 V případě problémů s cyklem jsou pak konkrétnější rady.

kaaaciii
2. srp 2018

@hermij vážně? Už asi 4 měsíce piju kontryhel vždy od skončení ms do začátku ovulky.. No mimco pořád nečekáme. Jsou to pro mě docela novinky 😑

hermij
2. srp 2018

@kaaaciii To ale není špatně. Děláte, co můžete, abyste tělu pomohla. O bylinkách se moc neví. Mají ohromnou moc, ale moc s nima jako laici neumíme. Hlavně léčí a pokud jsme zdravé, tak spíš mohou nadělat paseku. Hlavně se kvůli mé zprávě nestresujte. berte to jako novou informacu, se kterou můžete v budoucnu pracovat. Kontryhelový čaj odložte na dobu po porodu do šestinedělí 🙂 Píšu vám sz ;)

cpollik
2. srp 2018

@vendelinka08 ahojky,říkala jsem,že je brzo😉.Já jdu až příští úterý,takže už snad bude vše v pořádku uz je mi i blbe často☹.Jsem strašně nedočkavě.Nevydrzim to..co se dá dělat..Musím čekat.Ty až půjdeš za 2tydny bude vše ok.Uvidis👍😉

vendelinka08
2. srp 2018

@cpollik doufam...ja jsem si to myslela ze je brzy...volala jsem k dr az tohle pondeli..tyden po zjisteni tehu testu a sestra me objednala hned na dnes...jsem to necekala tak brzy...ale asi chteji vedet..jestli je to tam kde ma byt...tak ted musim cekat a zase jsem z toho takova nejaka...hlavne vim ze to tehu je mladsi...

vendelinka08
2. srp 2018

@cpollik kdyby me nebolela prsa a nebyla unavena..tak nevim ze jsem tehotna...mozna to teprve prijde..

cpollik
3. srp 2018

@vendelinka08 neboj vše bude,jak má být😉.Mě je často špatně na zvracení,takže vím,že jsem těhotná 😉👍pěkně mi to mimco ukazuje😉.Ale u prvního jsem neměla žádné příznaky.Ja si říkám,jak to má být bude a jak ne,tak ne...Neovlivnim to..Tak tak

zizulka2008
3. srp 2018

Ahoj holky,tak s testovanim koncim,v maxovi maji v akci digital tak jsem ho zkusila a je to jasny 😍😍😍

jsmnk
3. srp 2018

@zizulka2008 moc gratuluji, ted je to jasné! A za kolik mají tyhle testíky?

terulle05
3. srp 2018

@zizulka2008 dratuluji .😍😍 Za kolik ho mají že bych si ho taky Skočila koupit

zizulka2008
3. srp 2018

@jsmnk
@terulle05 179kc na kartu holky 😊 a děkuji 😍

terulle05
3. srp 2018

@zizulka2008 tak to je super

miluskah
3. srp 2018

@zizulka2008 gratuluji moc 🙂

zizulka2008
3. srp 2018

@miluskah děkuji😊

simulinek
4. srp 2018

Ahojky holky mám takový problém jsem 14dni po laposkopii měla jsem mimodelozni tehotenctvi a na pravým vaječníků cystu vše je ok ale strašně mne bolí ta pravá strana vaječníků

simulinek
4. srp 2018

A vystřeluje do zadní části zad byla jsem i doktora a říkal že to je v pořádku ale tohle my nepřijde normální má nikdo s tímhle zkušenosti

katkas75
4. srp 2018

@simulinek ahoj, mě ta operována strana taky bolela - vždy v době ovulace tam nejvíc, ale jinak průběžně. Hrozné bolesti, lezla jsem po zemi. Mívala jsem to asi rok. Teď to občas cítím. Najdi si i nějaké cviky, abys neměla srůsty. Mě pak dost táhly ty jizvy a okolí a jakoby uvnitř břicha. Ale to až později. Porad se.

katkatris
4. srp 2018

@gabrolo Tak to je fajn, že to šlo dobře, no já mám z porodu trochu hrůzu a taky bych nechtěla jít císařem, ale když nebude zbytí, tak co se dá dělat že. Jen kamarádka první rodila císařem a pak už musela všechny a to už bude mít třetí a říkala, že se vůbec netěší.

simulinek
4. srp 2018

@katkas75 ahoj děkuji a jaké cviky zkouším vselijakou polohu aby to přestalo nebo aby to aspoň zmirnilo bolest

katkatris
4. srp 2018

@jitka0a Moc děkujeme 😍, ano potvrdil, že je všechno v pořádku a fazolka krásně roste 🙂, jak si přetáhnu fotky, tak dám fotečku 🙂. A co vy jak se máte?

katkas75
4. srp 2018

@simulinek cviky ne v těchto bolestech. To jsem musela přežít. Mě to nejvíc chytlo po pár měsících od laparoskopie,pak se to zhoršovalo. Hned jsem letěla k doktorce,myslela jsem,že mi tam něco prasklo.ale prý nic... Asi mi pomohla sprcha tenkrát. A prášky no....
A cviky jsem začala možná měsíc od operace - lehnes na břicho, zvedneš se na loktech, postupně na natažených rukou. Kobra se tomu myslím říká. Jde o to protahovat břišní svaly, i ty vnitřní.

simulinek
4. srp 2018

@katkas75 aha jasně děkuji no já jsem 14 po laporoskopii měla jsem mimodelozni tehotenctvi na levé straně a na pravé straně cystu a ta pravá strana vaječníků je hrozná vystřikuje mne až do zad byla jsem i u doktora když my dávali stehy dolů prej to je normální tak nevím prášky my moc nepomáhají dělám i obklady když chodím tak to přejde ale když si lehnu nebo sednu umírám

katkas75
4. srp 2018

@simulinek tak já měla mimoděložní na pravé straně a ta mě bolela. Může to být z toho,Bzence se to tam hojí. Těžko říct. Hlavně že tě viděl doktor, snad nic nepřehlédl. Jinak nevím, co ti poradit 😟

vendelinka08
4. srp 2018

Moje znama ma po operaci vyjmuti delohy...a ma bolesti zad...rekli ji..ze to po operaci muze byt...ono je to u tebe cerstve...myslim ze po operaci to muze byt bolestive..uvidis jak se to bude dale vyvijet..

simulinek
4. srp 2018

@vendelinka08 jo to já taky právě čekám plus čekám kdy se umně objeví menstruace

Strana