Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@simulinek ale pokud cysta byla velika..tak mozna proto...
@vendelinka08 měla 27mm
Ahoj devcata jdu si pro radu . Jsem 13dc ,cca 5 dni me boli podbicek ,3 dny me silene bolej prsa a zda se mi ze je mam tvrde a vetsi 😳 bt bohuzel ted nemerim, ale ovu test mam asi 4 dny stejne pozitivni (carka je stejne silná jako kontrolni ) tt nechativni (beru ho jako negativni ale prijde mi ze je tam duch ale moje domenka je ze prosvita Ryska testovaci casti ) . Jen dodam ze vcera pri pohlavnim styku me pichalo a trochu bolelo na pravem vajecniku ale to me bolelo uz od rana . Dekuji za jakou koli odpoved . (Jen dodam ze jsem nedavno psala o tom ze ms prisla o 6 dni driv a trvala pouze 4 dny)
Tak devcata dneska rano uz jsem mela i nevolnosti (zvraceni) tak uvidim co a jak se vse Vyvrbí
@vendelinka08 ahoj,tak já dnes byla u doktora a vše je v pořádku jsem šťastná 👍😉😊🤗.Srdíčko bije.Stari plodu odpovídá 7+3 a podle MS mam být 8+0.Tak teda nechápu,kdy došlo k oplodnění.Urcite ne během ovulka tu jsem měla kolem 16-17DC.
@cpollik to je uzasne..moc gratuluji a to cekani za to stalo!!!! Je tam vse co ma byt!!!
@cpollik me to podle ms obpovidat nebude..kdyz jsem mela ovulaci az 20dc...ja musim jeste cekat do pristiho ct....
@vendelinka08 ale byly to nervy.Strasne jsem se bála.Ja stále nechápu,že mimco je 7+3 a podle MS jen o 4dny,takže jsem otěhotněla 4dny po MS? Každopádně jsem šťastná,že je vše v pořádku mimoděk nás.Asi by jsme měli založit novou diskuzi ať tu nenervujeme snažilky.
@cpollik uz jsou breznovky i dubnovky...ja budu asi na prelomu..ale spise si myslim ze v breznu...vzdy jsem rodila o tyden drive...
@maice Jojo. To je přesně ten důvod, proč je hrozně super měřit si bazální teplotu, anebo rovnou praktikovat ucelenou symptotermální metodu. Žena pak přesně ví, kdy měla ovulaci a může si vypočítat termín porodu. Není pak lékaři stresovaná, že se miminko nevyvíjí, přitom je třeba jen mladší, než si mysleli... všichni totiž předpokládají cyklus 28 dní, který má ale jen 30% žen... prostě učebnicové tabulky :(

@katkas75 no a já na levé straně je divne že mne bolí ta pravá kde jsem měla jen bkbou cystu