Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@vendelinka08 děkuji. 👍
@vendelinka08 mohu se zeptat jak dlouhé máš cykly? Já se stále snažím vypozorovat kdy mám ovulaci a moc mi to nejde. Cyklus mám dlouhý 25 - 27 dní, jak kdy. Tak mě zajímá jestli ovulka může být i takhle později
@unicorn2332 ja mam cykly 28 az 32 dni..a ted kdyz jsem otehotnela..tak jsem mela ovulku az 20dc takze cyklus 35 dni...jelikoz vim..ze lutealni fazi mam 14 dni a to mam nemenne...proto..kdyz dostanu ms..vim kdy jsem mela i ovulku..ale je za tim dlouha doba mereni bazalni teploty a sledovani. Jinak vetsinou mam cykly 28 29 dni...tudiz ovulka 14ty az 15ty den cyklu...lutealni faze je vetsinou 12 az 16 dni...a to je stale...zkus si merit bazalni teplotu..ta ti dokaze rict jak dlouhou lutealni fazi mas..jinak den ovulace se muze menit.
@vendelinka08 tak to je paráda 😃 zkoušela jsem nyní měřit BT 5 dní, ale pracuji v nepřetržitém provozu a tudíž to bylo opravdu psycho. Po noční jsem nemohla kvůli tomu vůbec usnout. Kdybych si narizovala budika tak tim myšlením na to- tak vubec neusnu a stale se prevaluju 😃 příští měsíc zkusim asi ovutesty
@vendelinka08 ahoj, můžu mít dotaz? Máš asi zkušenosti s měřením bt. Taky měřím, už skoro dva roky. Píšeš, že mivas luteální fázi vždy 14 dnů. Já ji mívám 11-12 dnů. Zdá se mi, že se mi to střídá podle toho, že které strany ovuluju. Je to vůbec možné?😀 Nechodím k Dr sledovat stranu ovulace, spíš odhaduji podle bolesti po mimoděložním. A když jsem byla náhodou u Dr,tak mi stranu potvrdila. Jen mě to tak zaujalo, jestli to tam má taky někdo, nebo je to náhoda😉
@katkas75 tak to se priznam..nemam zkusenost...kdyz mam ovulaci..vzdy mam bolestivou...spise vzdy citim pravy vajecnik nez levy..takze z ktereho zrovna ovuluji..to nepoznam...ale vis co..vliv to mit muze..proc ne. Ja si myslim..ze kdyz se to tak strida..zak proto i ta ovulace nastava treba jiny den cyklu. Proto mam nekdy cykly 28 dni a nekdy 32 dni...je to zajimave..ale rozhodne to vse je mozne co pises. Nejsme stroje a ovlivneji nas mnohe veci...
@vendelinka08 díky. Mě to jen tak napadlo😀 tělo je zajímavé a nevyzpytatelné. Co měřím teplotu, víc mu rozumím.
@kladpol Někde chytla nějakou virozu a byla chudinka slabá a měla horečku, ale je to za námi a jsem ráda, bylo to hrozné, že jí nemůžu nějak pomoci. Jasně že to i u vás vyjde, přesně nemůžeš čekat, že hned po měsíci budeš těhotná 🙂, ale ber prášky pravidelně a uvidíš, mi pomohly a i dalším holkám, tak nebudeš přece vyjímka 🙂 😘
Ahoh devcata 😊 jak vam jde snazeni ? Podarilo se nekomu ?
@terulle05 🙂 v pořádku. Tak ono trvalo měsíc než přišly a objednávala jsem je tam abych ušetřila a věděla jsem i z jiných diskuzí, že si je tam holky objednávaly. A co jsem se dívala na obal testů, co jsem si kupovala tady tak je tam taky napsaná Čína. Takže si myslím, že to vyjde všechno na stejno. A děkuji.
@katkatris Já si jdu objednat taky ještě Pink Fertil a jdu na to 🙂. Tak to je krásné, když se vám tak dlouho nedařilo a teď během dvou měsíců už máš pozitivní výsledky, to je úžasné. Jo já věřím že se nám to taky podaří, protože kdybych tomu nevěřila, tak bych to už dávno vzdala ☹, ale nevzdávám 🙂.
@vendelinka08 ahojky,tak už jsi byla u doktora?Já jdu znovu 29.8.a 12.9.mam velký screening.
@cpollik jdu zitra..tak doufam ze bude vse tak jak ma....
@vendelinka08 ahoj,tak co Mimi?Už šlo vidět srdíčko?

@unicorn2332 to ktery byl oplodnovaci to je tezke rict..kdyz kolem ovulace mas vice styku..pokzd bys mela jeden styk v plodnem obdobi a v dobe ovulace..tak vis ktery byl oplodnovaci...ja to vim..protoze jediny nechraneny styk jsem mela 20dc a ten den dle teplot byla i ovulka..tudis vim kdy presne jsem otehotnela.