icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

vendelinka08
16. srp 2018

@cpollik pred chvili jsem prisla domu...ano..❤ bilo jako zvon..mimco mi 1.5cm..jsem 8tt

vendelinka08
16. srp 2018

Ale byly to nervy...bala jsem se ze tam bude prazdny vacek atd...clovek to ma stale v sobe...dnes si budu volat uz na termin screeningu...rikal ze asi budu mit vyssi riziko downa kvuli veku..ze mi to asi tak vyjde at se hned nelekam...tak snad to bude ok...cim jsem starsi..tim se vice znepokojuji..u kluku jsem byla uplne v klidu a proplouvala tehotenstvim uplne v pohode.

apple_tree
16. srp 2018

@mandarinka90 Ahoja, tak jak jde stimulace, snasis to dobre? 🙂

cpollik
16. srp 2018

@vendelinka08 tak paráda😊taky ses dočkala😉

cpollik
16. srp 2018

@vendelinka08 a kolik ti je let?Taky mám strach.Mela jsem teď 32let..

miluskah
16. srp 2018

Prosím Vàs moc o radu, začala jsem brát různé vitaminy a léky na podporu ovulace a otěhotnění, ale nevím jestli toho neberu moc a nebo jestli to tak brát mužů??? :( beru gynex a jeřáb ptačí- 3× denně, k tomu drmek,maca,listovku a pupalku :lol:

vendelinka08
16. srp 2018

@cpollik me je 38 a kdyz budu rodit tak cerstve 39...termin porodu mam zatim dle utz 28.3. A ja jsem 25.3.

jsmnk
16. srp 2018

@miluskah já myslím, že drmek by se už neměl kombinovat s gynexem.. ale holky asi budou vědět přesněji. Mně říkali, at si vyberu gynex nebo drmek. Ale nakonec ho neberu ani jedno. maca, listovka, pupalka je v pohodě. Já beru macu, chytré miminko/femibion, inositol, pupalku

mandarinka90
16. srp 2018

@apple_tree ahoj, děkuju,že sis vzpomněla 😊zrovna včera jsem si říkala,že ti napíšu,jestli se u tebe někdy projevil hyperstimulacni syndrom?byla jsem z toho docela vystrašená.. jinak já jedu akorát z ultrazvuku, hormony snáším dobře,injekce taky zvládam sama..v sobotu jdeme na odběr, akorát mám prý počítat jen tak s deseti vajíčkama..,ale porad si říkám,že stačí přeci jen jedno 😊jak jsi na tom ty? máš myslím po KEt ne?

apple_tree
16. srp 2018

@mandarinka90 Tak deset vajicek je nahodou super, to vubec neni malo, takovy bezny prumer bych rekla, jen pocitej, ze kultivaci prezije cca jedna tretina, tak at z toho nejsi zbytecne vystrasena. Hyperstimulacni syndrom jsem mela po et, bylo to dost peklo, ale aspon jsem to zvladla doma a nemusela jsem do nemocnice. Ale silene, strasne nafoukle bricho, nemohla jsem vubec spat, mohla jsem jen pololezet, polosedet, cesta na zachod mi trvala snad hodinu. Musis fakt hodne pit, aspon 4l vody denne a taky hodne zvysit prijem bilkovin, klidne si kup nejake nutridrinky v lekarne, priprav si do zasoby kureci nebo hovezi vyvar, atd, a zacni s tim uz ted a melo by to byt dobre. A budete mit nejakou zvlastni metodu oplodneni nebo neco? Jinak ja cekam, az dorazi pristi tyden ms a zacinam znova stimulovat, tentokrat si nechame embrya i vysetrit. Moc drzim palce, at to v sobotu zvladnes, niceho se neboj, fakt to nic neni, chvili si pospis a pujdes domu 🙂

natlinka27
16. srp 2018

Ahoj holky já už těm testům nerozumím fakt testují od 10dc předtím testy skoro bílé nebo pidi dusík mám cykl 35-36 a včera sem měla asi nejsilnější čárku. MS bych měla dostat 29.8.

mandarinka90
16. srp 2018

@apple_tree děkuju moc 😘 jsem z toho všeho nějaká vyhukana,ale zase psychicky jsem na tom docela dobře, což mě samotnou překvapuje 🙂probrecela jsem jen jeden den 😀tak napodruhé už budu aspoň vědět co mě čeká.Tak tobě taky moc držím palečky ať nedorazí 😉😉 a když jo,tak aspoň už naposledy a všechno se vám povede, někdy se to už musí prolomit! A to budeš stimulovat odznovu? Já myslela,že před ket se nemusí...

girl.misel
17. srp 2018

Sem blazen nebo je tam

unicorn2332
17. srp 2018

@girl.misel ja na prvni fotce vidim ☺👍

girl.misel
17. srp 2018

@unicorn2332 jsem v soku. 6dni pred menses. 4dny strašna bolest vajecniku. Slepak ani kyla to neni dle doktoru tak ze zvědavosti test a cumim jak puk 🙂

unicorn2332
17. srp 2018

@girl.misel tak to potichoučku gratuluji a snad to dobře dopadne ☺

apple_tree
17. srp 2018

@mandarinka90 Nam ket nevysel a dalsi embrya uz nemame. Takze budu zacinat 2. cyklus IVF, takze vsechno od znova. Jinak pred ket se nestimuluje, maximalne muzes dostat prasky pro rust sliznice, ale to az podle kontroly pred ket, u me to treba nebylo potreba, tak jedine co, tak se pak vzdycky u ket musi zavadet utrogestan, coz je teda taky opruz (hlavne kvuli sexu 🙂), ale tak vydrzely jsme uz horsi veci 🙂 Nejvetsi nervy jsou asi cekani behem kultivace, jestli a jak se embrya vyviji, ale pokud se vam povede oplodnit 10 vajicek, tak to minimalne dve urcite dotahnou do konce 🙂

terulle05
17. srp 2018

@girl.misel gratuluju 😍😍😊😊

terulle05
Autor odpověď smazal
terulle05
17. srp 2018

Ahoj devcata jdu s otazkou . Mam 4 dny do ms , uz par dni mi je spatne , mam bolava prsa -natekla ( test mam v planu kdyh ne/ peijde ms ) ale zatim to vypada nadejne 🙂 jen jsem se chtela zeptat jestli s tim nekdo nema zkusenost …: je to rok co jsem po operaci kolene vse bylo ok ale posledni 3dny me boli neskutecnou bolesti at jsem v klidu stojim pokrcim ho porad boli . Bolest je az nesnesytelna … nechci si brat zadne leky kdyby nahodou mimisek tam byl . Myslite ze by to s tehu taky mohlo nejak souviset ? Jen dodam ze me obcas pobolivaji i kycle

cpollik
17. srp 2018

@vendelinka08
@vendelinka08 mi řekl rovnou doktor,že budu rodit v 38tt císařským řezem.Bohuzel jsem už rodila 2x a vždy jsem nakonec musela císařem.Tak to už máš teda dost rokuAle nic si z toho nedělej mám kamarádky,co měly taky v 38letech.😉A vše bylo vporadku.

hanula02
17. srp 2018

Ahoj holky, jsem tu nová, ale Váš blok pročítám už od doby, co se snažíme. Je mi 34 a rok a půl se snažíme s přítelem o miminko. Na začátku měsíce (1.8.) jsem podstoupila první IUI. Nějak jsem tomu nedávala velké naděje, žádné příznaky, které jsem vyčetla na netu, se u mě neprojevují. Byla jsem smířená s neúspěchem, a už jsem plánovala další IUI. Ale 14 DPO jsem si ráno změřila teplotu, byla 37. To mě dost překvapilo, a tak jsem se odhodlala, a udělala si TT. Potom 15 DPO a dnes 16 DPO - pokaždé se mi ukázal slabý duch. Přikládám a moc prosím o radu či Vaši zkušenost - mohu doufat? Vím, že nejlepší je vydržet a testovat po pár dnech, ale ta možnost mě prostě nenechá klidnou....moc děkuju🙂

miluskah
17. srp 2018

@hanula02 gratuluji moc🙂 krásné čárky 🙂

hanula02
17. srp 2018

@miluskah teda, až mi to nahrnulo slzy do očí....takže můžu doufat? pořád tomu prostě nemůžu uvěřit. Moc děkuju 🙂

miluskah
17. srp 2018

@hanula02 Nemas vůbec zač 🙂 jsou krásně čárky vidět, takže jsi určité těhotná, ještě jednou moc gratuluji, at čárky jen sílí

jsmnk
17. srp 2018

@hanula02 krásné čárky, moc gratuluji 🙂 a to byl prvni pokus IUI?

terulle05
17. srp 2018

@hanula02 moc gratuluji

cpollik
17. srp 2018

@hanula02 ahojky,určitě už to není duch.Je to krásná čárka.Moc gratuluji 👍😉!Ať se daří a není to blbé,jak mě😢.

hanula02
17. srp 2018

@jsmnk jj, to byl první pokus. Sice jsem četla, že to má jen malou úspěšnost, ale stejně jsem do toho vkládala velké naděje - hlavně ze začátku. Ale pak jsem to začala vidět černě, protože jsem na sobě nepociťovala žádné náznaky - jakože žádné bolení prsou, nevolnosti, atd. Tak jsem sama sebe přesvědčila, že se to prostě nepovedlo, a že bude další IUI. A tak nějak tomu prostě pořád nevěřím ani teď. Zkusím testovat zase za pár dní a budu moc doufat, že čára bude sílit🙂

hanula02
17. srp 2018

@cpollik moc děkuji🙂 a můžu se zeptat, to blbé znamená, že se Ti nezadařilo?

Strana