Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@cpollik jojo..uz nejsem nejmladsi...ale po druhem porodu jsem pak mela zdravotni problemy..v podstate mi nasli hypofunkci stitne zlazy a k tomu se pridruzila jeste jina autoimunitni nemoc a otehotneni by nebylo v te dobe rozumne. Proto az ted..i kdyz to bylo opet neplanovane a v podstate necekane...je to mazec...ale ja otehotnim okamzite kdyz se do me manzel udela v plodnych dnech...ale ja myslela ze uz plodne dny nemam..ovulka se mi posunula o 6 dni...
Ale asi to miminko chtelo opravdu k nam...
@apple_tree jee tak to se omlouvám, já myslela, že máte ještě jedno zamrazene.. nějak jsem ztratila přehled 🙂 tak napodruhé to určitě vyjde,to už ví Dr co a jak a přizpůsobí léčbu 🙂 budete dávat něco navíc? embryoglue nebo tak? ja se už moc těším na zítřek, včera jsem si pichla ovitrelle a dneska v práci úplně v pohodě, myslela jsem, že budu nějak víc cítit břicho nebo tak,ale zatím žádná bolest..jinak jsem si na tvoji radu koupila nutridrinky,tvarohy a jdu si uvařit silnou polévku b😀
@mandarinka90 U nas v car embryoglue ani nenabizeji, podle nich je to pry zbytecne. Ale co jsme minule nemeli a ted uz budeme mit, tak nechame embrya geneticky vysetrit. Moc moc ti zitra drzim palce, pak dej vedet, kolik bylo nakonec vajicek 🙂
Je tu některá, která jste podstoupila inseminaci? Přišla na to řeč s manželem, chtěla bych se něco poptat.
@katkas75 Jestli se tu nikdo nenajde, mrkni do skupinky https://www.modrykonik.cz/group/2336/ tam je tech holek, ktere byly na inseminaci, opravdu hodne.
A jak se jinak mas? 🙂
@apple_tree díky😀 řešíme teď ten dům, koupě se komplikuje, snad to dobře dopadne. Chtěli jsme po koupi řešit adopci. Jenže včera jsem byla u kamarádky a její holčička byla tak strašně podobná na jejího muže, ze mě to dojalo 😊 tak jsme s mužem téma IUI znovu otevřeli.
Jinak první MS po odstranění polypu byla v pohodě, ty další jsou úplně otřesné. Takže tak.
Vy teda rozjizdite další cyklus? Držím palce!🍀
@katkas75 Jj, rozjizdime dalsi cyklus, tak snad uz 🙂 A jinak, abysme toho nemeli malo, tak jsme taky ve ctvrtek podepsali rezervacni smlouvu na dum :D Ja bych se klidne i o ten barak vsadila, ze ve chvili, kdy byste zacali resit adopci, tak otehotnis :D Kazdopadne moc drzim palce, jak s domem, tak s prckem 🙂 Jeste me napada, nekde jsem cetla, ze na bolestivou ms jsou dobre zabaly z ricinoveho oleje, tak to tento mesic zkousim, tak uvidime za tyden, az dorazi ms, jestli to k necemu je.
Tak holky dnes teplota BT 36,8 včera večer sem měla na návštěvě kamarádku doma a večer celý sem cejtila jak mě pne podbřišku chvílemi čím to mohlo být mě napadlo jestli fakt ovulka nebyla včera teplota klesla z 36,4 na 36,2 kvůli uhnizdovani ale to mě jen tak napadlo sem četla že teplota klesne dolů a další den už zase vylítne
Ahoj devcata jdu si pro radu 😊 od ctvrtka me boli podbrisek spise prava strana . Obcas i zada .. 🧐 dnes se k tomu pridala prsa ... ted mi prijde ze asi na me neco leze , jsem stale unavena .Jsem 26DC a 7.8(15.DC) byla ovulace . Co myslite ? Jeste dodam ze v pondeli a stredu jsem zvracela a hrozne se mi motala hlava .
Holky, uzivala jste nektera medrol? Beru ho tri tydny, jsem 6 dpo a od včera me strasne boli prsa. Mela jste nektera taky tento priznak?
@terulle05 ja to mela podobne a tt uz pozitivní
@apple_tree tak už jsem doma 😊 bylo to úplně v pohodě,nic mě nebolelo a nebolí..mame nakonec přesně 10 vajíček a v pondělí budou volat kolik je schopných oplodnění 🙂
@luuucatko medrol jsem bravala a nemela jsem zadne vedlejsi...nic mi z nej nebylo...myslim ze bolest prsou neovlivnuje...
@terulle05 pokud to tak mas..tehu test by uz mohl neco ukazat...
@vendelinka08 ja jsem si prave říkala jestli na těhotenství by to nebylo moc brzo.. Zkusím teda zitra ráno ..
@mandarinka90 Juu, tak super 🙂 Krasne cislo, dopoledne jsem na tebe myslela 🙂 Tak ted odpocivej a hlavne ty tekutiny a bilkoviny. Ja jsem byla po opu taky uplne v pohode, nic me nebolelo, rozjelo se to az po vic jak tydnu.
@girl.misel
@vendelinka08
Dekuji za podporu dneska si koupim tt a zkusim zitra rano
@terulle05 neni vubec za co. Ja mela ovulku 9.8. Dalsi test budu zkoušet az tak ve str
@girl.misel ju tak tise gratuluju 😊 a preju at je vic cervena
@terulle05 děkuji tobe samozřejmě taky budu drzet palecky abys nam taky ukazala // 🙂
@girl.misel taky v to budu doufat 😊
Ahojky holky mám takový problém jsem už 1mesic po laparce měla jsem mimodelozni tehotenctvi vzali my levý vejcovod plus jsem měla revizi a stále čekám kdy dostanu menstruaci abych se mohla pokoušet o miminko znova jsem zoufalá
@apple_tree tak máme šest 😊 jsem strašně ráda, doufám, že vydrží až do čtvrtku..ty ještě čekáš na ms nebo už stimulujes?
@mandarinka90 Juu, krasa 🙂 A oplodnovali jste normalne nebo priplaceli za nejakou spesl metodu oplodneni? Ja cekam na ms, mela by dorazit o vikendu.

Holky..vsem co se zadarilo..moc gratuluji..at je vse v poradku...