icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

vendelinka08
20. srp 2018

@girl.misel carka krasne sili..gratuluji

natlinka27
20. srp 2018

Holky prosím o radu ms mám dostat 29.8. Mám cykl 35-36 dní a dnes sem trošku zaspinila na papíře sem měla růžový výtok jen chvilku a pak už nic co to může být? Od patka mě pobolivava břicho a v pátek večer chvilku večer takové pnutí po celém podbřišku v sobotu odpoledne jen na levé straně chvilkove pnutí a jinak. Jen pobolivava podbřišek

abecedeeefge
21. srp 2018

Ahojte, tak my stale nic, dnes 2dc, takze jedeme daaal... Tentokrat jsem to snad poprve ani neobrecela... Je tu nekdo jeste vubec stejnej zoufalec, nebo uz frcite vsichni na dvou carkach? 🙂

terulle05
21. srp 2018

@abecedeeefge jsem na tom stejne stale nic ms my byt zitra . Jen na tt Ryska tak ze si myslim ze z toho nic nebude jinak nejake priznaky jsou ale uz to beru jako PMS

dendasubaristka
21. srp 2018

Zdravim holky,po dlouhe dobe jsem zas tu. Docela slusne mi hrabe a nemyslim na nic jineho,jen ze furt jestli je chyba ve me nebo manzelovi. Nevim jak to zastavit. Manzel uz je nkrknuty a jakakoliv zminka ho nastve.

abecedeeefge
21. srp 2018

@terulle05 treba to zrovna klapne a ryska je duch 🙂 me se nikdy ani ryska neobjevi, proste snehobilo ☹

abecedeeefge
21. srp 2018

@dendasubaristka to jsme na tom stejne, taky furt premitam proc a kde je chyba...a muz je nakrklej taky 😀 a kdyz jsem nadhodila, jestli by byl ochotnej to nejak resit, tak nebyl, takze mam smulu :-P

terulle05
21. srp 2018

@abecedeeefge ja to beru jako negativni .. uz tolikrat jsem byla zklamana . Ale tentokrat mam bazalku 37,5 celou dobu jen jen pred 6ti dny spadla na 37,4 jinak stale 37,5 . Tak uvidim zitra ma (ne)prijit MS tak uvidim ... ale radovat se zatim nebudu

@abecedeeefge ja mu ani nenavrhla aby neco bral, nebo ze nejam pujdeme . 10.9 jdu k dr tak uvidim co mi rekle nechci ho zatim nejak strasit 😊 ale jak koukal u kamaradek a tak jako celkove vsude ten chlap to bere hure nez zenska . Ale kazdopadne drzim vam vsem palce a snad nam to vyjde vsem 😊😊🤞

terulle05
21. srp 2018

Tak holky uz tomu moc nadeji nedavam zacalo me trochu puchat v podbrisku 😞

dendasubaristka
22. srp 2018

@abecedeeefge a jak dlouho se snazite?

evelisi
22. srp 2018

@dendasubaristka a jak dlouho se snažíte, dělala ti dr. test na hormonální profil?

dendasubaristka
22. srp 2018

@evelisi Ahoj my se snažíme 2 roky,ale u nás není snažení jako snažení,prostě máme sex když je chuť. Nikdy jsme neměli sex fakt pravidelný co druhý den. Měli jsme dost problémoví mnulí rok,tak jsme to neřešily. Zítra to bude přesně 2 roky. Před 14 dny jsem byla na gyndě na preventivce. Tak jsme se o tom bavily a říkala jsem jí že bych chtěla to začít řešit. Tak se mě zeptala ať jí upříně řeknu,jak to máme se sexem. Tak jsem jí to na rovinu řekla a říkala že se posílá na vyšetření až když se rok fakt snažíš a máš sex co 2hý den a vidíš že to nejde. Tak říkala že záleží na mě,že my to klidně vypíše,ale že můžeme počkat ještě. Tím mi dala vlastně jasně najevo,že u nás bude asi problém ten sex no. I tak jsme se domluvily,vypsala mi žádanku pro chlapa a že já si mám přijít na krev. Pak mi i říkala,že psychika na to má 80% a pokud to není v pořádku,tak se můžem snažit dlouho. A já vím že na to myslím teď už fakt dlouho. Chlap nejprve vlastně než jsem šla na tu gyndu tvrdil že by šel a jak jsme si volaly jak jsem dopadla,tak byl takový divný a špatný s toho a vypadá že se mu do toho moc nechce. Hlavně furt ze všech stran slyší pořád otázky na ditě atd. a Už jakákoli zmínka mu leze krkem,tak to teď nechávám tak. Jsem celá vnitřně rozklepaná a každý den na to myslím a říkám si co je špatně a nedokážu to ovládnout.

dendasubaristka
22. srp 2018

@evelisi Pak vlastně ještě jedna zajímavost. Po tom vyšetření na gyndě jsme byly o víkendu na obědě u známích a od kamarádky mamka má přítele a ten je esoterik. No a díval se na nás a říkal že já jsem zdravá,ale chlap má nějaký problém. Napsal mu bylinku kotvičník s které mám vařit čaj okud to nebude pít,tak se můžeme snažit 2-5 let. Je to možná blbost já vím. No,ale koukala jsem na ten kotvičnk a ten je na zvíšení chuti na sex a estrogenu. Takže to u nás fakt bude možná jen o tom sexu. My ani nevadí že to bude třeba trvat jestě 2 roky,spíš pro mě je ubíjejíci to že nevím a potřebuji nějáké ujištění.

evelisi
22. srp 2018

@dendasubaristka at ti dr vezme krev na hormonální profil a tvojeho dokopej na spermio. My se taky snažili, cpala jsem do sebe hormony, injekce a nic.muj spermio na jedničku a pak mi díky hormonálnímu profilu zjistili že nemám funkční vaječníky. Z vlastní zkušenosti bych nečekala a pokud chcete rodinu tak řešit, vím o čem mluvim. Jinak sex co dva dny je k ničemu, jsi plodná pár dní v měsíci a sperma musí taky dozrát.

dendasubaristka
22. srp 2018

@evelisi Tak já to mám dostat zítra,takže na tu krev si v pondělí zajdu,to jsem rozhodnutá. A pak se uvidí. Na chlapa je toho teď hodně,teď neslyšel nic jiného než dítě dítě dítě. Takže já si v klidu zajdu na krev a pak se uvidí.

dendasubaristka
22. srp 2018

@evelisi A jinak než ti vzali krev a zjistily že máš špatné vaječníky,tak jsi měla vše v pořádku?? Ovu,menstruaci pořád stejně atd.?? a jak dlouho jste se snažily?

evelisi
22. srp 2018

@dendasubaristka dva roky jsme se snažili, doma samé ovu testy, bylinky, čaje. Každý měsíc jsem jezdila na folikumetrii, brala Clostylbegyt, píchala pregnyl, ms chodila a stejně nic. zažádala jsem si o doporučení na Ivf a tam uz to jelo, hormonální profil odhalil selhání vaječníků.

dendasubaristka
22. srp 2018

@evelisi No hormonální profil mi udělá teď gyndařka v pondělí a pak dokopat chlapa na spermiogram no 🙂

dendasubaristka
22. srp 2018

@evelisi u mě je jinak vše v pořádku takhle,mám menstruaci na den přesně a ovulaci taky,takže možná je jiný problém možná to je psychika a možná taky málo sexu,těžko říct.

katkas75
22. srp 2018

@apple_tree ahoj, končím s měřením... Včera jsem schovala teploměr. Mám po MS,netuším kolik a ani vědět nechci. Zlaté časy, kdy jsem ani netušila, kolikátý den cyklu zrovna jsem. Nechci mít v jakémkoli smyslu "plánovaný" sex. Když se k chlapovi priblizim, hned vyhrkne "máš plodné dny??". Hrabe nám 😎 jestli se to někdy povede, tak povede. Ale už o tom nechci nic vědět!😉 Nemůžu... Občas sem nahlédnu, budu ráda, když dáš vědět,jak pokračujete.
Držím palce! 😊🍀

dendasubaristka
22. srp 2018

@katkas75 Ahoj můžu se zeptat jak se ti povedlo,takhle vypnout a nevědět ani který jsi den?? Teď b mi to docela bodlo :D A jak dlouho se snažíte

magicka89
22. srp 2018

@dendasubaristka
@katkas75 holky chápu Vás..my se snažíme s půlroční přestávkou už 2 roky, takže 1,5 roku. MS stále chodí..už jsem se vyprdla na všechny čaje, Macu, kotvičník, gynex na všechno...už jsem tam zahučela dost peněz...kašlu na to...prostě si napíšu, kdy jsem to dostala a pak to neřeším...12.9.2018 jdu k novému lékaři a jsem smířená s inseminací, nebo IVF...snad se dočkám už na podzim 🙂 a těším se na to...

dendasubaristka
22. srp 2018

@magicka89 a kotvičník jsi brala ty nebo partner?? my byl doporučen pro chlapa. a spermiogram mate za sebou a tak??

magicka89
22. srp 2018

@dendasubaristka kotvičník chlap..spermio je v pořádku....ovšem já nemám hotový hormonální profil, moje "lékařka! ho považuje za zbytečný....navíc si myslím, že tím jak jsme se vším cpali...no nevím..nepřišlo mi to tolik účinné...ale každému pomůže něco jiného...já už chci víc..a nechci dál čekat...v únoru mi bude 30..

apple_tree
22. srp 2018

@katkas75 Dobre delas 🙂 Soustred se na neco jineho a ono to samo prijde. Moc drzim palce a dej casem vedet, jak se mate. Ja sem urcite napisu, az budu mit nejake novinky. Ted cekam na ms, at muzu zacit stimulovat, ale na transfer bych sla stejne nejdriv az v listopadu, protoze predtim nas ceka jeste dovolena a chci si ji uzit a na nic nemyslet. Mej se 🙂

dendasubaristka
22. srp 2018

@magicka89 a chap to bral sám nebo mu to někdo s nějákého důvodu napsal?? omlouvam se za dotazy,ale chlap to mel doporucene a tak me to zajima. jestli to dostal treba kvuli necemu a pomohlo to. no ja pujdu v pondeli na krev tak uvidim. chapu te no,my je zatim 26,ale jak jsme s ezacali snazit bylo mi 24 a myslela jsme si jak se do roka povede. a hele 2 roky uplynuli jako voda a vono nic.

dendasubaristka
22. srp 2018

Holky ja to stejne nechapu,jakto ze kdysi byly vsichni hned tehotni a v dnesni dobe to je takovy problem?? Kdysi se zadne spermio neresilo a nic. Co kdyz to fakt mame jen v hlave. Kdysi chteli dite,neresilo to a bylo. V dnesni dobe se honime za plodnymi dny a vsim. Dokud mi gyndarka nerekla o nejakych plodnych dnech nic jsem nevedela a byla jsem spokojena.

magicka89
22. srp 2018

@dendasubaristka já jsem mu to naordinovala..po všech chytrých článkách...ale fakt na to prdíme a necháme si pomoci lékaři...já nevěřím tomu, že je to 100% v hlavě...už dva měsíce plánuji mnoho dalších věcí...včera jsme se vrátili od moře, kde to bylo fantastické a stejně nevěřím, že sama od sebe otěhotním...u sebe mám podezření na hormonální nerovnováhu, vždy když si zmáčknu prso, teda obě, objeví se bílá tekutina ☹

dendasubaristka
22. srp 2018

@magicka89 jako já tu tekutinu mám taky a laktoza v norme. takze nevim. no uvidim to po te krvi. a melo to na ne nejaky vliv prislo ti?? jako ja bych s euklidnila kdybych vedela ze je chlap se spermiogramem v poradku. snad ho tam dokopu

magicka89
22. srp 2018

@dendasubaristka Manžel byl na spermiu už předtím a má hodnoty v normě 🙂 takže nevím, zda to na něj mělo vliv, možná měl větší chuť na sex,ale to může být sugesce...jsem zvědavá...ptž mám i dost nepravidelný cyklus 25 až 34 dnů za poslední půl rok...já k uklidnění chci i vyšetření sebe..nestačí mi jen kontorla ultrazvukem a utěšení, že mám času dost...už teď is nadávám, že jsem se měla k novému doktorovi objedná dříve...ono je přirozené otěhotnění sen každé ženy.,.ale mám kolem sebe holky, co se trápily a nakonec jim přišli na příčinu a po vyřešení otěhotněly...

Strana