icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dendasubaristka
22. srp 2018

@magicka89 no verim ti sen je to nas obou manzela i me otehotnet prirozene,porad si celou dobu rikame je to psychikou,ale manzel je v dobre forme a ja si rikam treba ma line spermie,ale muze byt chyba u me a musim rict byla bych radsi kdyby mi zjistila jen s krve ze mi neco je manzel nemusel na spermio a ja se lecila. Protoze co si budem povidat s tema chlapama je to fakt tezky.

magicka89
22. srp 2018

@dendasubaristka můj muž je na tohle jiný....opatrně jsem mu sdělovala, že musí na spermio a odpověděl, mi že kdykoliv a kamkoliv...bere to jako náš problém...v tomhle je úžasný no...spíš mě drží, ikdyž to pro něj musí být taky náročné,ale udržuje mě v pozitivní náladě..a je jedno, jak to dítě bude splozeno 🙂 nám je to jedno...důležitý je výsledek 🙂 moje největší přání pro letošní Vánoce je štěstí v bříšku a pohled na šťastného manžela, nic víc si nepřeji 🙂 nebo můžete být oba naprosto zdraví...a stejně to přirozeně nepůjde..chce to pro jistotu příjmout veškeré varianty 🙂

mischeylaa
22. srp 2018

Ahoj holky, neustále jsem k vám nakukuji a také přidám svůj příběh🙂 Mě je 30, manžovi přes 40... Jsme spolu 10 let... Vždy jsme byli hodně pracovně vytížení, hodně cestovali... dítě se pořád odkládalo za rok, za rok, za další rok... vždycky bylo v životě ještě něco důležitějšího... před rokem jsem po 11 letech vysadila prášky a že tomu necháme volný průběh....manža se sám od sebe objednal na spermio, jen ze zvědavosti jestli je vše ok, když už není "nejmladší".. Tenkrát jsem se tomu smála co blbne a byla si jistá, že já budu ta, která otěhotní na první "šťouch", už jen proto, že se me do mateřství až tak nechtělo.... Co ale přišlo mě celkem zaskočilo... Nejdříve velmi nepravidelné anovulační cykly, hrozná pleť, začaly mě hrozně padat vlasy, výkyvy nálad, no děs.... První měsíce jsem samozřejmě měla všechny těhu příznaky, pořád testovala, jestli jsem těhotná... až se mi vše jakš takš srovnalo, změnila jsem gyndařku, která mi potvradila probíhají ovulaci, vše by mělo být v pořádku... ale... je to rok a já pořád nejsem těhu... testuju ovulačními testy, piju kontryhel, beru gynex...manža kotvičník, tribulus.... ALE... poslední dobou si uvědomuju, že každý den, každou noc, pořád na to myslím, pořád se tím stresuju.... Do toho ty otázky okolí, každej se ptá, jestli už nebo co... Někdy mě přijde, že už jsem fakt blázen. Manžel se poslední dobou tohoto tématu úplně straní, tak se snažím o tom vůbec nemluvit ať není pod tlakem, ale zase čím víc to držím v sobě a s nikým o tom nemluvím, tak se tím hrozně trápím:( Poslední dobou mě nic nedělá radost a nic nenaplňuje.... mám v hlavně jen myšlenky na plodné dny, těhu, mimi...
Asi vám tu moje zpráva nic moc nedá, ale potřebovala jsem se vykecat a vás podpořit, že v tom nejste samy.... protože mě občas příjde, že tohle řeším jen já a že se snad nikdy nedočkáme...

magicka89
Autor odpověď smazal
magicka89
22. srp 2018

@mischeylaa myšlenka, že se nikdy nedočkáme, je ta nejvíce vtěrná, smutná a nejvíce stresující...jak říkám...věřím doktorům, objednejse někam do CAR...nemá cenu se trápit 😘

katkas75
22. srp 2018

@dendasubaristka přes 2 roky měřím teplotu, dříve chvíli i ovu testy. Kontryhelovy čaj, vitamíny... Průchodnost vejcovodu, odstranění polypu... Mám dost, nebaví mě to. Nepočítala jsem dny jako pondělí, úterý... Ale dny cyklu. Budeme mít dům a chceme zkusit adopci. Prostě jsem došla na svoji hranici, kdy mi došlo, že to nejde. Můj život se scvrkl na od MS do MS. Už to tak nechci. Zklamaní a řepka byly čím dál větší. Asi tak.

apple_tree
22. srp 2018

@katkas75 Zklamani a repka :D Promin, vim, ze to je smutne, ale repka me pobavila 🙂

dendasubaristka
22. srp 2018

@katkas75 je to strasne. Proc to musi byt tak tezke :(

dendasubaristka
22. srp 2018

@mischeylaa ahoj. Plne te chapu,my se snazime dva roky. S manzelem to mam uplne stejne tedka posledni mesic. Nechce se o tom bavit,je to pro nej tezke a porad neslysi nic jineho. Taky to na nej musi byt tlaka a i vycitky ze to je jeho chyba a neni schopny zplodit.

dendasubaristka
22. srp 2018

@mischeylaa a ja taky kdyz nemuzu mluvit depta me to jeste vic. Proste je to des. A ten stres je fakt strasny. A ted to mam stejne nez jdu spat myslim na to budim se prvni myslenka to. A gyndarka mi sama rekla ze psichyka je 80%

katkas75
22. srp 2018

@apple_tree aspoň automatické opravy nás pobaví 😁

terulle05
22. srp 2018

Holky tam ms zatim nikde

mischeylaa
22. srp 2018

@dendasubaristka Dneska jsem zrovna přemýšlela, jestli jsem poslední rok měla alespoň jeden den, kdy bych na tohle téma nemyslela ... a? Neměla....:D Je to fakt na hlavu... a rady typu: nemyslet na to a zabavit se něčím jiným jsou mimo.... Když něco chceš a nejde to, z hlavy to nevypustíš. Jsem člověk, který má opravdu pestrý život.. máme s manžem firmu a spoustu práce kolem, velmi cestujeme, máme spoustu kamarádů a spoustu společných zájmů a i přes to mám čas několik hodin denně strávit přemýšlením nad těhotenstvím, plodnýma dnama, ovulací atd atd... Pokud je tu někdo, kdo zvládl nad vším tak přemýšlet, tak holky, všechny rady sem🙂 :D

abecedeeefge
22. srp 2018

Holky my se snazime s pauzou uz taky asi rok a pul, dvakrat jsem se radovala a ani jednou to nakonec neklaplo... A pritom predchozi deti byly na prvni pokus... Od minulyho mesice mam zakazany merit, testovat a stresovat, tak me depta, ze nejsem v obraze, me to totiz naopak celkem uklidnovalo... Behem podzimu bych mela na gyndu na prevenci, tak uvidim, treba do te doby to klapne, kdyz ne, poradim se co dal muzu udelat aspon ja...

dendasubaristka
23. srp 2018

No holky ja se vcera totalne slozila. A brecela a brecela,zacina totak bytto cim. Dal horsi. Nevim jestli psycholog by pomohl?

dendasubaristka
23. srp 2018

Začínám přemyslet nad tou Macou

natlinka27
23. srp 2018

Ahoj Holky myslíte že podle grafu mám anovulační cyklus? Dnes 3den je spinim ms by měla být 29.8

apple_tree
23. srp 2018

@mandarinka90 Ahoj, tak jak jste na tom? Doufam, ze co nejvic embryi preckalo kultivaci 🙂

mandarinka90
23. srp 2018

@apple_tree ahooj, už máme po transferu 😊 jedno vložili a tři máme na zamrazeni, i ty další dvě ještě drží,ale jsou slabší..ale prý když vydrží do zítřka tak je přidají k zamrazeni.. takže konečné čislo budu vědět zítra,ale jsem moooc ráda i za ty tři.To naše je prý nejlepší, nejhezčí a embryolozka říkala úplně luxusní 😀 ale manžel říkal,že to beztak říkají všem 😁 tak teď jen čekat 14 dnů 🙄 tebe to čeká příští týden teda nanovo,posílám hodně sil, musí to být náročné..tak snad už bude druhý pokus úspěšný 💙

apple_tree
23. srp 2018

@mandarinka90 Tak to je pecka, krasne cislo, moc moc drzim palce 🙂 Ceka te krusnych par dnu pred testovanim :D Mne dneska dorazila ms, takze vecer prvni injekce, fujka.

luuucatko
23. srp 2018

Holky, zeptam se, od 5 dpo me hrozně boli prsa, nemůžu chodit bez podprsenky, protoze kazdy krok je bolestivy, nicmene hlavne dneska 11 dpo jsem začala spinit a utrela jsem velké kusy, jako takove tluste zilky, někde jsem četla, ze by to mohly být kusy sliznice. Nikdy jsem to neviděla a vydesilo me to. Co by takove kusy mohly znamenat, je mozna hormonální nerovnovaha?

ufounek
23. srp 2018

@luuucatko mohlo by to byt uhnizdeni vajicka, ale take nemusi.

hermij
24. srp 2018

@luuucatko Zatím neplašte, znám ženy. kterým větší kusy sliznice odchází běžně (při menstruaci, před ní, někdy i během ovulace). Každá jsme jiná. Uvidíte, co bude další dny...

mandarinka90
24. srp 2018

@apple_tree děkujuu, dneska teda zamrazily i ty zbylé dvě, takže máme pět mrazácku, aspoň něco 🙂 tak super,ta první injekce pro mě byla nejhorší ..a jak to,že začínáš už první den cyklu? já měla za to, že buď druhý nebo třetí..ale možná to má každý jinak 🙂za pár dnů budeme čekat spolu 😊

apple_tree
24. srp 2018

@mandarinka90 Pet mrazacku je uplna nadhera 🙂 No prvni den cyklu jsem si pichala jen diphereline a ode dneska od 2.dc uz i menopur, takze dve injekce. Ale ja si to sama nepichnu, uz bych mohla byt zvykla, ale i tak mam u toho kazdy vecer hysterak, picha mi to pritel. Minulou stimulaci to vyslo tak debilne, ze zrovna posledni den stimulace pritel nemohl byt doma a ja jsem musela sama. No vypila jsem pred tim pul flasky cerveneho vina a jehlou jsem si propichla palec, ale jinak jsem to zvladla 😃

apple_tree
24. srp 2018

@mandarinka90 Tak jsem to s tema injekcema zakrikla, pritel dnes prijde pozdeji a ja si nechci pichat injekce o hodku a pul pozdeji, takze uz mam v sobe dve sklenky vina skoro na ex a injekce pichle :D Jinak ja mam klasicke injekce, ktere si musim i sama namichat ten roztok, v repromede mate myslim jen ty pera, ne?

mandarinka90
24. srp 2018

@apple_tree tak nakonec to zvládlas ..s pomocí 😂 mě zase jednou spadla na zem a jehlou těsně u nohy😎 jj gonal byly pera,ale pak jsem k tomu ještě měla cetrotide a to byla klasika,taky jsem musela míchat roztok,to byla zase pro mě smrt a chystal mi to manžel 😀

natlinka27
25. srp 2018

Holky myslíte že včera byl pozitivní? Přidávám i ovu testy minulý měsíc 3.7. Byl podle toho pozitivní ale skončilo to biochemické

hanula02
27. srp 2018

Ahoj holky, potřebuju poradit. jsem 7+0tt, na ultrazvuku jsem byla minulý týden a doktor našel embryo, velikost 3,31mm, vypadalo to v pořádku. Ale včera, tedy tři dny po návštěvě lékaře jsem si večer došla na záchod a našla jsem krvavý hlen. Přes noc pak nic, v práci jsem to kontrolovala a jen vláknité špinění, ale teď jsem byla zase na WC a zase krvavý hlen. Volala jsem sestřičce, ta mi řekla, že se to stává, ale ať zítra přijdu a začnu brát ascorutin. Žádné křeče ani bolesti nemám. Jen mě děsí ta hustota a barva. Stalo se Vám to některé a přesto to dopadlo dobře? Mám z toho hrozné nervy....

maice
27. srp 2018

@hanula02 Muze to byt jen neskodny hematom, ale take nemusi...zkus nasadit vysoke davky vit.C,pokud je to jen praskla zilka,pomuze to.

Strana