Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahojky, tak to krvácení se rozjelo na měsíční klasiku - takže jsem to nedala:( Za chvíli volám do CARu a dojdu si na kontrolu. Bohužel, už to bude jen potvrzení toho, že se nazadařilo...Ach jo. Tak snad to aspoň vyjde všechno v pořádku ven a já se budu moct začít zase co nejdříve snažit....
@maice Tak mám dorazit na půl 11 a dám info, co a jak. Sestřička se mě do telefonu ptala, jestli jsem přestala brát léky, a když jsem jí řekla, že jsem žádné léky nedostala (nejspíš myslela nějaké na udržení těhotenství - ale doktor mi žádné nepředepsal), tak se divila.....tak teď budu myslet jen na to, co by, kdyby????.......chjo
Achjo, tak já už nevím. Přes dva roky snažení, dvakrát IUI a zase nic. Mám z toho akorát depku. Oba jsme prý v pořádku, ale i tak se stále nedaří. Začínám mít podezření, že by mohl být problém v krátké luteální fázi (mám ji většinou kolem 9dní), ale dle doktorky v CAR je to v pořádku. Co si o tom myslíte? Neřešíte některá stejný problém?
@maice Naadhera❤❤❤
Ahoj tak konečně po 4 letech se začalo něco dít po změně dr. Vždy jsem dostavala různý hormony bez předchozího vyšetření,které mi vždy přitížily.Našla jsem si dr co se specializuje i na neplodnost.Díky ní mám bráchu a kámošky prcky.Já dnes po registraci mám žádanky na různý vyšetření,chlap na spermio.Když vše bude v pohodě dostaneme 3 termíny kdy (máme se podařilo hned na 2 termín).Když něco bude jak nemá a chlap v pohodě tak se bude hledat příčina.Mám takovou radost 🙂
@abecedeeefge tak šup na to. Pokud je test plně pozitivní, ovulace dorazí do 48 hodin. Takže dneska souložit jak o život. Takže dnes jak máš ten test nejslabší, bys měla mít ovulaci. Břicho tě n3b9li
@abecedeeefge ..břicho tě nebolí? Mě hrozně bolí při ovulaci břicho jako kdybych měla šílený zánět močových cest a táhlý bílkový hlen. Ještě že už mám 2 děti. V těhle bolesti bych fakt vyrábět dítě nezvládla.
@mandarinka90 Tak jak se citis, kdy budes testovat? Jsem nervozni za tebe :D
@apple_tree 😁 to čekání je hrozneee,ale jinak je mi pořád dobře, chodím normálně do práce,doma odpočívám..ale nemám žádné příznaky,i když jsem říkala, že se nebudu sledovat 😁 jen včera večer mě píchalo v podbřišku jak když směrem dolů..ale za chvilku to přešlo testovat bych měla správně za týden,ale asi to nevydržím a zkusím v neděli.. co ty?jak zvládáš druhou várku hormonů?
@vissper neboli, takhle ovu nepoznam. Bilkovej jsem mela vcera a predevcirem, dnes uz kremovej, tak sii myslim, ze uz je po akci 😀
Ahoj holky ,
mám menší dotaz…? Od ovulace která byla 7.8. mě stále bolí prsa a píchá v podbřišku , bolí mě záda (bolest je střídavá občas- hodně taková tupá až nesnesytelná a nědky méně bolestivá🙄 ) a mívám pocit na zvracení či motání hlavy😕? nejdříve jsem tomu dávala na dějí když ms měla den zpoždění … nakonec přišla -23.8 která trvala do -26.8.
Ale prsa mě stále bolí a tt je negativní … (Když dorazila MS řekli jsme si že to necháme náhodě … V práci hodně pociťuji bolest zad+ prsou a i nohou (svalů) , četnost chození na WC (malou) , neustálou žízeň, také mám velký hlad a chutě, ale když si dám oběd nebo svačinu a dám si do úst první sousto už nemohu . Nebo si jídlo připraví či otevřu a už na něj chuť nemám přejde mě z ničeho nic 🙄🙄 nemáte s tím někdo zkušenost ? děkuji za odpověď
@mandarinka90 Tak to ja bych testovala uz od devateho dne :D To je dobre, ze se nesledujes a hlavne, ze chodis do prace a zabavis se. Pro me uplne stejne jak u minule stimulace, prvnich sest dnu jsem myslela, ze umru,ale tak to hlavne kvuli ms, a po tydnu uz uplne v pohode. Zitra jdu na druhou kontrolu a pohovor s embryolozkou, zatim to vypadana na nejakych cca 10-12 folikulu, uvidime zitra. Tak moooc vam drzim palce a verim, ze to dobre dopadne;)
@apple_tree jee tak to je krásne číslo 😊 a už víš kdy budeš mít odběr?
@mandarinka90 Zatim ne, asi se dozvim zitra, ale predpokladam, ze to bude plus minus den ve stredu.
@mandarinka90 a kolikaty jsi dpo? Drzim palce 🙂
@jsmnk my byli na ivf, transfer byl 23.. takže v neděli budu 10-11 den po. .tak třeba bude něco už vidět 🙏

@maice Děkuji za radu. Pročítám různé blogy a nevím, co si o tom myslet. Ten hematom mě taky napadl, ale to by asi ta krev byla víc "omlouvám se za ty výrazy" tekutější a asi i červenější. Když jsem v klidu, tak jen lehce špiním. Ale asi mi nezbyde nic jiného, než vydržet do zítra...