icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hanula02
27. srp 2018

@maice Děkuji za radu. Pročítám různé blogy a nevím, co si o tom myslet. Ten hematom mě taky napadl, ale to by asi ta krev byla víc "omlouvám se za ty výrazy" tekutější a asi i červenější. Když jsem v klidu, tak jen lehce špiním. Ale asi mi nezbyde nic jiného, než vydržet do zítra...

maice
27. srp 2018

@hanula02 Muze to byt jen praskla zilka,pak by to Cecko melo zabrat ;) takhle v zacatku je to celkem bezne...

hanula02
28. srp 2018

Ahojky, tak to krvácení se rozjelo na měsíční klasiku - takže jsem to nedala:( Za chvíli volám do CARu a dojdu si na kontrolu. Bohužel, už to bude jen potvrzení toho, že se nazadařilo...Ach jo. Tak snad to aspoň vyjde všechno v pořádku ven a já se budu moct začít zase co nejdříve snažit....

maice
28. srp 2018

@hanula02 To me mrzi...dej vedet,jak jsi dopadla a zda jsi v poradku (v ramci moznosti) :(

hanula02
28. srp 2018

@maice Tak mám dorazit na půl 11 a dám info, co a jak. Sestřička se mě do telefonu ptala, jestli jsem přestala brát léky, a když jsem jí řekla, že jsem žádné léky nedostala (nejspíš myslela nějaké na udržení těhotenství - ale doktor mi žádné nepředepsal), tak se divila.....tak teď budu myslet jen na to, co by, kdyby????.......chjo

hanula02
28. srp 2018

@maice Tak žádné známky těhotenství, ještě pro kontrolu mi vzali krev, to si mám v jednu zavolat. Ale myslím, že je jasno. Doktor říkal, že by se mohlo hnedka pokračovat ve snažení, ale že by doporučil měsíc oddych. Tak nevím, jak to budu moct vydržet...

maice
28. srp 2018

@hanula02 Achjo...je mi to lito. Vim jake to je...drz se!!!!

cpollik
28. srp 2018

@maice ahoj,jak se daří?Jak dopadla screening?

pinkrose1
28. srp 2018

Achjo, tak já už nevím. Přes dva roky snažení, dvakrát IUI a zase nic. Mám z toho akorát depku. Oba jsme prý v pořádku, ale i tak se stále nedaří. Začínám mít podezření, že by mohl být problém v krátké luteální fázi (mám ji většinou kolem 9dní), ale dle doktorky v CAR je to v pořádku. Co si o tom myslíte? Neřešíte některá stejný problém?

maice
28. srp 2018

@pinkrose1 Resila jsem to same,je lf 7 dni...pomohl utrogestan

maice
28. srp 2018

@cpollik perfektne!!! Mam radost

natysnovec
28. srp 2018

@maice Naadhera❤❤❤

cpollik
29. srp 2018

@maice paráda😘😍😍!!Už ti rekli pohlaví?

maice
29. srp 2018

@cpollik Nn, bohuzel :( tak snad priste...a co ty???

cpollik
29. srp 2018

@maice já byla dnes na kontrole prý je ještě brzo,stejně vím,že to je další kluk😂😂👍.Dnes jsem 11+1.Na screening jedu až 12.9.Tam to už uvidí doktor,ale asi ani nevím zda to chci vědět🤔😉. Hlavně ať je mimisek zdravý.

chiara1990
29. srp 2018

Ahoj tak konečně po 4 letech se začalo něco dít po změně dr. Vždy jsem dostavala různý hormony bez předchozího vyšetření,které mi vždy přitížily.Našla jsem si dr co se specializuje i na neplodnost.Díky ní mám bráchu a kámošky prcky.Já dnes po registraci mám žádanky na různý vyšetření,chlap na spermio.Když vše bude v pohodě dostaneme 3 termíny kdy (máme se podařilo hned na 2 termín).Když něco bude jak nemá a chlap v pohodě tak se bude hledat příčina.Mám takovou radost 🙂

maice
30. srp 2018

@cpollik Tak to jsem na nas zvedava...holt je to 50 na 50 :D

abecedeeefge
30. srp 2018

Ahojte, co myslite, asi jsem ovulku s testem prosvihla, ze? Ten nejslabsi je dnesni, dva silnejsi vcerejsi, ale jak kontrolni nejsou..

vissper
30. srp 2018

@abecedeeefge tak šup na to. Pokud je test plně pozitivní, ovulace dorazí do 48 hodin. Takže dneska souložit jak o život. Takže dnes jak máš ten test nejslabší, bys měla mít ovulaci. Břicho tě n3b9li

vissper
30. srp 2018

@abecedeeefge ..břicho tě nebolí? Mě hrozně bolí při ovulaci břicho jako kdybych měla šílený zánět močových cest a táhlý bílkový hlen. Ještě že už mám 2 děti. V těhle bolesti bych fakt vyrábět dítě nezvládla.

apple_tree
30. srp 2018

@mandarinka90 Tak jak se citis, kdy budes testovat? Jsem nervozni za tebe :D

mandarinka90
30. srp 2018

@apple_tree 😁 to čekání je hrozneee,ale jinak je mi pořád dobře, chodím normálně do práce,doma odpočívám..ale nemám žádné příznaky,i když jsem říkala, že se nebudu sledovat 😁 jen včera večer mě píchalo v podbřišku jak když směrem dolů..ale za chvilku to přešlo testovat bych měla správně za týden,ale asi to nevydržím a zkusím v neděli.. co ty?jak zvládáš druhou várku hormonů?

abecedeeefge
30. srp 2018

@vissper neboli, takhle ovu nepoznam. Bilkovej jsem mela vcera a predevcirem, dnes uz kremovej, tak sii myslim, ze uz je po akci 😀

terulle05
30. srp 2018

Ahoj holky ,
mám menší dotaz…? Od ovulace která byla 7.8. mě stále bolí prsa a píchá v podbřišku , bolí mě záda (bolest je střídavá občas- hodně taková tupá až nesnesytelná a nědky méně bolestivá🙄 ) a mívám pocit na zvracení či motání hlavy😕? nejdříve jsem tomu dávala na dějí když ms měla den zpoždění … nakonec přišla -23.8 která trvala do -26.8.
Ale prsa mě stále bolí a tt je negativní … (Když dorazila MS řekli jsme si že to necháme náhodě … V práci hodně pociťuji bolest zad+ prsou a i nohou (svalů) , četnost chození na WC (malou) , neustálou žízeň, také mám velký hlad a chutě, ale když si dám oběd nebo svačinu a dám si do úst první sousto už nemohu . Nebo si jídlo připraví či otevřu a už na něj chuť nemám přejde mě z ničeho nic 🙄🙄 nemáte s tím někdo zkušenost ? děkuji za odpověď

apple_tree
30. srp 2018

@mandarinka90 Tak to ja bych testovala uz od devateho dne :D To je dobre, ze se nesledujes a hlavne, ze chodis do prace a zabavis se. Pro me uplne stejne jak u minule stimulace, prvnich sest dnu jsem myslela, ze umru,ale tak to hlavne kvuli ms, a po tydnu uz uplne v pohode. Zitra jdu na druhou kontrolu a pohovor s embryolozkou, zatim to vypadana na nejakych cca 10-12 folikulu, uvidime zitra. Tak moooc vam drzim palce a verim, ze to dobre dopadne;)

mandarinka90
30. srp 2018

@apple_tree jee tak to je krásne číslo 😊 a už víš kdy budeš mít odběr?

apple_tree
30. srp 2018

@mandarinka90 Zatim ne, asi se dozvim zitra, ale predpokladam, ze to bude plus minus den ve stredu.

jsmnk
30. srp 2018

@mandarinka90 a kolikaty jsi dpo? Drzim palce 🙂

mandarinka90
31. srp 2018

@jsmnk my byli na ivf, transfer byl 23.. takže v neděli budu 10-11 den po. .tak třeba bude něco už vidět 🙏

bajunka
31. srp 2018

@terulle05 moc se pozorujes,nejsi prvni ani posledni,kdyz clovek meco moc chce tak dokaze videt i travu rust,stejne tak i pres negativni test a MS doufat,ze to vyslo.Vim ze je to tezke,ale zkus se tak nepozorovat a obratit svou pozornost jinam.

Strana