icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natlinka27
1. zář 2018

Ahoj holky myslíte že už je pozitivní? 😁

mandarinka90
1. zář 2018

@natlinka27 určitě jo 🙂

vendelinka08
1. zář 2018

@natlinka27 myslim..ze ano

natlinka27
1. zář 2018

Tak už asi opravdu je dělala jsem ještě jeden a druhá čárka je malinko silnější než ta první

mandarinka90
2. zář 2018

@apple_tree ahoj tak jak zvládáš stimulaci, už dobrý?🙂 Já dělala dneska test, nějak nemůžu spát. A samozřejmě krásně bílý 🙁 takže se už připravuju na Ket

apple_tree
2. zář 2018

@mandarinka90 Tak to me fakt mrzi :( Ale z ketu je statisticky vyssi sance nez z et ;) Ja jdu jeste zitra na kontrolu a nejspis ve stredu opu. Uz je to uplne v pohode, nemuset si pichat injekce, tak o nicem nevim. Drz se, priste to musi vyjit ;)

mandarinka90
2. zář 2018

@apple_tree no tak manžel mi přinesl ten test z rána a že je tam duch..a je tam.. šla jsem si udělat ovulační test a je silný, nikdy ho takový nemám před ms..tak já nevím, možná ještě mám naději 🤔 ale po třech hodinách to může být jen ryska a tělo je zblble tím utrogestanem..takze si počkám asi na krevní testy,od včera mě bolí břicho jako před ms takže nejspíš stejně dorazí..

apple_tree
2. zář 2018

@mandarinka90 Ty jooo, to je pekne viditelna carka, z toho by mohlo neco byt jeste 🙂 Tak to moc drzim palce. Kdy jdes na krev? Asi bych zkusila jeste jeden test, klidne i dnes, nebo zitra rano. A bolest bricha nemusi nic znamenat, to je normalni a vubec to nemusi znacit ms 🙂

mandarinka90
2. zář 2018

@apple_tree myslíš? Kéž by 🙏 do caru jdu až ve čtvrtek,tak zkusím ještě ve středu..to jsem už fakt vůbec nečekala..tyjo to budou zase nekonečné dny do čtvrtku 🙄

mandarinka90
2. zář 2018

@apple_tree tak jsem zkusila ještě jeden, takový ten klasický proužek a je tam taky duch v limitu.. není tak silný,z fotky vidět moc nejde,ale je tam...tak uvidíme ve středu jestli bude sílit nebo ne

veverka55
2. zář 2018

@mandarinka90 drzim moc palecky🙂 11.ty den je jeste vcelku brzy s někdy je náběh opravdu trochu pomalejší 🙂 uvidis jestli bude sílit,drzim moc moc palecky 👍👍👍🍀🍀🍀🍀

apple_tree
2. zář 2018

@mandarinka90 Tak supeeer, moc drzim palce 🙂 🍀🍀🍀

tynka07
2. zář 2018

@mandarinka90 tak to vypadá jako jasňačka😍🍀🍀🍀

mandarinka90
2. zář 2018

@apple_tree
@tynka07 děkuju,ale budu klidnější až ve čtvrtek 🙂

dddeen
2. zář 2018

Zdravím všechny co se snaží o mimi. Máme doma už jedno dvouleté a od května se snažíme o druhé a stále nic. Ovulace probíhá, piji kontryhel, beru listovku. Tento měsíc jsem měla od ovu zvláštní pocit v břiše a hrozné nadýmání, byla jsem přesvědčená, že se zadařilo a dnes jsem začla špinit, 5 dní před termínem ms ☹

hanulkaha
2. zář 2018

@dddeen to muze byt klidne zahnizdovani vajicka 😊 jeste bych hlavu nevesela 🍀

dddeen
2. zář 2018

@hanulkaha děkuji za podporu ale je to takový narůžovělý hlen, až krvavý, takže očekávám MS ☹

dendasubaristka
3. zář 2018

Zdravím holky,tak konečně po dvou letech plesam,jsem klidná a volám hurá hurá hurá. Už víme na čem jsme. Podle krve a mého hormonálního profilu bylo zjištěno že jsem v nerovnováze a nemám každý měsíc ovulaci. Dostanu prášky a mělo by to být. A to jsem měla každý měsíc křeče,tlaky a nevím co všechno a myslela jsem si že ji mám. I podle testu,bazální teploty atd. Takže nikdy nemáte jistotu že opravdu proběhla. Bacha na to. Hledala jsem jak je to možné a hodně holek psalo že měli všechny možné příznaky a ovulace stejně neproběhla. Nechápu to,ale je to tak. Jsem šťastná že vím co je špatně a je to více méně blbost a maličkost kterou spraví prášky. 🙂

magicka89
3. zář 2018

@dddeen My se snažíme dva roky...divné pocity v břiše, nevolnost, únava, bolení podbříšku a nikdy jsem těhotná nebyla...prostě jsi to buď jenom dříve dostala, nebo se něco děje...ale to poznáš, až podle testu 🙂 věř mi, tyhle falešné naděje vedou jen ke zklamání..a od května to je chvilička 🙂

dddeen
3. zář 2018

@magicka89 ☹ za dva roky se asi pujdu pověsit. Obdivuji tě. Už teď jsem na prášky a bulím jak želva pokaždé, když přijde ms. Bohužel nějak neumím nemyslet na to.... ☹

magicka89
3. zář 2018

@dddeen Taky bulím...minulý měsíc jsem bulela...ale jen chvilku 🙂 naštěstí jsme druhý den odlétali na dovču 🙂 nechráníme se asi 18 měs. , takže necelé dva roky...a proč brečíš?? Vždyť je to chvilnka..ani nevíš, zda se strefujete správně....já vím, že to neovlivníš,ale když to dostaneš, nějak si to zpříjemni. Jdi si něco koupit, dělejte něco co s dětmi nepůjde...

jsmnk
4. zář 2018

Ahoj holky, ja dnes 1DC. Zkusim vymenit Macu za Drmek. A premyslim o caji L.Mojzisove a Sarapisu. Mate nekdo zlusenosti? Beru femibion a inositol.. tak vsem snzilkam hodne stesti do dalsiho mesice 🙂

dendasubaristka
Autor odpověď smazal
gabrolo
4. zář 2018

@katkatris Ty bláho, tak to jí vůbec nedivím, to si musela zažít muka to se nedivím, že druhé jedině císařem a má v plánu vůbec druhé po takovém zážitku? To já nevím jestli bych do toho znovu šla, kdyby jsem něco takového zažila. ☹

maice
4. zář 2018

@mandarinka90 Tak jak to s tebou vypadá? Nezkoušela jsi další testík?

mandarinka90
4. zář 2018

@maice zítra ráno 🙂

mandarinka90
5. zář 2018

@apple_tree
@tynka07
@maice holkyyy tak test zesílil 😍 nemůžu tomu uvěřit, že by se nám povedl hned první pokus ivf... jediné co mě znervózňuje, že nemám opravdu žádné příznaky, břicho,prsa nebolí, nemám žádný výtok, špatně mi není...tak doufám, že bude všechno v pořádku 🙏

veronikaburdova27
5. zář 2018

@mandarinka90 bud rada, ze sili, ty priznaky se mohou dostavit pozdeni, vetsinou to ne okolo 6-8 tt

apple_tree
5. zář 2018

@mandarinka90 Peckaaaa, velka gratulace! 🙂

maice
5. zář 2018

@mandarinka90 Parada, a bud v klidu, mně vše vypuklo až tak 8tt, takže máš ještě spoutu času 🙂

Strana