Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky jste zlaté, děkuji za uklidnění 😊 já si myslela, že je to brzo..ale každý hned,že ho bolelo tamto a teklo a nevím co všechno,tak jsem si říkala,že jsem asi divná 😀
@stuplakova Tak to je dobře, že už je v pořádku, musí to být fakt hrozné ta bezmoc, že nemůžeš pomoci. Ano beru pravidelně a dávám si na to pozor, abych nevynechala, ale zase na druhou stranu se tím nechci nějak stresovat, už to že to doteď nevyšlo je pro mě stresující.
Holky, třeba na to neveříte,ale pár datumů plodných dní v září a v říjnu, dle lunarního kalendáře:
12., 13. a 14.9.
10. a 11.10.
V tyto dny, by mohly otěhotnět i ty, které v to už nedoufaly. Podpoříte to zapálením větších množství růžových a žlutých svíček. Noste u sebe pro plodnost tygří oko nebo červený jaspis (jeden mam na krku,druhý na klíčích).
Jsou maličkosti,co nic extra nestojí, a třeba s pozitivní myslí, to může klapnout

Ahoj holky, co jste podstoupily IVF. Jsem dnes 5. den po OPU. Od 3. dne mám bolesti při čůrání. Po několika sekundách mi proběhne silná tupá bolest od spodu do podbřišku. Probíhalo to u někoho podobně? Bojím se aby dnes ET proběhl nebo aby nebyl příliš bolestivý díky tomu. :( Děkuji
@apple_tree ahoj jak jsi na tom?🙂
@mandarinka90 Ahoj, u nas spatne :( Dneska 6. den kultivace a zbylo jen jedno a k tomu hodne opozdene embryo, ze jeste ani dopoledne nebylo jasne, jestli vubec ma smysl s nim neco delat. Nicmene splnovalo kriteria potrebna k zamrazeni, tak jsme ho nechali zamrazit, kdyz uz teda stejne mame zaplaceny transfer. Pujdu az na ket v listopadu, ted nas ceka v rijnu dovolena, takze to ted nechci resit. Ale v podstate je nulova sance, ze by se chytlo. Takze uz jsem rozhodnuta, ze zmenime car a zkusime to jinde, premyslim mezi repromedou a reprofitem. Zatim spis vitezi reprofit, protoze zavadeji i tridenni embrya a ty my mame vzdycky krasne a zacnou se zpomalovat az ctvrty den. Stejne jsme to meli i minule.
No a co ty, uzivas si tehotenstvi? 🙂
@mandarinka90 😍😍😍🍀🍀🍀 super. Moc gratuluji
@apple_tree no užívám,ale s rezervou..je mi pořád dobře, chodím do práce atd.po první kontrole jsem měla podezření na mimoděložní nebo že se embryjo uchytilo později.. včera jsem měla HCG 780 a dnes 1550 tak snad je to nakonec na dobré cestě, ve čtvrtek jdu ještě na kontrolní ultrazvuk, dneska bylo vidět jen něco neurčitého..
To mě mrzí, že zůstalo jen jedno,ale třeba to zrovna bude ten úspěšný bojovník 🙏 a neuvažujes,že bys třeba ještě zvládlas jednu stimulaci a odběr pred transferem?at máte kdyžtak do zásoby..je to zvláštní,že odchází až ten čtvrtý den, možná by se jim opravdu dařilo líp u tebe už po třech dnech..a kam teď chodíš?já za sebe můžu doporučit repromedu,i když jsem jinde nebyla..a teď to nemyslím,jen kvůli tomu,že se nám zadařilo..ale tak celkově jsem spokojená s přístupem doktoru, vždycky všechno vysvětlili proč a jak, jaké jsou možnosti,rizika atd.navic beru jako plus,že se tam opravdu necítím jako v Nemocnici..tak uvidíš, snad to vyjde a nebude potřeba nic měnit,ten měsíc si odpočin, určitě to taky pomůže, když máš toho tolik za sebou..budu moci držet palce!😘🍀🍀🍀
@tynka07 moc děkuju 😍
@mandarinka90 Dekuju za povzbuzeni 🙂 Dalsi stimulaci ted nechci, prece jen, mela jsem jednu v dubnu, jednu ted, tak mit treti behem pul roku uz je zahul. Rada si od vsech tech injekci a utrogestanu na chvili odpocinu. A hlavne dalsi stimulaci uz chci fakt jinde. Ted chodim do heliosu. A nerikam, ze jsou spatni, jen proste chci zmenu, zkusi treba neco jineho jinde. Ja jsem prave byla hodne naklonena te repromede, ale pak jsem cetla, ze oni taky delaji jen prodlouzenou kultivaci, kdezto v reprofitu zavadi i po trech dnech, kdyz je k tomu duvod. No mam ted nejaky mesic to poradne prozkoumat a rozhodnout se. A tobe moc drzim palce, to je prece super, ze ti vubec neni spatne, bud rada 🙂 A urcite to je vsechno na dobre ceste 🍀
@kladpol Rozumím ti jak se cítíš, než se nám to povedlo, tak jsem taky začínala chvílemi dost šílet. Nějak se tím nestresuj, ber to jako vitamíny 🙂 a nic stresujícího v tom nebude, neboj vyjde to u vám 🙂. Je nějaká změna u tebe?
Ahoj holky, sleduju tuhle diskuzi od začátku, ani už nevím, zda jsem tu něco o sobě přispívala nebo ne, už je to pěkných pár stránek 😉. Gratuluju všem, co se jim už povedlo, a všem ostatním držím pěsti, ať se podaří 🍀..
Vloni se mi po cca půl roce podařilo otěhotnět, bohužel před Vánoci jsem v 15. tt potratila, od té doby se tedy cyklus dal dohromady, ovulace probíhá, ale nějak se to asi nedaří trefit. Vzhledem k tomu, že mi teď bylo 34, jsem se objednala do CARu, zatím na nějaké základní kolečko vyšetření, tak jsem na to zvědavá.
Moc bych nám všem přála, abychom se dočkaly ❤️
Ahoj holky, prosím o radu, jsem 3. den po ET, což je nemožné mít nějaké příznaky aspoň podle mě. Nicméně na dnešek večer jsem zvracela. Probudila jsem s šílenou nevolností a po chvíli jsem zvracela, ale spíš vodu. Normálěn vůbec nezvracím. Spočítala bych na jedné ruce kolikrát jsem za život zvracela. Beru vaginálně utrogestan, ale že by mi po něm začalo být špatně až po víc jak týdnu co ho beru?
@luuucatko to může být z toho utrogestanu, ale teda většinou to pry bývá když ho bereš normálně..ale tělo může být rozhozené celkově..asi bych zavolala do caru, jestli ti bude delší dobu blbě..jinak držím palce, ať se zadaři 🍀
Holky máte někdo zkušenosti s gynex kapkami a gelem conceive?
@natlinka27 gynex bez ucinku , ale gel si myslim pomohl

@mandarinka90 super..gratuluji...a na priznaky je jeste brzy a kdyz zadne nebudou..tak bud rada..