Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@natlinka27 jak dopadl testik? Ten ruzovy..ukazal neco?
@vendelinka08 nene neukázal a dnes sem začala spinit stupňuje se to takže bude ms.
@natlinka27 aha..tak to me mrzi...😐
@gabrolo Jo má druhé v plánu, ale jak říkám jen tím císařem, protože si to fakt protrpěla, ale už na to zapoměla, to už tak bývá, já jsem rodila nedávno a moc si z porodu už nepamatuji, takže se potom taky vrhneme do druhého, jestli se nám to ještě jednou podaří 🙂. Ale máme pomocníka na početí, tak snad to půjde hladce jako teď 🙂.
@natlinka27 gynex jsem bralala cca 3 měsíce, vždy s doporučovanou pauzou. Pila jsem Macu, jedli sjme kotvičník, používáme gel a nic...gel dopoužíváme ptž. je to prostě gel, ale ani jedno nemá zázračný účinek 🙂 Bohužel zbývá jen čekat....nebo po nějaké době vyhledat lékařskou pomoc.Pokud je někde problém, tyto věci nezaberou. Držím pěsti
@vendelinka08 nevadí asi ještě tělo nebylo srovnané po červenci po biochemickém tak třeba teď to klapne
@natlinka27 já mám s gynexem dobrou zkušenost. Hned po prvním 3 týdenním užívání jsem otěhotněla, ale bylo to biochemické, to byli v červenci. Potom jsem normálně pokračovala a dál a nyní jsem taky těhotná. Otázka je, jestli tomu pomohl gynex, nebo ne...ale cyklus mi nerozhodil, nijak neuškodil. Ke gynexu jsem přidala ještě minulý měsíc Fertipronu a zadařilo se. Takže já s ním mám dobré zkusenosti😉
@mandarinka90 Teď už je mi právě docela dobře, tak uvidím do zítřka. Tak snad to bude "jen" z toho utrogestanu. Mooc děkuju
@moly001 tak ho zkusím a uvidíme já měla biochemické v červenci také ale teď mě ms přišla až teď
Ahoj, tak dnes opet 1dc ☹ uz jsem z toho celkem dost zpruzena, snazim se na to moc nemyslet a neprozivat to, ale stejne se kazdy mesic neovladnu, pocitam dny, testuju a pak jsem akorat zklamana... Ach jo
@abecedeeefge neboj ono to přijde brzo já tomu věřím 🙂 já dnes také 1dc
@natlinka27 verim tomu kazdy mesic a nic z toho...
@abecedeeefge já teď budu zkoušet gynex a conceive gel a ještě mě byl doporučen nosifol
Ahojky holky potřebuji radu jsem 2.měsíce po mimodeloznim tehotenctvi před 14dni dni ma jsem byla u lékaře protože jsem to stále nedostala pichly my injekci a ta my nepomohla brala jsem i prášky na 10dni a taky nic včera jsem měla trochu krvaceni ale jen 2hod nevím co to znamená je my blbě bolí mne břicho miminko si moc přeji ale když jsem neměla vůbec žádnou menstruaci tak to bez toho nepůjde včera jsem tahala těžké věci tak jestli to nebylo tim nevím jsem zoufalá byla bych ráda kdybych to dostala test jsem si nezkousela pac přítel si dává pozor ikdyz se to stát může jak se říká kapicka štěstí předem děkuji za rady
@maice Ahojky jak se mas??Dlooouho sem te tu nevidela...😊😊
Holky jsem 8 den po ET. Po ET jsem pichla decapeptyl (je v něm HCG), pry pro lepsi zahnizdeni. Myslíte, ze he možné ze mam odpoledne takovou silnou carku?
@natysnovec Ahooooj,u nas vse ok ;) zacali jsme 17tt a v utery jdem na kontrolu ;) tak treba i zjistim co v tom brisku nosim ;)
@maice Jeee tak to je pekny...😇😇ja uz sem na konci v pondeli nastupu...
@natysnovec Coze??? Uz rodis??? To je mazec...tak drzim palecky ;)
@maice jj v pondeli nastupuju...uteklo to celkem rychle....😊😊

@natlinka27 u nás nepomohlo ani jedno..gynex jsem brala chvilku..ale gel jsme používali dlouho a bez úspěchu