icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

mandarinka90
14. zář 2018

@natlinka27 u nás nepomohlo ani jedno..gynex jsem brala chvilku..ale gel jsme používali dlouho a bez úspěchu

vendelinka08
14. zář 2018

@natlinka27 jak dopadl testik? Ten ruzovy..ukazal neco?

natlinka27
14. zář 2018

@vendelinka08 nene neukázal a dnes sem začala spinit stupňuje se to takže bude ms.

vendelinka08
14. zář 2018

@natlinka27 aha..tak to me mrzi...😐

katkatris
14. zář 2018

@gabrolo Jo má druhé v plánu, ale jak říkám jen tím císařem, protože si to fakt protrpěla, ale už na to zapoměla, to už tak bývá, já jsem rodila nedávno a moc si z porodu už nepamatuji, takže se potom taky vrhneme do druhého, jestli se nám to ještě jednou podaří 🙂. Ale máme pomocníka na početí, tak snad to půjde hladce jako teď 🙂.

katkatris
14. zář 2018

@jitka0a Jasně objednej si ho, rozhodně za sebe doporučuju, já jsem spokojená 🙂. Ano snažili jsme se dlouho a konečně nám to vyšlo a je to úplně to nejlepší co se nám mohlo stát 🙂.

magicka89
14. zář 2018

@natlinka27 gynex jsem bralala cca 3 měsíce, vždy s doporučovanou pauzou. Pila jsem Macu, jedli sjme kotvičník, používáme gel a nic...gel dopoužíváme ptž. je to prostě gel, ale ani jedno nemá zázračný účinek 🙂 Bohužel zbývá jen čekat....nebo po nějaké době vyhledat lékařskou pomoc.Pokud je někde problém, tyto věci nezaberou. Držím pěsti

natlinka27
14. zář 2018

@vendelinka08 nevadí asi ještě tělo nebylo srovnané po červenci po biochemickém tak třeba teď to klapne

moly001
14. zář 2018

@natlinka27 já mám s gynexem dobrou zkušenost. Hned po prvním 3 týdenním užívání jsem otěhotněla, ale bylo to biochemické, to byli v červenci. Potom jsem normálně pokračovala a dál a nyní jsem taky těhotná. Otázka je, jestli tomu pomohl gynex, nebo ne...ale cyklus mi nerozhodil, nijak neuškodil. Ke gynexu jsem přidala ještě minulý měsíc Fertipronu a zadařilo se. Takže já s ním mám dobré zkusenosti😉

beth92
14. zář 2018

Ahoj holky, myslíte, ze ta ovu mohla byt tech 47DC jen sem to nezachytila vcas?

luuucatko
14. zář 2018

@mandarinka90 Teď už je mi právě docela dobře, tak uvidím do zítřka. Tak snad to bude "jen" z toho utrogestanu. Mooc děkuju

natlinka27
14. zář 2018

@moly001 tak ho zkusím a uvidíme já měla biochemické v červenci také ale teď mě ms přišla až teď

abecedeeefge
14. zář 2018

Ahoj, tak dnes opet 1dc ☹ uz jsem z toho celkem dost zpruzena, snazim se na to moc nemyslet a neprozivat to, ale stejne se kazdy mesic neovladnu, pocitam dny, testuju a pak jsem akorat zklamana... Ach jo

natlinka27
14. zář 2018

@abecedeeefge neboj ono to přijde brzo já tomu věřím 🙂 já dnes také 1dc

abecedeeefge
14. zář 2018

@natlinka27 verim tomu kazdy mesic a nic z toho...

natlinka27
14. zář 2018

@abecedeeefge já teď budu zkoušet gynex a conceive gel a ještě mě byl doporučen nosifol

jitka0a
14. zář 2018

@katkatris Tak to moc gratuluji a jak dlouho jste se snažili než se vám to podařilo a bereš prášky jen ty? Používala jsi třeba i ovulační testy a další věci co by ti pomohly?

simulinek
18. zář 2018

Ahojky holky potřebuji radu jsem 2.měsíce po mimodeloznim tehotenctvi před 14dni dni ma jsem byla u lékaře protože jsem to stále nedostala pichly my injekci a ta my nepomohla brala jsem i prášky na 10dni a taky nic včera jsem měla trochu krvaceni ale jen 2hod nevím co to znamená je my blbě bolí mne břicho miminko si moc přeji ale když jsem neměla vůbec žádnou menstruaci tak to bez toho nepůjde včera jsem tahala těžké věci tak jestli to nebylo tim nevím jsem zoufalá byla bych ráda kdybych to dostala test jsem si nezkousela pac přítel si dává pozor ikdyz se to stát může jak se říká kapicka štěstí předem děkuji za rady

cpollik
19. zář 2018

@maice ahojky,jak to jde??Už víš,co to bude?

maice
19. zář 2018

@cpollik Ahoj. No kynu si kynu 😂🤣 co ty??? Ja se doufam dozvim v utery, vy uz vite???

natysnovec
19. zář 2018

@maice Ahojky jak se mas??Dlooouho sem te tu nevidela...😊😊

luuucatko
19. zář 2018

Holky jsem 8 den po ET. Po ET jsem pichla decapeptyl (je v něm HCG), pry pro lepsi zahnizdeni. Myslíte, ze he možné ze mam odpoledne takovou silnou carku?

luuucatko
19. zář 2018
cpollik
19. zář 2018

@maice ještě ne..sice na velkém screeningu říkal genetik,za to vypadá asi na holčičku.Tak uvidime..já bych byla nejšťastnější 😊😉.Ale je to ješte "asi". Takže se ještě neraduji.Dva kluky už mám👍.

maice
20. zář 2018

@cpollik Ja prave dva kluciky taky mam...tak si drzme palec...❤️❤️❤️

maice
20. zář 2018

@natysnovec Ahooooj,u nas vse ok ;) zacali jsme 17tt a v utery jdem na kontrolu ;) tak treba i zjistim co v tom brisku nosim ;)

natysnovec
20. zář 2018

@maice Jeee tak to je pekny...😇😇ja uz sem na konci v pondeli nastupu...

maice
20. zář 2018

@natysnovec Coze??? Uz rodis??? To je mazec...tak drzim palecky ;)

natysnovec
20. zář 2018

@maice jj v pondeli nastupuju...uteklo to celkem rychle....😊😊

cpollik
21. zář 2018

@maice ju budu!!Já jdu ve středu na kontrolu,tak uvidíme.

Strana