Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@vendelinka08 ahojky,jak ti je?Už doktor něco viděl?Mě strašně boli záda☹
@cpollik ahojky...citim se ted dobre...unava presla a nevolnosti take...jen byvam takova nafounuta. Ale hodne odpocivam...posloucham sve telo...kdyz sedim..tak se pak na chvili musim natahnout. Jinak ok...rozhodla jsem se ze pujdu na plodovku...pristi pondeli jdu na konzultaci na genetiku..kvuli veku mi to je doporuceno. Ale to nevadi..jsem v klidu a radeji pujdu na jistotu. Zatim to vypada na holcicku. Teprve ted jsme to oznamili...kluci jsou spokojeni a co si mysli rodina je mi uplne jedno...takze se jich ani neptam..at se s tim srovnaji sami. Rozhodne to byl sok ktery necekali. Tchanovci to zatim nevi..nechavam to na klukach az jim to reknou.
@vendelinka08 tyjo,tak to jo.Mi bývá sem tam blbe.Jinak ještě nevím,co to bude.V kolikátém jsi tydnu?Kde pracuješ a jak máš staré děti?
@dendasubaristka Lékař ovulaci přesně neodhadne. Ty folikuly vidí dozrálé, ale mohou se uvolnit, až se jim zachce. Podle tlaků v podbřišku mohla nastat. Jak vypadal hlenový příznak, byl-li nějaký. Ovulaci provází mokro, tažnější hlen, někdy vypadá jako vaječný bílek, u jiných jen jakési mazlavé cosi... Nicméně bez měření bazální teploty to nebudete vědět přesně, ale podle příznaků by to mohlo být ono. Hodně zdaru 🙂
@hermij tak ten hlen vyloženě jsem po dvou letech měla poprvé a právě ve čtvrtek v den ultrazvuku na toaletním papíře. A pak byl spíše u čípku. Nějak jsem ji potom už nestudovala,ale bylo vlhko no a od úterý, včerejška mám zas krémový bílí. Po dvou letech jsem si už bazalkou a vším možným prošla a spíš se pak stresují. Takže spíš jsem vnímala ty tlaky atd. A ty byly největší v neděli. Tak budu doufat že to klaplo 🙂
@hermij jinak děkuji moc :*
@dendasubaristka JJ, hlavně nestresovat 🙂 Jen si hlídejte, kdyby přišla menstruace, tak za jak dlouho od toho pozorovaného hlenu a bolestí. Odhadnete luteální fázi, kdyby byla krátká (pod 12 dní), nasaďte Bkomplex, hořčík, příp. kupte Sarapis Plus+. Na chemii z léčiv se vyprdněte, podpořte tělo přirozeněji. Ale třeba se zadaří 🙂 A pokud ne a ms příjde, tak ji berte pozitivně. Děloha vypuzuje starou děložní výstelku kontrakcemi, které se učí kvůli porodu, takže je to velká pomoc do budoucna ;) Ať se daří, držím pěsti.
@hermij No jakoze kdyz mi zacali tlaky ve stredu a ty nejvetsi v nedeli,tak mam pocitat od nedele do menstruace kolik je to dni?? no ja jsem byla 14ty den cyklu v tu nedeli a s menstruaci jsem roblem nemela nikdy vzdycky presne na den 28 dni 🙂 takze to mam v poradku,uvidim ted po tom clostillbegytu 🙂 diky moc
Ahojky jdu si k vám pro radu. Už se snažíme od dubna. Bohužel jsem to opět dostala. V noci strašné křeče, padaji ze mě normálně kousky krve. (omlouvám se za detailni popis) Co mě ale děsí je boleni v oblasti pupku cele dva dny v kuse. Bolest jde až do podbřišku. Má s tím někdo zkušenost? Děkuji
Zdravím holky, všichny co tu byly už jsou těhotné? :D že tu není žádná aktivita 🙂
@hermij zdravím tak jak jsme si psali ohledně té ovulace minuli týden,tak podle bazální teploty to vypadá takto po ovulaci teploty 37,2 37,3 pak v sobotu snížení na 36,8 a pak vystoupání zas na 37 do včera 🙂 a dneska 37,2 :p jako pokud jsme se fakt trefily bazalka by tomu odpovídala že? A od soboty mě bolí docela bradavky a od pondělí mám takové nárazové bolesti podbřišku. 🙂 Ikdyz vím může to být PMS.
@dendasubaristka Hm, ale zní to pěkně 🙂
@hermij děkuji. No já jsem celkem zoufalá už po dvou letech. Tak bych byla úplně nejšťastnější 🙂
@dendasubaristka ja ne, zrovna dnes jsem to zas dostala ☹ ☹ ☹ taky mi prijde, ze uz tu jsou snad vsichni tehotni jen ja stale nic ☹
@abecedeeefge ahoj a jak dlouho se snažíte?
@abecedeeefge já jsem zase netěhotná, takže jsem se vrátila mezi vás 😊 ve středu byla revize, takže teď odpocinek a pak jedeme nanovo....no holky snad to tu nějak protridime aspoň do konce roku 🙏
@mandarinka90 no snad už by ty co se snaží mohli otěhotnět a nahradit ty co teprve začínají :D po dvou letech by jsem si to myslím zasloužila ;)
@dendasubaristka Ja tu taky tvrdnu porad, od sameho zacatku :(
@apple_tree ahoj ty jo ty taky :( a jak dlouho už to je? A máte nějaký problém?
@dendasubaristka my taky přes dva roky 😬 jsem říkala,když se povede první mimco,tak abysme se rovnou začali snažit o druhé 🙄😀
@apple_tree ahoj nechtěla jsem ti psát,ať si užíváš dovolenky..ale myslím na tebe.Tak nabirej síly a na Ket pak půjdeme spolu...u nás to vidím tak na listopad/prosinec
@mandarinka90 no a jak to dáváš? Už je to dlouhé co. U vás nějaký problém?
@mandarinka90 Ahoj 🙂 Na dovcu letime az za tyden. Nicmene jsem se hecla a zacala nejdriv resit ted endometriozu, takze v lednu jdu na laparoskopii. V heliosu nam zbyva jeste jedno zmrazene embryo, ale bylo dost opozdene, tak si ho necham asi v listopadu zavest, treba se povede zazrak, ale neverim tomu, spis bych chtela tim uzavrit kapitolu helios a po te laparce zkusit stesti v jinem car 🙂
@dendasubaristka U nas to budou v lednu dva roky. Pritel ma lehce snizenou morfologii, nic tragickeho, plus hranicni hodnotu spremii s defragmentovanou dna. Ja mam endometriozu, tu ted zacinam resit. A za nama uz dve IVF. Pro me je nejhorsi to, ze za chvili mi bude 34, takze zacinam byt trochu pod tlakem kvuli veku.
@apple_tree aha,tak to chápu no. Věk asi ženské tlačí hodně :( ale je plno mámin i straších 🙂 záleží jak se cítíš 🙂 no, třeba dovolená teď zabere. Držím moc palečky :* je to těžký. A já se tady nervuju když nemáme skoro žádný problém. Mi stačí brát clostilbegyt.mam špatné hormony. Tak nemám pokaždé ovulaci
@apple_tree jee cítím z tebe úplne odhodlání,to je dobře!😊 Takže dovolenka před vámi,tak super, budeš odpočata a co víš, třeba to zrovna pomůže a to poslední embryjko už dopadne dobře 🤗
@dendasubaristka joo už to zvládám dobře, říkám si,že se pořád můžou stát přece i horší věci.. jen jednou za čas mám takové období, kdy to na mě všechno padne a to přiznávám brečím a hodně,ale pak se oklepu a jedu zase naplno. Tím jak to řešíme přes car,tak asi ten počít,že se něco děje mi dost pomáhá ..i teď když to nedopadlo,tak se těším na další transfer a věřím v lepší průběh! Takže jo i teď zvládám malé miminka a nové těhotné kámošky i když pravda, občas jim závidím 😀 ale dočkáme se i my! U nás problém nějaký větší zatím naštěstí není, manžel má v pořádku spermiogram i genetiku,já jsem přenašečka nemoci SMA a mám menší zásobu vajíček, takže šance na přirozené otěhotnění tam je, akorát prostě se nedaří 😐 omlouvám se za slohovku 😀 ale jsem na neschopence,tak mám moře času 😂

Krásné ráno holky. Tak jsem tu zase asi po měsíci nebo tak 🙂 no za tu dobu co jsem tu nebyla je u mě pár novinek. Podle krve a hormonalnimu profilu mi doktorka zjistila že hormony nejsou úplně v pořádku a nemám každý měsíc ovulaci. Tak mi napsala clostilbegyt a jsem první měsíc po užívání a kontrole ultrazvukem 🙂 působí na mě dobře. Jak psychicky se cítím super,tak i ovulace proběhla 🙂 s tím že byla jsem u ní ve čtvrtek na ultrazvuku a říkala že mám dozrale dva folikuly na pravém i levém vaječníku jeden. A říkala že by měla být ovulace tak do dvou dnů. A teď mám takový dotaz na vás holky. Měla jsem tlaky středa, čtvrtek, pátek,sobota a největší bolesti byly včera v neděli. Myslíte že to byla ovulace? Že přišla od ultrazvuku 3ti den 🙂 protože sex byl včera 🙂 tak jestli je šance. Konečně po dvou letech 🙂