Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@dendasubaristka od lonskeho brezna, tak nejak, ale meli jsme pauzu, takzecelkem neco pres rok.. A za tu dobu akorat dva nepovedene pokusy, ktere skoncily hned v 9tt a 6tt..
@mandarinka90 jaj, to me mrzi! Musite dodrzet sestinedeli, nebo na to jdete hned?
@abecedeeefge no tak v tu dobu jsem byla ještě happy no 🙂
Holky,tak první cyklus po clostilbegytu a já se cítila tak nějak že to vyšlo a dneska mi klesla teplota na 36,8 :( mám to dostat v pondělí. Prsa mě už taky prestavaji bolet :( takže to asi přijde :(
@dendasubaristka Můžete mi poslat svůj záznam BT? Od-do clostilbegyt užíváte? Jeden cyklus je málo, ovulace se nemusela nastartovat.
@dendasubaristka ne právě,že se na to neupínám...nic nemerim,už ani testy jsem si nedělala.. takže těžko říct..
SMA je nemoc,kdy miminko je jako hadrová panenka.. ochabnou mu všechny svaly,potom i plíce, takže se dožívá třeba roku,dvou let..pokud se nemoc projeví později,tak je odkázané na vozík, dýchá pomocí přístrojů a samozřejmě postižení postihne i mozek... většinou postihuje holčičky a pokud je člověk jednou přenašeč,tak to přenašečstvi se dědí v rodině i na další generace...ale o tom vůbec nemusíš vědět,pokud se přímo netestujes...
@abecedeeefge ano šestinedělí, musím počkat na první ms a pokud potom bude vše zahojené,tak můžeme jít do ket... naštěstí nemusíme čekat 3mesice, měla jsem šetrnější revizi než klasický vyskrab..tak uvidíme,dnes v noci jsem měla dvakrát zimnici,tak snad se nerozjizdi nějaký zánět 🤔
@hermij clostilbegyt užívám od 3-7 dne cyklu. Byla jsem na ultrazvuku řekla mi že mám na každém vaječníku jeden folikul a ovulace bude do 2 dnů. Pak jsem měla šílené bolesti jak při ovulaci. Takže musela být. Jinak graf nemám. Před rokem jsem si dělala grafi atd. A moc jsem se na to upínala. Tak teď si to jen píšu do diáře jak mívám teploty po tom clostilbegytu protože zvědavost byla silnější a chtěla jsem vědět co a jak ale podle teplot jsem měla po ovulaci 37,2 37,3 pak jednodenní pokles minulou sobotu na 36,8 a pak zas teploty 37,1 37. No včera mi to skončilo na 37,2 a já se radovala a dneska po vecrejsim 37*2 pokles na 36,8 :(
@mandarinka90 ty jo tak to mě mrzí :( to musí být těžký
@dendasubaristka ja vim, ze to porad neni zadna silena doba, ale deti se nam povedly vzdycky na prvni pokus a ted proste nic, tak to vrta, co je spatne...akorat muz to nehodla nijak resit, to mi rekl rovnou, tak nezbyva nez se modlit a kazdy mesic byt rozcarovana z vysledku...
@dendasubaristka jo, byla jsem z toho první úplně špatná a říkala si, jestli vůbec chci mít děti s tímto rizikem,bylo by to utrpení pro mě i pro to malé...ale naštěstí manžel není přenašeč,tak snad to všechno jednou dobře dopadne 🙂
@abecedeeefge tak i ten rok je doba. Jen jsem to myslela jako ve vtipu že v tu dobu jsem se s toho nehroutila jak teď no. Zas muž tím že ví že se povedlo předtím normálně tak to řešit nechce to chápu když ví že předtím to šlo 🙂
@mandarinka90 tak držím moc moc palce 🙂
Holky,tak to pomalu,ale jistě dostávám :( tentokrát jsem tomu věřila že se asi povedlo. A jsem s toho celkem špatná. Prostě u mě se nedá ničemu věřit :( já nemůžu věřit ani té teplotě. Takže teď se mi honí v hlavě myšlenky že snažení úplně prdím. 2 roky vždycky kolem ovulace si myslím jak ji mám jsem urputná chci sex. A je to úplně k hovnu s prominutím seru na to.
@dendasubaristka to mě mrzí ☹️ a řešíte to i nějak víc proč to nejde? Dva roky už je docela dlouho..Omlouvám se, jestli to už tady někde psalas, neprocházela jsem celou diskuzi
@mandarinka90 v klidu no začali jsme to řešit až teď 2 měsíce zpět. Pořád jsem to nechtěla řešit. No a nakonec se přišlo na to že podle hormonálniho profilu nemám každý měsíc ovulaci. Takže jsem po prvním cyklu s clostilbegytem a ve středu začíná druhý :( a prostě podle ultrazvuku měla být ovulace do dvou dnů. Myslela jsem si že jsme se trefily no a stejně mrcha přišla. Ale já jsem teď už fakt jak magor. Na nic jiného nemyslím. Takže beztak mám nějaký blok
@maice aspoň budou parťáci a ušetříš za oblečení 🙂... já se pořád držím a nenechala jsem si to zatím říct, druhý screening dopadl dobře až na to že placentu mám hodně nízko,takže musím víc odpočívat a doufat, že se ještě vytáhna, v úterý mám další kontolní UTZ tak uvidím jak to vypadá... ale strašně to letí, ani se nenadějem a za chvilku budou prcci tady 🙂
Zdravím 🙂 Tak u mě to dopadlo nakonec tak že zamlklé na konci ledna..... :( Ale ted čekáme jestli se zadařilo a nebo ne tak uvidíme.A co je u vás nového.Já neměla vůbec čas sem chodit.Neustále práce děti a atd.Jinak přeji krásný den a držím všem palce❤
Ahojky já jdu zítra na kontrolu jak rostou folikulky pac dneska jsem byla u MUDr. A na každém vaječníků mám 4 folikuly. Na jednom 17 až 19 mm a na druhém 14 až 15 tak ještě stimulujem ať vytezime co nejvíce folikulu 😊 a středa nebo čtvrtek už zákrok. 😉 Moc se těším 😍💞

@mandarinka90 slohovka ani ne. Já dokážu napsat delší 🙂 no tak třeba to máš jen ve své hlavě 🙂 že se na to upinas 🙂 pokud tam zásadní problém není. A co to je to sma?