Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky tak zítra to mám dostat. Tak jsem zvědavá no. To čekání je fakt děs.
@dendasubaristka drž se....já to většinou poznám už tak dva dny před, že mě pobolívá břicho...to čekání je fakt nejhorší, zlatě když to člověk dostane a ví na čem je 🙂
@magicka89 no co beru clostilbegyt tak to nepoznám. Než jsem ho brala vždycky jsem dva dny před spinila a teď nespinim vůbec a nemám ani bolesti. Akorát tenhle cyklus byl nějaký divný predminuli týden strašně brzo mě už začali bolet prsa a po pár dnech to přešlo. Pichalo mě v tříslech atd. A dneska mám od rána úplně šílený bolesti jak nemivam ani na menstruaci. A bílí výtok. Furt lítám na záchod jestli jsem to nedostala. Tak nevím. Nejhorší že každý měsíc to mám teď fakt jinak. A už se člověk nemůže spoléhat na nic.
@dendasubaristka je to hrozné, já vím....já už se na nějaké příznaky ani neupínám..vždycky MS přijde, ikdyž je také pokaždé jiná..Clostil Ti pomáhá na ovu? hormonal.profil máš oka?
@magicka89 no měla jsem právě hormonální profil takový že ty hormony co zpusobujou ovulaci nejsou v normě. Takže ji jednou mám a pak třeba ne. Proto mi napsala clostilbegyt. Aby mi to srovnal.
@dendasubaristka jestli můžu, tak bacha na clostyl, může se brát max. 6 cyklů, já když na IVF řekla, že jsem ho brala rok na mě hleděli jak na individuum a všude mi to teď píšou do karty a na papíry.
@evelisi jo jo vím 🙂 gyndarka mi říkala že 3mesice měsíc pauza a pak další 3 měsíce 🙂
Tak holky čekám co bude. Zatím jsem to nedostala a mám bílí výtok. Ale to jsem měla i minule. Tak uvidím. Ale celkem mě vyděsilo v noci mě vzbudili bolesti podbřišku :( tak nevím co to zas je. Už mě to přestává fakt bavit.
@dendasubaristka zkusíš zítra test, když nepřijde?
@katkas75 jdu dneska ke kámošce a ta mi říkala ať přijdu s testem :D ale minuli cyklus jsem měla zpozdeni 1 den,takže přemýšlím no jestli ho u ní dneska dělat. Ale pokud by zítra nepřišla udělala bych si test určitě. To by bylo poprvé takové zpoždění. Ale musím říct že mám křeče slušné,takové nemám ani při menstruaci. Nevím co si o tom myslet.
Holky mě s toho čekání fakt jebne :D bolesti podbřišku celkem velké ale bílí výtok. Furt lítám na záchod a ono nic.
@dendasubaristka kolik dní od ovulace?☺️ Zkus za dva dny a pošli!
@katkas75 ty jo tento měsíc jsem ji nějak NB nesledovala. Takže přesně nevím,alw bude to + - 14 dní. Měla jsem to dostat včera. A tím že jsem si ho udělala včera u te kámošky a dnes ráno a carka je dneska silnější. Blbý že jsem dala mobil n reklamaci a ten co teď mám fotí blbě no. Tak to nejde až tak vidět n ní
@dendasubaristka tyjo, že by?? 🙂 to by bylo super 🙂
@magicka89 no vypadá to nadějně 🙂 budu ráno zas testování ale jsem objednaná na gyndu na středu aby zjistila jestli je to tam kde to má být. S tím že jsem jo říkala že mám bolesti a říkala že bolesti jako na menstruaci jsou normální 🙂
@dendasubaristka Tyjo držím palce....já mám tolik projektů a práce teď před Vánoci, že jsem s hrůzou zjistila, že v pátek už jdu opět na ultrazvuk a nastane ta pravá doba...to uteklo zas jak blázen...jsem teď podrážděná jak je toho moc...no těším se na svátky a na volno jak blázen...dej vědět jak si dopadla 🙂
Holky nastal 1dc. Jsem vazne rada, v dobe Vanoc bych mela mit plodne dny. Jsem rada, ze to vyslo na Vanoce, kdy budeme spolu.
Holky zažila už jste to někdo s vás ? Jak je možné že ty čárky zbeleli? A nejdou vidět :(
@magicka89 no já jsem už zvědavá 🙂
@dendasubaristka ano! ted na zacatku rijna jsem byla chvili tehotna a tyhle mamatesty mi taky po uplynuti urcity doby zesvetlaly. a to i treba tejden po vynechani, kdy uz byla carka hodne silna, stejne treba po hodine sotva duch. testy od jiny znacky to nedelaly, takze neboj, s tim mym potratem to nema souvislost, spis jsou tyto konkretni testy cim dal tim vetsi smejd. proste kouknout na vysledek a pak vyhodit do kose a uz se nenervovat, ze carka zmizela.
@fatal_error ty jo ty jsi mě uklidnila
Včera test pozitivní viděla to i kámoška. Dneska ráno to bylo víc pozitivní a když js si řekla že se pokocham a pak ukazu muži tak tam nic nebylo
Tak já jsem s toho zmatená
@dendasubaristka vzdyt i v navodu pisou, ze nemas vysledek po limitu odecitat, ale jasny, to pisou u vsech. budes si muset koupit jinou znacku, tyhle uz sly definitovne do kytek. a neboj, povidam, ze jiny testy to nedelaly a ze to s tim nesouviselo. cetla jsem to i jinde, zkus projet ruzna fora, nejsme jediny, komu ty carky zesvetlaly.
Holky vím že asi hrotim,ale jsem celkem špatná s toho
Včera co jsem dělala test byl silnější než test den před tím a včera jsem si koupila test v jiné lékárně byl jiné značky a když jsem ho dneska udělala byl tam možná duch,ale nejsem si jistá. Může to být že to je jiný test a je třeba míň citlivý? Přemýšlím že si test prostě už dělat nebudu a počkám do středy než půjdu na gyndu.
@dendasubaristka Nebo si prostě dojdi na krev...jako samoplátce..a budeš vědět...přes víkend se budeš zbytečně nervit
@dendasubaristka Hlavně v klidu, když se testuje, je lepší používat stejný test jedné značky, každá firma používá jiné barvivo, takže buď krev a to stojí kole 250,- nebo nakoupit stejné testy a testovat....
@dendasubaristka já být tebou jdu na krev...250 Kč není moc...a nervy a falešné naděje jsou fakt na nic...třeba se nervuješ úplně zbytečně 🙂
@magicka89 já vím ale nemám bohužel kdy na tu krev teď víš. A jsem na gyndu objednana na dá středu. Jsem už teď už zas klidnější prostě se stane co se stát má 🙂

@aklin taky si myslim, že to přišlo ve vhodnou. I to druhé přijde. Navíc už jste dítě měli, jde vám to, podaří se zas. My bohužel dopředu nevidíme a netušíme, proč něco nepřichází. Já otěhotněla ihned po svatbě, o svatební noci. I když to bylo mimoděložní. Předtím jsme spolu s mužem delší dobu nespali. Takže teď po dvou a půl letech taky nechápu, proč to šlo tak lehce a nyní nic. Ale asi chápat nemám, pouze to přijmout 🙂