Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky já si nemůžu vynachválit kontryhel. Když jsme se snažili o maličkou, tak jsem hodně diskuzí o kontryhelovém čaji četla a hodně maminek to popisovali jako zázrak a tak jsem to taky zkusila a zadařilo se 🙂
@biedronca já nám dávám taky rok 😉 tak uvidíme teď se budeme poctivě snažit 😂 ale už mám i panikarici období za sebou - jak nám každý říkal, že se jim za dařilo napoprvé, kolikrát i omylem tak je to trošku k vzteku no..tak si užívam práci, teď léto a cekam 🙂 a od dubna to je chvilinka, tak třeba už tam budou brzo ty dvě //, držím palce 🙂
@jmhm jee to ráda slyším.. Je pravda, že jak jsem měla každý měsíc šílené křeče při ms tak s kontryhelem je to o dost lepší 🙂
Ahoj holky, znáte metodu podle Mojžíšové?
https://www.youtube.com/watch?v=myeT6rSYABcPak ještě uvažuji o hormonální joze, pokud to tento měsíc nevyjde :/
@kockakacka ja cvicim podle webovek cviceni-mojzisova.cz je to na pohodu a prijemne protazeni-cvicim cca 5 dni,takze zda to opravdu ma pro me prinos nevim.Kamardce i sestrenici pomohla-samozrejme zalezi na pricine😉
Na hormonalni jogu jdu na vikendovi kurz v Praze,tak sem zvedava🙂
@kockakacka Ahoj, mojziska pry hodne lidem pomohla, ale urcite to necvic sama podle nejakeho videa, ale nejdriv si zajdi k fyzioterapeutce. Ta ti vsechny cviky ukaze a dohlidne, abys je delala dobre. Taky se pak chodi kazdy mesic pred ovulaci na uvolnovani kostrce a zeber.
Tak holky, pristi tyden jsem objednana k pani, ktera dela cinskou medicinu a akupunkturu, tak jsem zvedava, co mi rekne. Jinak uz jsem zacala trochu spinit, tak to vypada, ze MS opet dorazi na hodinu presne.
Holky MS se dostavila, pritel jede na mesic pryc a pak nas prvni navsteva v pronatalu nemine, tak aspon budu moct vypustit a vsechno budou misto me hlidat odbornici
@anetka9 kolik jsi dpo?
@kockakacka Dneska 8dpo..:D a mám takovej pocit, že od zítra měním povolání na lovec duchů..:D:D
Ahoj holky, jestli nevadí, tak se přidám. Snažíme se teprve měsíc a zítra by podle plánu měla přijít MS. Nedělám si velké naděje, že to vyjde hned, ale stejně jsem strašně napjatá 🙂
@anetka9 jooo 10dpo by uz melo jit vidět neco
@muchomurkazelena ahojky vitej u Nas a drzim palec at ms nedorazi
@kockakacka Tak uvídíme no🙂 zítra 9dpo,ale stejně to asi zkusím..já sem děsně nedočkavá:(:D
@anetka9 obcas to blbne no nevim mam problem ze mam Malo zenskeho hormonu v cz MI Dr predepsal duphaston a za tri mesic se zadarilo bohuzel ne az do konce na Malou jsem cekala tri roky takze jsme po dvou cisarich a ta Moje nee classic Dr je takove krava ze MI ho nepredepise podle ni jsem v poradku ale asik ne kdyz uz od unora jsem mela trike at bio tehu
Jo tak to ja jsem 4DPO a teda dnes me tak pichlo v aute v podbrisku, ze jsem doufala, ze je to neco pozitivního :D bricho me bolí, ale ne jako pred ms. Proste o těch orgánech vim 😂 Jsem zvedava, snad se povedlo
@janajens To je naprd..tak změnit doktora🙂
@kockakacka Snad jo!🙂

@mandarinka90 Jee to je hezké, na to že se snažíte od ledna a je srpen že to berete tak že se bud se zadaří a nebo ne 🙂 Ze netlačíte na pilu, to vam přeji. My se snažíme od dubna, je srpen a ja uz začínam pomalu paničkařit, hlava šrotuje..HA neberu rok a půl, beru listovku, piju kontryhel, jsme mladí, nekouříme...a "furt" nic. Ale dala jsem si cíl, do konce roku 🙂