Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@vendulkasvob jee drzim pesti,to na tom jsme stejne, snad nam to oboum dopadne dobre 😉
@lucy0511 tyjo, doktor dělá hodně. Můj první byl přesně, jak píšeš. Když jsem s ním řešila nepravidelný cyklus, tak že jedině HA, což jsem nechtěla. A celkově si na něj dost lidí stěžuje.. U současné nové doktorky o milion % lepší. Ptala se na x věcí do podrobna, poslala mě na pár vyšetření aby měla co nejvíce info a pak na mě vysypala několik řešení, co se dá dělat. A to jsem původně z ženské gynekoložky měla strach.. Tak snad ta tvoje změna bude k lepšímu! 🙂
Ahoj holky, tak jak se dnes máte??
Tak my se snazime od konce rijna zacatlem ledna jsem zistila ze jsem tehotna 10tt jsem musela na revizi a zati stale nic ted mel pritel zanet mocaku a varlat uz to je dobry a tak si rimame kdy zacit snaze i znovu? Nezazil nekdo neco podobneho
@tynka07 nedokazu posoudit, z ceho mi je prapodivne. Mam navaly horka, jsem nafoukla stale, zaludek obcas na vode, v aute uz je to horsi. Ale prisuzuji to spis stresu, co ted mam, ten neni aktualne maly :( Nejak ani neverim, ze by se zadarilo ihned na poprve.
Ty jsi aktualne kolik DPO? Ja predesle tehu poznala hned tyden po ovulaci, bylo mi spatne a hlavne se mi zmenily chute, jen bych spala, tak jsem si pak 10DPO to jen potvrdila testem. Takze bych to u tebe videla nadejne. Budu drzet palecky, aby to klaplo, uvidis i jak se budes citit nadale.
Ja treba jsem z dvojcat a me to prislo jako super, takze ja bych asi svym detem prala, mit takoveho sourozence, ale je mi jasne, ze pece o ne jako rodic, to musi byt narocnejsi. Uz ted si rikam, kdyz pozoruju dcerku, kdyz by tu pobihala druha takova, ze to by byl mazec teda. Ale nasi nam jen reknou, ze pokud se zvladne 1. rok, pak uz se zvladnou i dalsi.
Tak já jsem dnes 11 DPO,na procházce se mi tak zvedl žaludek,že jsem málem hodila tyčku...a přes den mě popichava v prsou..normálně už bych i trochu spinila, jako před MS a nic.tak jejda že by se to podařilo?😔
@tynka07 ahoj ja se mam docela fajn, byli jsme opékat a tak 🙂 jinak nooo dvojčata , jako byl by to masakr kdyby fakt byli ale jako kdyz by byli tak v pohode.. spis bych mela strach jak bych to sama zvládla.. babi a deda umreli, ted našli mamce nádor a ma cirozu jater:( takze tady dlouho nebude.. s tatkou se moc nevidam a chlap ma mati na Slovensku a taky nak nevychází .. takze bych fakt na vse byla sama no
@sylvusska tak uvidis, treba to i ono bude 😉 uvidis. Mame to dost podobne. Taky se bojim, ze to je jen psychikou :( tak cekam 🙏🙏🙏
Jinak to je prave jen chvilkový, jsem cca 3DPO. Nejsem si jista. Bokeni v podbřišku jako pri MS mam porad. Ale hold jeste pockam. Test si chci delat tak za tyden nejdriv.
To to budes vedet i o neco driv 🙂
Ono jako pro deti samotne to muze byt fajn, ale mam dve kamarádky a div nejsou sede 😁😁😁
Zitra budu 10dpo a podle minuleho cyklu bych to mela v po dostat.. Tak zitra zkusim test a uvidime 🙂
Tak holky ja opet dnes 1DC, mrcha se v noci rozjela :( Pritom jsem opravdu malicko spinila uz od stredy, to jsem nikdy nemela, tak jsem si rikala, ze to treba vyslo a zase nic. Takze dalsi cekani na ovu a pak jeste nekonecne cekani, jestli mrcha dorazi nebo ne...
@vavan my se pokoušíme první měsíc, takže ještě ne :D ale celkově šílím od TOHO večera, takže budu šílet i před MS, to je mi naprosto jasný
@janajens tak alespoň že tak. Mne to na rychlo jenom napadlo, že jsem to někde viděla. A Dr ti s otěhotněním nějak pomáhá??
@apple_tree :( to je mi líto, ale jestli to máš jinak jak jindy, tak neházej flintu do žita. Já u malý měla MS i v 3m ;) jen se ještě chvilku sleduj 🙂
Ráno jsem vstala, otevřela okno a šla jsem se trošku nadechnout. Manžel přišel za mne, obejmul mne kolem bříška a pošeptal mi, cítím ho tam .... já budu asi brečet. To je potom tak těžký :( V práci za mnou po mých zvracečkách chodí, že to je jasný (aniž bych něco říkala, prvně jsme to chtěli udržet v tajnosti :D ).
To bude pak šok :O :(
Jo a nevím jestli jste něco slyšeli o nakažlivosti těhotenství ,,babyboom,, :D
Měla jsem to tak s Ell, přišli dvě kamarádky, že čekají miminko, sahala jsem na bříška a bylo to. + spouuusta dalších kamarádek po mne.
Teď otěhotněla jedna v práci, druhá,třetí šla na potrat a teď doufám že já a ještě jedna kolegyně nejspíš :D
Tak doporučuju osahat bříška :D

@tynka07 jee to me vubec nenapadlo🙊 Jen bych chtela rodit prelom jaro/leto.. proste jen pocitove😉 Jak myslis kvuli rodicaku? At se priucim😁