Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj, nám se první podařilo hned a o druhé jsme se pokusili teď v sobotu... jak dlouho mám čekat na test? Docetla jsem se, ze už po 9 dnech od sexu by to mohl test zaznamenat? Bylo to v ovulaci 🙂
Rozhodla jsem se, ze na to prdim. Smirila jsem s tim, ze to nebude tak jak jsem chtela. Ono nakonec nebude zase az tak spatne mit s vetsim vekovym rozdilem druhe ditko. Budeme na nem pracovat ale nebudu se stresovat.
@journals dekuju, je to muj splněny sen od malicka 😊
@katkaproch Jej , taky tam něco vidím .. Držím palce, ať to sílí 😉
@hani1234 Tak se nam to stalo s prvnim. Nejaky mesic jsem dochazela do CAR, a v den kdy jsme se meli domluvit na iui, doktor zjistil ze jsem tehotna. To byla ta nejkrasnejsi a nejdomnejsi slova, ktera jsem slysela. Zpocatku jsem neverila, dva dny na to jsem udelala test -dalnice, az teprve jsem verila.
Ahojky holky doufam ze mne tu neukamentujete posledni MS jsem mela 1.8.2017
pohlavni styk jsme mely 7-11-12-13 🙂
chtela jsem se zeptat zda je mozne ze jsme se trefily do plodnych dnu ,a jaka je moznost ze otehotnim 🙂 Děkuji.
@tynka199665 ahoj, záleží na tom kdy máš ovulaci. Pokud jste se trefili do plodných dnů, je možné, že otěhotníš. Pravděpodobnost ti tu nikdo neřekne....
@volfici
omlouvam se nejspis jsem napsala do zprav
podle kalendare bych je mela mit od 7 do 13 ale kdo vi :/ jestli to tak je .. hrozne bych si to prala pred rokem jsem o jedno male prisla
@tynka199665 záleží jak mivas dlouhy cyklus, pak je ovulace zhruba v polovině. Například cyklus 28 dni ma ovulaci 14. Den... 😊 Musíš znát své tělo, jsk funguje a pak si to odvodit
Ale nemusi to byt pravidlo. Určit ovu ti mohou pomoci ovulacni testy nebo měření bazalni teploty. @kockakacka
@kockakacka ja prave nevim zda 26 nebo 28 :(
@tynka199665 tak si to spocitej, pokud si zápisujes datum menstruace. Cyklus je od prvního dne do posledního kdy začíná nova menstruace- novy cyklus. A zkus priste ty ovu testy. Napoví ti
@kockakacka dobre takze kdyz jsem mela např podle kalendare Ms
12.7 a pak 31.7
ted udajne bych mela mit Ms 26.8
@kockakacka pěkný kousek 🙂
Ahoj holky, tak mi to zase nedalo, zkusila sem si dneska test, mam 3 dny do MS a během dvou minut na mě vykoukl takovej prapodivnej stín:D Já se musim praštit pravítkem přes prsty už. Snažim se na stín zapomenout. Přeci jen, minulej měsíc sem to měla taky tak, ale ne takhle rychle a nic to nebylo. Dneska mě to trochu vyvedlo z míry a říct si, že je to vsugerované a že sem ho určitě viděla jen já. Už se picnu 😀
@lola88 Ahoj, držím palce 🙂
No, nebudu se stresovat, dám si pravítkem přes prsty a už netestuju:D
bylo to v koupelně no, vstávám ráno v 5 do práce, takže světlo žádný a doma budu zase odpoledne až, vyfotila sem to právě hned jak se to tam ukázalo. Sem 10 DPO, 3 dny do MS právě. Nj. manžel odjel, tak se doma už nudim a vymýšlím bejkárny
@lola88 prosim te, těm gynex jsi začala druhy mesic brát pp těch 3 týdnech, ikdyz jeste ne dorazila ms a nebyl to 1.dc?
@tynka199665 takhle to budes mit asi nejisty. Ovulka se prumerne pocita jako polovina cyklu, ale pres 80℅ zen takto ovulaci vubec nema. Pokud sis nedelala ovu testy, tak 100℅ to prpste nezjistis :/
Proto je skvela symptotermalni metoda, kdy se sama poznas a muzes porovnavat. Kazda mame jinak dlouhou jak folikularni, tak i lutealni fazi cyklu. Je to vazne 50/50 . ale drzim palce, pokud chcete a nepovede se, tak klido zacit se samosebepoznavanim ;) drzim pesti
@janajens tak uvidis, treba se ti i zkrati cyklus ;)
@lola88 ten gynex je proste zazrak. Jak sem nikdy neverila na bylinky, tak posledni mesice pp nich vazne jdu !! :D ... tak snad se zavedlo 🙂
@slayc teda, je tam 🙂 ... Pokud to chces lip videt, tak pres tel pouzij negativ ;) drzim palecky 🍀🍀🍀
Holky. Zen gynex je tak hnusnej :D furt po nem natahuju :D

@kockakacka Je parádaní!