icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

journals
17. srp 2017

@kockakacka Je parádaní!

mimiveru
17. srp 2017

Ahoj, nám se první podařilo hned a o druhé jsme se pokusili teď v sobotu... jak dlouho mám čekat na test? Docetla jsem se, ze už po 9 dnech od sexu by to mohl test zaznamenat? Bylo to v ovulaci 🙂

aklin
17. srp 2017

Rozhodla jsem se, ze na to prdim. Smirila jsem s tim, ze to nebude tak jak jsem chtela. Ono nakonec nebude zase az tak spatne mit s vetsim vekovym rozdilem druhe ditko. Budeme na nem pracovat ale nebudu se stresovat.

kockakacka
17. srp 2017

@journals dekuju, je to muj splněny sen od malicka 😊

hani1234
17. srp 2017

@katkaproch Jej , taky tam něco vidím .. Držím palce, ať to sílí 😉

hani1234
17. srp 2017

@mimiveru Ano, já měla poz test už 8dpo (jsem test blázen ) , ale fakt to byla hoodně slabá čárka .
Tak přeju ať to dopadne 😉

hani1234
17. srp 2017

@aklin Přesně tak .. Hlavně klid , žádný stres . Druhého mimča se určitě dočkáme až to budeme nejméně čekat 🙂

aklin
17. srp 2017

@hani1234 Tak se nam to stalo s prvnim. Nejaky mesic jsem dochazela do CAR, a v den kdy jsme se meli domluvit na iui, doktor zjistil ze jsem tehotna. To byla ta nejkrasnejsi a nejdomnejsi slova, ktera jsem slysela. Zpocatku jsem neverila, dva dny na to jsem udelala test -dalnice, az teprve jsem verila.

tynka199665
17. srp 2017

Ahojky holky doufam ze mne tu neukamentujete posledni MS jsem mela 1.8.2017
pohlavni styk jsme mely 7-11-12-13 🙂
chtela jsem se zeptat zda je mozne ze jsme se trefily do plodnych dnu ,a jaka je moznost ze otehotnim 🙂 Děkuji.

volfici
17. srp 2017

@tynka199665 ahoj, záleží na tom kdy máš ovulaci. Pokud jste se trefili do plodných dnů, je možné, že otěhotníš. Pravděpodobnost ti tu nikdo neřekne....

tynka199665
17. srp 2017

@volfici
omlouvam se nejspis jsem napsala do zprav
podle kalendare bych je mela mit od 7 do 13 ale kdo vi :/ jestli to tak je .. hrozne bych si to prala pred rokem jsem o jedno male prisla

kockakacka
17. srp 2017

@tynka199665 záleží jak mivas dlouhy cyklus, pak je ovulace zhruba v polovině. Například cyklus 28 dni ma ovulaci 14. Den... 😊 Musíš znát své tělo, jsk funguje a pak si to odvodit

kockakacka
17. srp 2017

Ale nemusi to byt pravidlo. Určit ovu ti mohou pomoci ovulacni testy nebo měření bazalni teploty. @kockakacka

tynka199665
17. srp 2017

@kockakacka ja prave nevim zda 26 nebo 28 :(

kockakacka
17. srp 2017

@tynka199665 tak si to spocitej, pokud si zápisujes datum menstruace. Cyklus je od prvního dne do posledního kdy začíná nova menstruace- novy cyklus. A zkus priste ty ovu testy. Napoví ti

tynka199665
17. srp 2017

@kockakacka dobre takze kdyz jsem mela např podle kalendare Ms
12.7 a pak 31.7
ted udajne bych mela mit Ms 26.8

kreveta1
18. srp 2017

@kockakacka pěkný kousek 🙂

lola88
18. srp 2017

Ahoj holky, od března jsem si začala dělat ovulační testy. Nikdy nebyly dvě stejně silné čárky, druhá šla vidět vždy jen slabě. Druhý měsíc beru gynex a inofolic (na doporučení gynekologa) a konečně POPRVÉ mám na ovu testech dálnice 😀 Včera jsme se snažili, kéž by to vyšlo 😉 Hezký den všem 😉

slayc
18. srp 2017

Ahoj holky, tak mi to zase nedalo, zkusila sem si dneska test, mam 3 dny do MS a během dvou minut na mě vykoukl takovej prapodivnej stín:D Já se musim praštit pravítkem přes prsty už. Snažim se na stín zapomenout. Přeci jen, minulej měsíc sem to měla taky tak, ale ne takhle rychle a nic to nebylo. Dneska mě to trochu vyvedlo z míry a říct si, že je to vsugerované a že sem ho určitě viděla jen já. Už se picnu 😀

@lola88 Ahoj, držím palce 🙂

janajens
18. srp 2017

@slayc ukaze pochlub se pokud je krasne videt tak drzim palecky

slayc
18. srp 2017

Myslim, že se mi to jen zdálo, ale nikdy to tam nebylo, je to fakt jen takovej stín

janajens
18. srp 2017

@slayc no vypada ze tam neco. Je Nemas normalni fotku?

slayc
18. srp 2017

@janajens to je ta první právě, můj foťák prostě nespolupracuje jak by měl, ve skutečnosti to bylo vidět mnohem líp právě, ne o moc, ale bylo to lepší

slayc
18. srp 2017

No, nebudu se stresovat, dám si pravítkem přes prsty a už netestuju:D

janajens
18. srp 2017

@slayc zkusit treba u ona u svetla vyfotit je to dost tmave

janajens
18. srp 2017

@slayc tak to si rikam taky dneska jsem 5dpo a chci AZ tak - 10dpo kolik jsi ty

slayc
18. srp 2017

bylo to v koupelně no, vstávám ráno v 5 do práce, takže světlo žádný a doma budu zase odpoledne až, vyfotila sem to právě hned jak se to tam ukázalo. Sem 10 DPO, 3 dny do MS právě. Nj. manžel odjel, tak se doma už nudim a vymýšlím bejkárny

kockakacka
18. srp 2017

@lola88 prosim te, těm gynex jsi začala druhy mesic brát pp těch 3 týdnech, ikdyz jeste ne dorazila ms a nebyl to 1.dc?

tynka07
18. srp 2017

@tynka199665 takhle to budes mit asi nejisty. Ovulka se prumerne pocita jako polovina cyklu, ale pres 80℅ zen takto ovulaci vubec nema. Pokud sis nedelala ovu testy, tak 100℅ to prpste nezjistis :/
Proto je skvela symptotermalni metoda, kdy se sama poznas a muzes porovnavat. Kazda mame jinak dlouhou jak folikularni, tak i lutealni fazi cyklu. Je to vazne 50/50 . ale drzim palce, pokud chcete a nepovede se, tak klido zacit se samosebepoznavanim ;) drzim pesti

@janajens tak uvidis, treba se ti i zkrati cyklus ;)

@lola88 ten gynex je proste zazrak. Jak sem nikdy neverila na bylinky, tak posledni mesice pp nich vazne jdu !! :D ... tak snad se zavedlo 🙂

@slayc teda, je tam 🙂 ... Pokud to chces lip videt, tak pres tel pouzij negativ ;) drzim palecky 🍀🍀🍀

Holky. Zen gynex je tak hnusnej :D furt po nem natahuju :D

janajens
18. srp 2017

@tynka07 ja mam cyklus 28dni to snad ne aby se MI jeste zkratil

Strana