Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@nudusak taky jsem to tak měla u dcery😃😃😃 teď se necháme překvapit 😃
@volfici Moc moc drzim palce, at vam to klapne 🙂
Jinak holky, vcera jsme byla u te pani pres cinskou medicinu, tak mi doporucila nejake preparaty, tinkturu z drmku a pak Napoj nebeske vily, ktery uz znam od kamaradky a je to strasny hnus a pak neco, co se jmenuje Slast uprostred noci :D Tak jsem si to vsechno objednala, no jsem zvedava na tu slast v noci, kdyz uz to stalo tolik penez :D
Tak jsem včera nakoupila testy a... a dneska jsem to dostala... tentokrát po 26 dnech... tak já nevím, celý život mám paničkou hrůzu z nechraneneho styku, že budu hned těhotná a teď si 4 měsíce veselé sexuju bez ochrany a ono nic :D měla jsem pocit, že to musí jít hned a na dítě jsem se těšila... teď musím ty myšlenky preorientovat jiným směrem, prostě to hned nepůjde a basta... takže nemá smysl něco hrotit, nebudu se na nic těšit, nic plánovat a budu si užívat to, že jsme zatím bezdetni... takže se asi přestávám "snažit"...
@apple_tree a kupovala si i ten drmek? Ja vubec nevim, kde tyhle veci sehnat..chtela jsem ho jako caj, to jsem nasla na jednom webu za 100 za malej pytlicek sypanyho:( a v lekarne max ho vubec nemaj:/
@malinkaelinka jo, to jsem si myslela taky :D cely zivot nas straší s nechranenym sexem a pak to taková sranda neni :D
@volfici tak držím palce! Určitě se některé ujmou 😀🍀
Já dnes absolvovala to sono tekutinou..no nic moc,mne to bylo teda dost nepříjemné. Každopádně výsledek je takový,že můj zbylý vaječník byl průchodný pod tlakem. Čili tam mohl být nějaký problém v průchodu a ten se snad tou tekutinou odstranil. Uvidíme. Dnes je mi jak "po kozlatoch" a dnes už jen prolenosim.
@anetka9 Pani mi doporucila primo tinkturu drmek od Jukla, da se to objednat na internetu.
@katkaproch Já tam bohužel nic nevidím, jestli tam něco je, tak hodně slabého. Který DC jsi testovala? Já tak měla slabého ducha ještě třetí den vynechání menses a těhotná jsem nebyla...zkusila bych s odstupem pár dní testovat znovu 😉
@luciorlice jsem 29dc,takze mam jeste 2-3 dny do ms.
@katkaproch víš kolik dni jsi DPO?
@kockakacka tak 7-8
@katkaproch No vidíš, když je to takhle slabé, tak je brzy, určitě zkus až po vynechání, doporučuje se počkat týden, právě kvůli falešně pozitivních testů, ale je jasné, že to nevydržíme, tak aspoň 2-3 dny po, pokud ms nepřijde, a pak znovu, čárka by měla sílit, pokud jsi těhu...
@katkaproch tak to je na test jeďte brzy. Jsem take 29.dc, ale zároveň 13dpo a jeste mi projde brzy. Testy se ale někomu ukazuji pozitivní uz od 10dpo.. Za par dni zkus znovu 😊
@luciorlice to samozrejme vim, jedno ditko uz mame 🙂 ale pp takove dobe uz jsme radi za kazdou sanci
Holky, s temi priznaky vam drzim moc prstiky, ale uz sem vuci tomu vsemu totalni skeptik a na rovinu, jakykoliv priznak si privedete i sami pokud ho cekate, bacha na to.
Ne ze by jste nemohli byt tehotne, to by byla parada, ale uz spousta z nach se tu doooost spalila :/ a ja jsem mezi nimi a verte, ze posledni 2 mesice jsem mela naprosto vsechny priznaky tehu, o kterych sem kde slysela a cetla a nikdy pred tim sem je nemela.
Palecky vam rozhodne drzim, tak at tu jsou brzy same // ;)
@apple_tree nám první prcek trval 2,5 roku a 4 inseminace..
Ted už skoro tříčtvrtě roku a nic..
@katkaproch Já to chápu, nemyslela jsem to zle, momentálně jsem také v očekávání 27DC a 1-3 dny do ms a naprosto ti rozumím. Musíme být silné a trpělivé 😉
@malinkaelinka :( jeje, tak alespon se cyklus spustil a jede se na novo 🙂 . Trosku optimismi, mene sledovani a snad :D ... Hahaha ja vim, to se fakt neda :D ... Tak si dame spolu dalsi mesic ;)
@janajens jak to vypada s tebou??
Holky, znáte někoho komu se podařilo otěhotnět, kdyz bylo "tulení" jen PŘED a v DEN ovulace? Moje gyn mi doporučovala DEN PŘED pozitivním testem, v DEN pozitivního testu ale HLAVNĚ PO.
@tynka07 no já se moc nesleduju, ovulaci nehlidam, ale i tak mě to už nebaví... a vzhledem k tomu, že to nemůžu nijak ovlivnit, budu se soustředit na jiné věci... nová práce, víc se obuju do sportu, dostavujeme domeček, takže plno práce tam... a dítě ať si trhne, chtěli jsme, nepřišlo, tak třeba někdy 🙂 🙂
@apple_tree teda, tak pak dej vedet a delala s tebou neco??
@volfici jee, tak snad se zavede. ted tyden cekani jestli se to uchytilo <3 moc vam drzim palecky <3
@katkas75 tak snad to byla jedina prekazka ;)
Holky. Prdim na to. Pořídila jsem si psa. Jedeme si pro něj za měsíc. Protoze tohle cekani na // mne ničí. Takže bude radsi čtyřnohé miminko.
@kreveta1 Pejsek v mnoha případech pomohl odvést myšlenky a mimi přišlo 😉 Budu držet palce 😉
@luciorlice děkuji 🙂
@kreveta1 me zaměstnává skvěle 😊 Bude mit ted 9 mesicu

@volfici juu tak drzim palecky at se podari co nejvic a drzim pqlecky na utery🙏