Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@malinkaelinka
@kockakacka Tak holky, drzim palce, at se objevi i druha carka 🙂
@apple_tree 2,5 roku
@malinkaelinka
@apple_tree dekuji 😊 Čekám, čekám. Nejsem zastánce loveni duchu pred termínem MS 😊 Tento cyklus jsem ale poprve brala Gynex, který mi posunul ovulaci z 22.dc na 16.dc, takže take netuším, kdy to ma dostat :D v pátek mam ale zas nasadit gynex, tak kdyz do patku nic, tak asi udělám TT, to budu 30.dc, což je na moje poměry jeste malo, ale bylo by to 14dpo a hlavne gynex nemaji užívat těhotné ženy, tak abych vedela jestli ho nasadit.
@kockakacka já právě taky nic předem honit nechci, ale v sobotu mě čeká přechod Krkonoš, během kterého projdeme 5 pivovaru a v každém máme vypít 2 piva, tak nevím, jestli to v pátek (to budu 29 DC) neprubnout 🙂 🙂
@apple_tree 4 a pul roku a po trech neúspěšných ivf se zdařilo prirozene
Ahoj, zatím se s manželem snažíme o miminko od ledna ale to jsme to nechávali jen tak a neřešily to. Až teď od července se snažíme pořádně. Každý měsíc už doufám, že MS nepřijde a ona se mrcha vždycky objeví. Od 9.8. jsem si začala měřit BT ale zatím se v tom moc nevyznám.
Omlouvam se 16dc
Holky tak Já včera testovala, viz foto a už me to upřímně moc nebaví 🙂 jelikož poslední dobou cestuji a musím ty testy dělat třeba v obchodě na záchodě kolikrát, tak se těším až udělám dneska a zítra poslední :D jinak ten včerejší asi považuji za pozitivní? Neřešila jsem nějak pití, chtěla jsem dvě hodiny před nepít ale jak jsou ty horka, plus cesta autem.. to bych asi nedala bez vody.. poslední tři dny mě bolela šílené hlava, tak jsem nechtěla riskovat.. nicméně včera něco proběhlo, i s gelem conceive plus, ještě dneska doufám se to bude opakovat.. 🙂 tak uvidíme jak to dopadne.
@apple_tree děkuji moc za odpověď 😃 mě se tohle právě nikdy nestalo bylo to pár dní krvácení a prej to může být uhnízdění.... Tak nevím 😃😃😃nezbejvá mi než čekat.... Ale četla jsem hodně příspěvků,že i krvácení a špinění může být znakem těhotenství
@apple_tree otehotnela jsem hned na prvy pokus :D a pry po druhe je to snazsi hahaha :D
@malinkaelinka
@kockakacka
Holky, drzim palecky :*
@navratil1986 po tom, co jsem četla, tak mi prijde, ze znakem tehotenstvi muže byt snad vsechno 🤔😂 ale ano, je to tak 😊
Dekuji 😊 Teplota se stale drzi, což je dobre, ale dnes mi asi rano nesedl jogurt a cel den běham.. 💩 :/ @tynka07
@kockakacka meho brach pritelkyne mela behavku jeste pred ms a ted je v 16tydnu
@janajens ja mela rano jen borůvkovou jogobellu, minimální trvanlivost do 25.8.2017 ... A v praci ne to chytlo a byla jsem 3x za cely den. Doma jsem pak na 2h usnula a po probuzeni znovu. Ale nemám křeče jako pri střevní chřipce, nic..
@kockakacka treba to Bude neco jinym 🙂
@kockakacka přesně tak jinak teda nevím co by to bylo jiného v životě se mi tohle nestalo. Včera večer jen malé hnědé špinění a dneska nic... Teď jsem ke všemu nafouklá 😃😃😃😃😃 každopádně vám přeji ať se brzo objeví// 😍
@apple_tree moc děkuji je to možné i když se mi to nikdy nestalo... Včera teda večer na kalhotkách takové hnědé špinění dnes už nic,ale pro změnu jsem nafouklá 😃😃😃😃 a pořád mě to nutí na malou... U dcery jsem vůbec takové stavy neměla.... Každopádně každé z vás moc přeji // 😘 a děkuji, že jste mě vzali mezi sebe😍
@navratil1986 drzim palecky
A holky, dejte vedet co nejdriv!!!
Skrze Gynex ... Skoncila jsem s holkou na detskym v nemocnici a neberu ho (nemam ho tu). Jsem dnes 5DC, az budu mit moznost, mam ho zase zacit brat? Nerozhaze mi vsechno (ne ze bych to rozhazene nemela :D ) ale spis aby z toho nebylo zle :/
Diky diky diky
Já jsem nafouklá už nějaký ten den. Ráno jsem tak tak vstala a poprosila manžela, jestli by se mohl postarat o malýho a mě nechat spát do 13 hodin. V jednu jsme si to vyměnili. Flákla jsem sebou na gauč a bylo mi na zvracení. Celý den mě bolí hlava a mám návaly. No a s tím nafouklým břichem mi to i pěkně fouká 😅 , ale to třeba bude jídlem. Nicméně dnešek krize, do MS zbývá 13 dnů a zvědavost je obrovská, ale je brzy na testování... 🙄
@nudusak na testování brzo i já budu čekat já do MS 6 dní a nafouklá jsem taky jak dýně...testovat nejlépe týden po vynechání MS
@tynka07 moc děkuji jsem zvědavá 😃i vám přeji moc//😍
@navratil1986 Když jsem čekala syna, tak jsem testovala v den MS a bylo to tam, jenže to už jsem nějaký čas měla nateklá a bolavá prsa a další příznaky, takže jsem si byla jistá. Navíc jsme tomu nechávali volný průběh, takže jsem to nehrotila. Teď se až moc sleduju, a i když se snažím být v klidu, nemyslet na to, tak to moc nejde. Ve všem hledám příznaky těhotenství. Je to na palici 😒
Vcera jsem mela pocit, ze to vyslo. Boleni v podbrisku celodenni nevolnost s pocitem na zvraceni, paleni zahy, bolesti prsou, priserna bolest hlavy. Situace dnes- boli me prsa, ale nemam je nalite, jsem nafouknuta jak balon, bricho me prestalo bolet, navic trpim nechutenstvim coz jsem predtim netrpela. Kazdopadne se citim netehotne. Ms ma prijit za 3 dny, zitra kontrola na gynde kvuli zdrav. potizim.

@kockakacka já DPO netuším, nesleduji, netestuji... ani nevím, kdy teď menzes čekat, posledně přišla snad 33 DC... tak uvidíme.. test doma nemám , nevím, kdy se dostanu do lékárny...
Co ty, plánuješ dělat test nebo čekáš?