Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj 🙂
My se snažíme 9 měsíců, momentálně zpoždění 17.den...
@tyna1990 Některé sestry umějí vážně povzbudit , vůbec nemají takovè to citlivé ženské jednání . Je to smutné .. Vlastně u ženského dr by si očekávala pochopení , empatii a ono je to úplně obráceně .. Něco jako ženská co bláznite .
Ja když jsem potratila tak všichni taky nebyli zrovna empatičtí , berou ze svého oboru jako přirozenou věc ..
Každopádně přeji ať to vyjde , tfuj tfuj !!
Holky já teď ale vůbec nevím , jak mám dlouhy cyklus , kdy to mám dostat .. jelikož jsem potratila 29.6. a ms přišla 31.8. . Tak jestli těch 33 dnů ? Ono se mně to posouvalo i kvůli kojení . Tak uvidím no
Holky, spousta z vas uz ditko ma, jak dlouho vam trvalo poprve otehotnet?
@apple_tree 3roky
@apple_tree poprve 3 mesice od vysazeni antikoncepce
Ahoj holky jsem tu nová a taky se snažíme o miminko teprve druhý měsíc chceme k dceři sourozence... Přejdu k věci cyklus mám pravidelný a teď poprvé jsem špinila mimo menstruaci ta má přijít teď 28.8. stalo se to nějaký z vás?
@janajens Ty jo, tak to je mazec. A muzu se zeptat, jestli to nakonec vyslo prirozene, nebo jste byli v CAR? Mozna uz to tu nekde psalas, ale prispevku uz je tu tolik, ze uz se v tom ztracim 🙂
@navratil1986 Ahoj A vitej mezi nas 🙂 Spineni muze souviset s ovulaci a nebo i se zahnizdovanim. Drzim palce, at to dobre dopadne 🙂
@navratil1986 me a bylo to v den ovulace, takže ovulacni spineni. Stalo se mi to tento cyklus poprve
@apple_tree nee trpela jsme na cysty a nakonec podezreni na rakovinu děložního čípku a byla mi doporucena konizace po konizaci na 4 mesic po konizaci se zadarilo
@biedronca podle me bude ovulace do dvou od dneska. Ten dnešní vypada nejsilnější
@biedronca mine tento cyklus. Ovu byla podle teploty pak 16.dc a 17.dc jsem spinila
@kockakacka no dnes uz tuleni nebude ale zitra ano. Myslíte že to může něco ovlivnit?? Do včera byl každý den
@biedronca spermie vydrží 24-48 hodin takže stačí klidně obden 🙂 i když mi to taky jistili tento měsíc každý den 😀 i když u nás asi zbytečně..uvidíme 🙂 kéž by se nám i vám za dařilo 🙂
@biedronca presne tak. Obden to staci. My tedy tento mesic taky každy den plodného období, ale jsme z toho tak zničeni, ze ted nebyl sex 8 dni 😂😂😂 takže jestli to nevyšlo, tak priste jen obden 😊👍🏻
U mě začínají napínavé dny.. 25 DC, obří nalita prsa a dneska mě několikrát výrazně pichlo v podbřišku (bolest jako když jsem měla pár minut po vyndani teliska)... a to jsem měla akční den, takže jsem se nějak nepozorovala a bolest mě dost zaskočila... tak doufám, doufam...
Jinak zdravím všechny nové holčiny a držím palečky 🙂
@malinkaelinka mam to stejne. Jsem 11dpo, 27.dc :D

Jee holky , já vás nestíhám 🙈
Tak my se už taky snažíme , mám takový vnitřní pocit , ze ovulace byla včera - dle hlenu . Žádné ovu testy jsem nedělala .. necháme to náhodě . Myslím pozitivně .. Bude to tak jak to má byt .