Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@slayc Krásný střed 🙂 Já nevím, kdy byla přesně ovulace, ale podle průměrné délky cyklu jsem tak 4-6 dní před ms, tak uvidíme. Byl by to nádherný dárek z dovolené, o tom žádná 👍
@luciorlice No, byla by to i parádní náhoda kdyby to vyšlo. Manžel teď odlétá na týden na služební cestu a až se vrátí, bude mít narozeniny.. takže prostě potichoučku doufám, že by to byl krásný dárek, tak uvidíme:D Jinak, budu ti držet palce 🙂
@slayc Super, taky držím palce! 😉
Ahoj holky, jak se tu mate? Ja jsem dnes 10dpo. Absolutně netuším kdy to mam dostat :D pp tom gynexu. Tak to bude jedno velké překvapeni :D
@kockakacka tak to drzim palecky
@kockakacka to ano vyoada krasne
Tak já dnes byla na preventivce na gynde a postěžovala jsem si 😀 když jsem doktorce řekla, že piju kontryhel tak se úplně zhrozila a pry okamžitě přestat, že je to potratovy čaj. Tak mě dala nějakou injekci k zastavení špinění - já fakt spinila třeba i týden před ms.. A vyfasovala jsem duphaston a nějaké vitamíny baby vit to prý může zobat i manžel 😀 no každopádně mě chybí v druhé fázi cyklu nějaký hormon takže to uhnízdění je potom složitější ☹ tak budu doufat, že to všechno teď pomůže..
Ahoj od cervence se snazime o druhe zatim nic ale jake pocity jste mely pri ,,oplodneni"? Nekdy je to pocit nafoukleho bricha-podbrisku coz ja mam a ta uunava. Ale testy negativni.
Me taky pry chybi nejaky hormon coz mi znesnadnuje uhnizdeni a dostala sem na to gynprodyl mate s tim zkusenosti? A jeste k tomu kontryhelu ten caj se ma pitpouze do ovulace takze nevim proc by mel zpusobovat potrat.
@star28 já na to právě dostala ten duphaston tak snad k něčemu bude. Zatím mi ho předepsala nA dva měsíce s tím, že pak už nebude potřeba 🙂.. No a já čaj pila pořád..jen na ms jsem ho vysadila.
@mandarinka90 No jsem zvedava tenhle mesic jak to dopadne.....doufam ze to k necemu bude. Tenhle mesic jsme se snazili celkem dost. Ted jeste jestli probehla ovulka ...byli jsme na dovce tak sem nemela jak testovat...testovala jsem az po navratu a to uz byla carka slabsi a dalsi den jeste slabsi
@star28 no já zase pro změnu tento měsíc konečně poctivě testovala a ovu byla úplně ukázková..ale moc velké naděje si nedávám..tak ti budu držet palce ať je tt pozitivní, dovolenka taky udělá svoje 🙂
Tak holky, po 39 dnech se mi konečně rozjíždí MS. Jsem šťastná jako blecha a konečně bude moct proběhnout další vlna snažení 🙂
@mandarinka90
@star28 holky a nechybí vám progesteron?
@lucy0511netusim doktorka mi nerekla jaky hormon proste jen ze mi chybi jeden hormon a ze po tehle praskach by se to mohlo lip uchytit
Tak ani u nás zpoždění neznamenalo těhotenství ☹
Takže dneska jsem 1 DC a doufám ze naposled 😀 jako všechny 🙂
Otázka ke gynexu..musí se začít brát 1dc nebo je to jedno kdy jo nasadim?
@lucy0511 jo myslím ze to je on..
@karzuz ja četla, ze 1.dc a tak jsem začala 😊
Tak se taky přidávám. Tento měsíc jsme začali a snad se brzy zadaří. BT neměřím, ovulační test jsem dělala pouze 3x. Podle app v mobilu mám ovulaci zítra, podle jiné ve čvrtek :D. Snad se trefíme :D. Hlen byl 12 DC, Od včerejška bolestivý styk (ale nic hrozného), dnes stále bolest v podbříšku při námaze, dosednutí... Jde mi z toho hlava kolem 🙂. Hodně štěstí všem.
Ahojky tak já mám zpoždění 10 dní a dneska mi začal hnědý výtok, je vidět jen při otření. Na testu stále nic :( volala jsem na ambulanci na gynekologii bohužel ne ke svému, protože má dovolenou a můžu vám říct že mě sestra až rozbrečela jak byla neempatická :( když jsem ji to vše osvětlila s tim ze se snažíme přes dva roky mame za sebou 3 inseminace , ted jsme měli dva mesice pauzu. Řekla mi: To už vam asi nabíhají měsíčky ne? (ONA MĚ SE PTÁ!) že by to test mel zjistit a ze ted už to nemá ani cenu si delat test ale teda když jinak nedam no tak mam teda prijit ale mají desnej frmol... :( rekla jsem ji radsi ze teda pockam... Tak jsem zoufala :( nic me neboli ... menstruaci jsem mela pravidelnou a hodne bolavou... Nezbyva mi asi nic jiného než čekat :( jestli má někdo podobne zkušenosti a byl tehotny rada si to přečtu pro povzbuzení ...

@janajens paráda 🙂, to se ti nedivím, že máš radost. Já měla rozházený cyklus kdysi, než jsem začala brát HA, pak se mi ustálila. A po vysazení jsem ji měla už v pořádku, přesně na den. Ale je blbost začínat brát HA na ustálení, když plánuješ miminko. Je dobře, že je několik způsobů jak ustálit cyklus.
@lucca23 Vítej mezi námi 🙂