icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
13. srp 2017

@aklin
@malinkaelinka
@volfici
@darkwitch
@katkas75
@septums
@apple_tree
@janajen

Vas uz je :D

Diky holky za podporu, ale muj gyndar ma dovcu a jinam nejdu :D dlouho jsem hledala toho jednoho praveho a podvadet ho nebudu.

No ale volam slava, slava mrcha vcera dorazila. Az teda po tech 46.dnech cyklu, ale dorazila 🙂

Jen si vybrala svou zpozdenou dan. Vcera zvraceni, motani hlavy, bolesti, ze mi zabral snad az patej ibalgin,... Jako chytlo mne to v praci, ale fakt jsem si uzila.

Jako plus vidim to, ze konecne muzu zacit ppuzivat ten Gynex a snad mne trosku srovna do late :D

Jo a jak si merim tu BT, tak mi to je totalne k nicemu v poznani tehu, protoze do ted sem mela zvysenou teplotu a dneska teprve klesla :( takze... :D

tynka07
13. srp 2017

Jo a to taky musim napsat :D

Byla jsem 3dny zpet v lekarne, abych si koupila ten kontryhelovy caj. Prisla jsem tam s tim prosikem + prosikem jestli by nevedela treba i o necem jinem na vyvolani.

V prve rade mi rekla, ze kontryhel s upravou cyklu a i vyvolanim nema nic spolecneho nema, ze je jen protizanetlivy a muze urovnat PH, tot vse ALE spustila do mne, prpc to chci vyvolavat, ze si mam zaridit interupci a ne takhle zabijet dite v sobe a nenechala si vymluvit, ze tehu nejsem a jen chci pomoct, tak sem se slzama v ocich z lekarny utekla.

Ted se sama sobe smeju jo, ale v dobe kdy mimi CHCES a nekdo talhle po tobe jede, tak neni nic prijemne :/,

janajens
13. srp 2017

@tynka07 dekuji vyoada to tak ze to kontryhel a drmek srovnali tak uvidime zda se zadari

janajens
13. srp 2017

@tynka07 me taky klesne AZ v den ms teplota

septums
13. srp 2017

@tynka07 no sláva, konečne se muzes od neceho odpichnout, ten gynex vážne pij 3x denne 7 kapek aby to melo nejaky účinek, a ke gyndari se objednej tak i tak az bude mit po dovoleny.. a jinak ta v lekarne byla hustá, bych ii neco rekla krave :D ale chápu pokud se do tebe pustila s vervou tak to pak nema cenu 🙂 radsi zdrhnout :D

apple_tree
13. srp 2017

@tynka07 Tak slava, zes to konecne dostala 🙂 Pani v lekarne bych si teda pekne podala, ja si zase nenecham nic libit, myslim, ze by s brekem utekla lekarnice :D

Jinak ja teda tato MS opravdu podivna, nejdriv dva dny zpozdeni, pak krvaceni jen dva dny plus den spineni, ale bolesti bricha mam furt silne. A test samozrejme cisty. Tak doufam, ze nemam nejakou cystu nebo neco. Zatim to prisuzuju tomu kontryhelu. Ve stredu jdu k te pani na cinskou medicinu, tak jsem moc zvedava.

Holky, drzte se vsechny, urcite se dockame 🙂

katkas75
13. srp 2017

@volfici to já nevím,co mam,to slovo jsem ještě neslyšela 😉 mne doktorka před lety řekla,ze mám prostě malou dělohu a že jak se naplní a snaží vyprázdnit,tak to potom tak bolí.a že zlepšit by se to mělo po porodu,až se trochu natáhne.tak nevím.to by bylo asi 20.

opicaa
13. srp 2017

@apple_tree ahoj.. Pred dvema lety jsem zacala pit kontryhel a prvni cyklus po nasazeni jsem mela stejny jak ty...takova divna MS..jen dva dny krvaceni,divne spineni...a dalsi mesic jsem hyla v tom..tak drzim palce..😉

opicaa
13. srp 2017

Holky beru taky gynex..ale uz ho mam doma dyl a nema krabicku...beru 1x denne 9 kapek..? Berete to jinak?

katkas75
13. srp 2017

@tynka07 gratuluji k MS! Možná je mi teď taky víc zle,že bylo zpoždění,nevím...
A ta lékárnice je kráva,to ani není možné..

apple_tree
13. srp 2017

@opicaa Dik za povzbuzeni, kez by to bylo taky tak u me 🙂

Jinak k tomu gynexu:
Dávkování: Pro dospělé 2–7 kapek 1–3x denně, pro děti od 12 let 7 kapek za den, děti od 3 let 2 kapky za den.
Způsob podávání: Před použitím důkladně protřepejte (21x). Tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Užívejte půl hodiny před jídlem nebo po něm, nejlépe ředěné vodou, případně nakapejte na lžičku a užívejte přímo. Pro podporu detoxikace těla je vhodné zvýšit při regenerační kúře příjem tekutin. Po 3 týdnech užívání udělejte vždy 1 týden pauzu.

Osobne si myslim, ze je lepsi uzivat vickrat denne min kapek, nez 1xdenne 9 kapek. Ale to je jen muj nazor 🙂 Ja si ho davam 2xdenne, ale kapu si to primo do pusy, ta chut mi nevadi a popravde pocet kapek spis odhaduju nez pocitam.

volfici
13. srp 2017

@tynka07 ta lékárnice je teda kráva! Ví prd jaké máš problémy, ale hlavně že tě cpe na interupci 😡
Jinak konečně 👏 že dorazila, tak vzhůru do dalšího cyklu 🍀

opicaa
13. srp 2017

@apple_tree parada,dekuji moc za radu..dam si mene kapek vickrat denne 😉

aklin
13. srp 2017

Holky nechci si nic nalhavat a delat falesne nadeje. Dnes tyden do MS, ale divne je jen kovova chut. Pali me i zaha, vzdy si davam mleko, ale jen jsem se ho napila, okamzite jsem ho vyplivla, bylo to hnusne. Mleko nebylo zkazene. Toto nikdy pred MS nemivam. Predchozi dva mesice bez zadnych priznaku pred ms, krome bolesti v podbrisku a bolesti prsou. Tohle je neco noveho.

volfici
13. srp 2017

@aklin no uvidíš ✊, chystáš se testovat před MS nebo počkáš na zpoždění?

volfici
13. srp 2017

@katkas75 aha, to zase slyším poprvé já 😄, to jsou věci teda, tak snad se to brzy zlepší, víš čím to napravit, tak už aby, že? 🙏

aklin
13. srp 2017

@volfici V patek jdu na gyndu. Ale.pochybuji ze by.neco zjistil.

karolly
13. srp 2017

@tynka07 Kdy chceš vyrazit na gyndu? Já na tom být jako Ty, tak letím a nečekám na nic.

darkwitch
13. srp 2017

@tynka07 ty jo ta tvoje příhoda z lékárny je děsná... to bych asi nedala... a myslím, že kontryhel cyklus upravuje, alespon mě ho srovnal. Taky jsem měla šíleně dlouhé cykly a po třech měsících pití kontryhelu se to srovnalo na 28 až 32 dní

Dneska jsem sebrala odvahu a napsala paní na čínskou medicínu, tak mi hned volala a vzala mě, ale termínově se shodneme nejdřív v září, tak snad to bude přínosné, uškodit to určitě nemůže

volfici
13. srp 2017

@darkwitch paní lékárnice byla chytrá jak rádio.....

slayc
14. srp 2017

Ach jo holky, jsme zpátky z dovči, tam proběhla ovulace, vůbec na nic jsem tam nemyslela, užívali jsme si naplno jeden druhého. A teď, co jsem doma, mi to už zase všechno šrotuje. Budu se muset asi nějak zabavit, tento týden do MS bude zase hrozně dlouhý :D

slayc
14. srp 2017

@tynka07 Ta lékarnice je pěkná blbka. Lidi dokážou být hrozně jedovatí. Zkus na to nemyslet. Znám to, taky jsem hodně citlivá osoba. Čekala bych, že moje práce mě změní, ale je to snad ještě horší. Hlavu vzhůru!🙂

@janajens tak super, že něco zabralo 🙂

tynka07
14. srp 2017

@septums Ja sem na to nemela, fakt me to s tou lekarnici dost vzalo :( :D

@apple_tree to je taky divny :/ tak snas vazne ten kontryhel te dava do kupy. Tomu Gynexu taky strasne moc verim a cekam totalne rozkopanej cyklus, ale tesim se na to. Vse lepsi, nez to co mam ted :/
@opicaa ahojly, jak psali holky, tak jsem koukala na stranky primo skrze Gynex a ulazka byla takova: mene funguje bra kapky 7-0-7 nez 3-3-3. Dulezite je brat trikrat denne, takze urcite sniz davky na vickrat denne.
Chapu, vsude to brat sebou je neco, ale ldyz to pomaha 🙂

Nestiham odepisovat, ale diky za ppdporu a snad se teda za xhcilku slezou pozitivni testily 🙂)))

@slayc drzim prsty !!!

luciorlice
14. srp 2017

@slayc Mám to úplně stejně, v sobotu jsme se vrátili ze super dovči, byli jsme v období ovu a taky teď začínám přemýšlet. Nechci, ale je to tak, od čtvrtka mě totiž chytla bolest zad k občasným bolestem v podbřišku, ale ty už znám...
Kdy očekáváš/neočekáváš menses?

miaellen
14. srp 2017

holky, mne se zdal dnes kraaasny sen, ze jsem v 7 tt. to byla krasa!!! jinak uz mi "vadi" kocarky a miminka..bohuzel kdyz toto vidim , musim jit pryc
..😐...a vcera se mi stala takova vec, znama prede mnou rekla zname, ktera mela silene problemy a ted ma druhe dite, ale xkrat potratila, ze ji to krasne vyslo, ze ma parecek a ja na to " co ji jako vyslo, pohlavi je uplne jedno, hlavne, ze je to zdrave.vyslo ji to, ze ma dite,ne,ze ma parecek!!!".tak jsem byla za blbku...divala se na me a nechapala.

slayc
14. srp 2017

@luciorlice taky se mi furt všechno honí hlavou, myslet na to taky nechci, ale prostě tam ten malej červ je:D, hele dneska sem přesně 7 dní od ovulace a mám přesně 7 dní do ms:D takovej pěknej střed dneska 🙂

opicaa
14. srp 2017

Mam plno starosti a prace okolo domu a domacnosti a clovek se stejne tem myslenkam neubrani...a jak jsem si rikala ze u druhyho to nebude uz takovy...je...je tp jeste vetsi posedlost nez predtim..
Nedavno jedna znama byla v 8.mesici a ja ze ji ptala jake maji jmeno,rekla mi ze zadny..ze to druhy nehroti vubec ze ji to nebere...to se u me asi nestane😂

lucca23
14. srp 2017

Ahoj děvčata,přidávám se k vám. Od srpna se začínáme snažit o druhé dítko 😉Doma už máme téměř 5ti letého chlapečka, u kterého se zadařilo napoprvé,tak uvidíme jak to bude teď 😊 Je mi 28.

janajens
14. srp 2017

@slayc jj jsme moc rada dneska 14dc a ovu test uz negativni Jinak by positivni vzdy AZ 17dc

slayc
14. srp 2017

@opicaa taky se snažim zabavit, ale nic nepomáhá, prostě to tam furt bude hlodat a bude hlodat:D ale řekla sem si, že tentokrát netestuju a budu čekat dokud MS fakt nedorazí.. Ale bude to přemáhání, to vim už teď:D a nevědět jméno pro dítě?:D by mi šiblo tuplem, hlavně bych mu asi chtěla jménem říkat už v bříšku 🙂

Strana