icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
12. srp 2017

@tynka07 takové zpoždění jsem nikdy neměla,také se priklanim k názoru jít k Dr.
Já mám polovinu MS za sebou,bolesti jak prase,cpu se lékárna a stejně zvládnu jen ležet. Mám toho už plné zuby!
Ve čtvrtek jdu na ten profuk,ale ani mě to moc nebere...

janajens
12. srp 2017

Holky nechapu jindy ovu 18dc dneska 12dc a pocitam zitra Bude ovu positivni piju kotryhel a vitaminy drmek

volfici
12. srp 2017

@janajens tak šup na to! A za dva týdny pozitivní TT 🙏🍀

janajens
12. srp 2017

@volfici neboj vcera by se in dneska uz taky a snad I zitra Bude ale ze tak brzy Bude ovu nechapu

janajens
12. srp 2017

@volfici kez by to bylo tak jednoduche

opicaa
12. srp 2017

Krasnej testik..me ty testy nejak nefunguji..nikdy jsem ho nemela pozitivni.. Radeji merim teplotu..chci se zeptat tech co s tim mate trosku zkusenost- vyssi teplota znaci ovu a pak hned klesa kdyz neotehotnim?

janajens
12. srp 2017

@opicaa pred ms nebo v den ms MI vzdy klesne jako pri ovu vetsinou holky psali ze se Jim drzi teplotu nad 37nekolik dni

opicaa
12. srp 2017

Jo taaak.. Dekuji
@janajens tak tp mam nejaky divny..nebo me ovu teprve ceka..tak uvidime..zkousim prvni mesic

janajens
12. srp 2017

@opicaa ja mam cyklus 28dni a ovu jsem mela vzdy AZ 18dc ale Ted diky kotryhelu Bude max zitra pozitri

opicaa
12. srp 2017

Tak to si jeste pockam..zatim to mam jako ,,poznavaci" realne bych chtela otehotnet tak v prosinci..ale clov3k si to nemuze tak naplanovat,to je mi jasne..

janajens
12. srp 2017

@opicaa posli fotku

tyna1990
12. srp 2017

Ahojky, snažíme se uz přes dva roky ale momentálně jsme v očekávání. Posledni MS mi začala 8.7. Mám pravidelný cyklus 28 dni takže mám par dni zpoždění cca 6-7 dní. Sem tam nějaký příznak by byl, ale uz se bojim že si je vsugerovavam. :roll: uvidime. Každopádně dneska ráno jsem měla test negativní. Nevím:nevim: ale asi muzu jen cekat co? 🙄 v utery zavolam doktorovi ale snad to do te doby budu videt na tehu testu kdyz to nedostanu do te doby... Pritel je teda vic nervózní než ja 😇

p4vl4
12. srp 2017

Já jsem si právě koupila Femibion a jejich statistika, že 93 % párů otěhotní do roka, mě trošku odrovnala :D To by tam radši psát neměli, my máme zrovna cca rok výročí. Už se tomu musím smát.

opicaa
12. srp 2017

@janajens ja prave jeste aji kojim..tak zkousim tu bazalni teplotu abych vedela jak a na cem jsem.. MS mam od 4.mesice po porodu pravidelne...

opicaa
12. srp 2017

@janajens. Zmatl me tam ten jednodenni vykyv..myslela jsem ze uz zacina ovu...

janajens
12. srp 2017

@opicaa v tomhle se nevyznam Nemas cely cyklus mereny ja myslela foto testu

karolly
12. srp 2017

Ahoj holky,
tak já se hlásím. Dneska už 37DC, MS stále nikde, na testu sněhobílo ☹

Absolutně přestávám rozumět svému tělu. Ovulační test pozitivní 13DC, 14 DC už nic. Od 17DC do 21DC slaboulinké špinění, různě během dne.

Kdyby aspoň přišla ta mrcha, aby jsme se mohli snažit dál.

volfici
12. srp 2017

@tyna1990 zkus v pondělí testovat znovu. Víš, kdy byla ovulace? Pokud později, nemusí být ještě na testu nic vidět. Držím palce 🍀

volfici
12. srp 2017

@p4vl4 nemysleli to tak, že 93% těch co berou Femibion? Protože jinak je těch 7% fakt vtipných. 😕

volfici
12. srp 2017

@karolly ty jo, to je divný... Špinění, zpoždění, všechno by nasvědčovalo, že to klaplo.... Ten srpen s námi cvičí 😒

tyna1990
12. srp 2017

@volfici no co jsem chodila pred iui na ultrazvuk tak jsem mela ovulaci vetsinou 10 az 14 den. Takze to vychazi cca od 18 do 22. Sice jsem zo nezkoumala primo pac jsme tomu zas dali volný průběh a meresiki jsme tolik ale tak znate to. 😂 mela jsem to stejne v hlave. 😀 ale je fakt ze kolem.20 jsem mela 2 dny vytok... Tak uvidime. Jj zkusim to v pondeli a uvidí se, ale uvnitr sebe citim ze bych byt mohla ale...🙄 a dekuju moooc... ❤

volfici
12. srp 2017

@katkas75 ty bolesti máš takhle poprvé nebo každý cyklus? Chuděrko, mě první den zaberou dva brufiky a pak už mám klid.

karolly
12. srp 2017

@volfici Je nějaký začarovaný tenhle měsíc. Jen se bojím, aby to nebyla nějaká cysta nebo tak něco.

Ale na druhou stranu si říkám, že miminko nám dává čas, na dodělání domu, než se narodí 🙂 Aby se s námi nemuselo mačkat v garsonce 🙂

katkas75
12. srp 2017

@volfici bolesti mám pravidelně už od 17... Před lety jsem brala skrz to i antikoncepci asi na 3/4 roku,ale pak to zas začalo,tak jsem se na to vyprdla. Už to bývalo tak 1-2 dny,ale od loni po mimoděložním je to ještě horší... Trpím i 4 dny při MS,někdy i pár dní před. A Brufen už je pro mě slabota,mám i silnější prasky na předpis a stejně je to děs 😞 holt můj úděl..
Jinak 8 folikulů psalas? Držím palce🍀

volfici
12. srp 2017

@katkas75 ach jo, a to máš endometriozu nebo je to něco jiného?
Já v pátek na UTZ měla 4 na každé straně, děkuji, snad to klapne, jsem z toho nervózní..... 😓v pondělí další kontrola a pak se uvidí

malinkaelinka
13. srp 2017

Holky já dneska 23 DC a už druhý den mám straaaasne těžká prsa... 🙂 tak uvidíme.. tenhle měsíc jsme fakt poctivě sexovali mezi 10 DC a 20 DC (nevím, kdy mám ovulaci a vědět to asi ani nechci)... tak do týdne snad budu vědět, jestli to klaplo...
Jinak nestačím zírat, co je tu holek se zpožděním a bílým testem, já minulý měsíc zrovna tak... ale já to přikládám vedrum, která v tu dobu byla...

tynka07
13. srp 2017

@opicaa v tpmhle bych se zkusela drzet zasady 3 po sesti ;) coz znamena ze mas 3sny vysoke teploty po tom, co mas v kuse sest dni teploty nizke. Ja zacinam s merenim taky a prave prp 100%zjisteni meho cyklu si koupim i pvu testy, abych vedela kdy a jak reaguje me telo.

tynka07
13. srp 2017

@karolly zlato, to mne strasne mrzi :( snad to neni nic vazneho. Myslim ma tebe a drzim palecky, at co nejrychleji dorazi. Vim jaky to je opruz. Tento cyklus mam 46 dni :( hruuza. Nechtit mimi tak sem stastna :D ale takhle :(
A pri nejhorsim ta gynda no :(

tynka07
13. srp 2017

@malinkaelinka tak snad snad snad. Moc ti to preju 🍀🙏

tynka07
13. srp 2017

@janajens tak vis co, treba ten kontryhel ti to srovnal ;)

Takze dnes a zitra a pozitri suply hupky delat detiii :D ... Krasne vecery preji 🙂

Strana