icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lovemusicsun
Odpověď byla odstraněná
tynka07
18. srp 2017

@janajens to uz taky chtela, tak snad to u ni budes mit lepsi, jsem dost zvedava co ti na to rekne. Normalni to snad uz neni.

@aklin preeesne 🙂 az to ma prijit, tak to prijde a castecne verim i tomu, ze ti k tomu nic nepomuze a ani nic neodradi a vazne zalezi jen na tom, jak to ma kdo nalinkovany. Proc to zkousis v pravou dobu a nejde to? Pro beres antinu a stane se?? Proste co ma byt, tak tak je a my muzeme zkusit pomahat

janajens
18. srp 2017

@tynka07 no taky myslim uvidime s jakyma verdiktem od ni prijdu

navratil1986
18. srp 2017

Holky jak se máte? A co u vás nového?? Já ještě tři dny do MS tak jsem zvědavá zda se zadařilo😃jinak všem krásný víkend přeji Simča.

janajens
18. srp 2017

@slayc tak jak vypada testík uz jsi doma?

mimiveru
18. srp 2017

@hani1234 Takže po 8-9 dnech by tam něco mohlo být? Už jsem test zkoušela a nic... Při prvním jsem to neřešila, teď jsem zvědavá, takže budu taky častěji testovat 🙂

mirii30
18. srp 2017

@navratil1986 tak držím pěsti i Já očekávám (neočekávám) za čtyři dny MS. Včera jsem zkoušela test a nic, tak myslím, že nás čeká další kolo....

sallish
18. srp 2017

Zdravím🙂 přidávám se k vám. Do ms 4 dny a zatím jsem tt nezkoušela, mam strach z opětovného zklamání☹ zároveň se chci zeptat, kolikátý DPO jste našli druhou //.

navratil1986
18. srp 2017

Holky já testovat nebudu dřív jak když to do týdne nepřijde prdím na to... U dcery jsem taky zkoušela jak blázen a pak bylo překvápko 😃😃😃😃 tak holky doufám v to, že jedné alespoň z nás se ty // ukážou a když ne bude se zkoušet dál 😃😃😃😃

lucy0511
18. srp 2017

Ahoj děvčata měla bych dotaz v kterou denní dobu si děláte ovu test? 🙂

lola88
18. srp 2017

@tynka07 ja budu testovat ted poprve od zacatku uzivani gynexu. Sama jsem zvedavaa 😎

journals
18. srp 2017

Já obdivuju ty, které pořád vše testují. Já bych asi nezvládla to zklamání - obzvlášť, když ta očekávaná čárka na tt může odejít s menstruací. Já bych to asi nezvládla. Možná je to tím, co už mám za sebou, ale nechtěla bych do něčeho vkládat tak velkou naději...

lola88
18. srp 2017

@lucy0511 ja kolem 17-18h 🙂

luciorlice
18. srp 2017

@lucy0511 Já zkoušela vždy odpoledne (kolem 15-16 hod.) dle doporučení na obalu (asi mezi 10-20? Hod.) a snažila jsem se testovat vždy ve stejnou či podobnou dobu.

lucy0511
18. srp 2017

@lola88 Dik v lékárně mi akorát řekla že dělat ovu test nejdyl do osmé hodiny nic víc 🙂

lucy0511
18. srp 2017

@luciorlice dik já to na tom příbalovým letáku nenašla nebo sem to přehlídla

kockakacka
18. srp 2017

14 DPO a test bily..tak snad jindy

kockakacka
18. srp 2017

Další kamaradka těhotná :D

navratil1986
18. srp 2017

@kockakacka ono to příjde😉

navratil1986
18. srp 2017

@mirii30 tak třeba se dočkáme😘jak se cítíš? 😄😃

volfici
18. srp 2017

@sallish @mirii30 a další nově příchozí, držím palce, holky, ať jsou testíky pozitivní 🙏🍀

sallish
18. srp 2017

@volfici moc děkuji🙂 zkusim zitra asi testnout, tak držte palečky.... přece není možné, aby se to konečně nepodařilo😎

janajens
18. srp 2017

@sallish drzim palecky

sallish
18. srp 2017

@janajens 🌷 děkuji

nudusak
18. srp 2017

Asi se moc pozoruju... Vcera ne, vcera jsem uklizela :D. Zadny vytok, sucho, jak na poustni ceste. Porad me sem tam pichne v podbrisku, jako na vajecniku. Jednou prava a pak zase leva strana. Dnes jsem lezela a citila jsem v podbrisku tlak. Nic otravneho, nebolelo to, jen takovy mirny tlak. Od rana me boli v krizi. Pres den leva strana a ted vecer zacala prava a jde to do zad. K tomu se pridal vytok. Neni ho mnoho, ale je bily, nezapacha a husty. Tak ja uz nevim. Je pravda, ze me z uklidu boli cela ja. MS za 11 dnu. Od porodu nepozoruji zadne PMS, jen minuly mesic jsem je asi mela. Poprve, tak mozna je toto tu zase. Od porodu jsem si byla vzdy jista ovulaci. Pichani v podbrisku, bolest pri dosedu, rychlejsim pohybu, vytok. Ted si nejsem jista nicim :D. Mam pocit, ze tento mesic mam jiz 3 ovulaci :D.

sallish
18. srp 2017

@nudusak tak já to mám úplně naopak... před porodem žádné PMS a od porodu úplně co popisujes.... skončí ovulace a pár dnů na to začne bolest podbřišku boleni prsou a krizi😠 nejprbe jsem myslela že by to mohly být příznaky těhotenství ale mám to kazdy měsíc😒 no ja mám do ms 4 dny a prsa i podbřišek mě opravdu dost bolí... ono čím víc se sleduji tak je to horší😉 a měříš si BT?

aklin
18. srp 2017

@sallish to zazovam kazdy mesic. Skonci ovulace za dva dny po ni bolest v krizi a podbrisku trvajici az do ms. Hodne me to otravuje.

sallish
18. srp 2017

@aklin přesně tak!👏 kdyz sem jedla HA tak úplně v pohodě ale jak jsem vysadila najednou hrůza☹ a ke všemu mě šíleně boli stydká kost😢 kolikrát kdyz jsem na wc nebo v podřepu mi az vyhrknou sly..no myslím že se shodnem že my ženské to nemáme bubec jednoduché😂

tuliii
18. srp 2017

Ahoj holky, po par dnech se opet pridavam do diskuse 🙂. Ja jsem asi 7 dpo, od 4.-5. dne malilinko spinim, jen tak 2x denne pri utreni. Byla jsem dokonce pred 2 dny u dr., protoze uz me asi mesic poboliva v krizi (holky, taky mam PMS snad hned po ovu a po MS zase po par dnech predovulacni, pak ovulacni priznaky, no na zblazneni) a vypadl ze me fakt velky kus bileho hlenu s par nitkami hnede krve, tak jsem se lekla (nic takoveho se mi nikdy nestalo 😲) a naklusala. No, zadny zanet to pry neni, vzali mi krev na hormony, pry v norme. Dr. zjistila nizsi sliznici (6 mm), jinac nic. Tak dal nevim. Ale v nejake hnizdeni neverim (uz od 4. dne po O) a navic s tou nizkou sliznici. Nemela jste nahodou nektera podobny problem se spinenim? Do MS mam asi 6 dni.

nudusak
18. srp 2017

@sallish BT si nemerim. Uvazuji o tom, ze zacnu pristi mesic, ale nejsem si jista tim vstavanim a merenim v jeden cas :D. Prsa mam jinak v cajku, ale pri prvnim tehotenstvi to bylo peklo. Vedela jsem, ze jsem tehotna hned, dlouho pred MS. No a ted nic, tak uvidime. Docela se mnou i clouma zmena tlaku. PMS mi zacal v cnci. Nespavost, jednodenni teplota, nevolnost, paleni zahy. Nakonec z toho byla MS. Do ty doby jsem to vubec neznala. Samozrejme jsem si myslela, ze jsem tehotna :D. Takze ted se sice sleduji, ale snazim se to spis nedelat a nicemu neprikladat takovou vahu. Kdyz uz PMS jednou prisel, prijde urcite zase. Uz dva dny se mi spatne usina a jen cekam, kdy neusnu vubec :D. Nerada bych, aby to doslo tak daleko. Byly to muka. Byt vzhuru do 3 a v 6 vstavat. Cely tyden. Myslela jsem si, ze uz to se mnou sekne. Medunka nakonec zabrala a s MS to odeznelo vsechno.

Strana