Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@nudusak já právě měřím první cyklus a konečně vím kdy proběhla ovulka🙂 jinak sem jen domyslela podle hlenu a bolesti..a dokonce i tuleni bylo ve spravnou chvili tak uvidime....to ti teda vůbec nezavidim to spani....ja sem belky spac🙂 ja treba u prvniho tehu nemela snad ani jeden priznak uz sem myslela že to nevyslo( bylo to prvni zkouseni) a nakoc to vyslo tehu uplne v pohode ani sem nevěděla že aem tehotna🙂 za to si to mala vybrala potom mela silene koliky takze kazdy den odbila 9 vecer a rvala do 5...pak odjel chlap do prace a ja se musela prea den postarat a pak vecer na novo....myslela sem ze to uz nedam ale zvladli sme to.. je to hnus kdyz clovek blbe spi potom nejde proste normalne funchovat..aspon ze ti pomohla bylinka a nemusela si zo resit praskama...no ted se snazime zas a nejak sem pocitala ze to zas bude na poprve ale ejhle uz je to 5 měsíc😒 proto sem zacala merit bt....jinak se neboj ja to merim +- pul hodka ale telo ai zvyklo a opravdu se budim bez budila kolem 5... Takze to zkus a kdyz to nepude tak to nepude...
No pokud si na rodičovské a vyslo by to dřív tak si zajít na pracák a zkratit si RP at přijdeš o co nejmene p
@sallish Taky jsme to tak meli. Zacatky jsou tezky. Cely den pohoda, u nas padla desata a uz to jelo. Manzel v te dobe delal na smeny, takze kdyz to slo, dve hodiny jsem u nej byla ja a pak dve hodiny on a takhle do 6 do rana. Dost jsem si u toho pobrecela, no. Sestinedeli bylo za trest 🙂. Uz jsem potom ani nemohla nic jist. Jedno blby jidlo a bylo to. Prezivala jsem na knekacich, salamech, syrech a okurce. Nic jineho. Sem tam cokolada. Nastesti to mel malej tak, ze po jedne noci jsme byli jak zombie a pak jsme meli 2 dny na zotavenou :D. Dobry i blby bylo, ze syn byl po narozeni trimesicni miminko. Mel 4150 g, takze krasne sam pak prdel a vytlacil to. Blby bylo, ze polohu na tygrika, ktera opravdu zabirala, mohl delat jen manzel. Ja ho na ruce neunesla :D.
Jj člověk si tim asi musi projit....ja byla na maliu sama 24 h denne chlap jak videl ze porad jen breci tak od nas utikal kam mohl...dost to ovlivnilo i vztah☹ tak mala mela pri narozeni 2555g a po mesici 3900g hoodne papala...takze sme cvicila a jedine co ji uspalo aspon na chvili bylo ze sme si ji dali na briskem na predlokti a houpali....brcela 5 mesicu a kdyz se to uklidnilo zacalaly zuby...dalsi kapitola....brek a 40C horecky...celkove kdyz ma horecku tak kolem 39,9C nildy snad nemela treba jen zvyseniu😀
No tak já dělala test po ránu spíš z principu, ptz jsem byla bez jakýkoliv příznaků a s tím chybějícím hormonem jsem si už žádnou šanci nedávala a bylo snehobilo.. A začal mě pobolivat podbřisek klasicky jako před ms.. Takže se těším až přijde mrska, nasadim všechny prášky a budeme doufat 🙂
Tak Co testíky holky
Holky berete někdo kyselinu listovou?
@navratil1986 ano beru uz 4ty mesic
Ahoj holky, rada se k Vam pridam. O mimco se snazime od kvetna letosniho roku a dodnes testiky snehobile😕 prvni dva mesice jsem testovala ovulku vzdy mi vysly krasne pozitivni testy ale az 24DC jelikoz cykly mam 35 dni, minuly mesic se mi ale cykl natahl na 38 dni, tak jsem se nastvala a uz netestuji a nechavam to tak... jen od toho kvetna beru femibion 1 ale vzhledem k tomu, ze stale nic tak jak doberu posledni tabletku tak uz to nekoupim, je to mooc penizku🙂
Ahoj holky, tak u nás se zázrak nekoná, dneska mrcha přišla, takže dáreček z dovolené jsme nepřivezli, co se dá dělat...Co mě ale strašně štve je, jak mi moje tělo dává zabrat, zničehonic mě ještě na dovolené (asi 20 DC) chytla záda a tahalo mě v podbřišku, bylo to jiné než normálně, ale nevěnovala jsem tomu zvláštní pozornost. Různé bolesti, tahání, bodání dole trvá pořád, jen včera se to změnilo v klasické menstruační. Ale proč ta záda? Nikoho jsem se neprosila, abych měla takové bolesti, že se ani neohnu, nevydržím sedět ani ležet...proč tak trpím a miminko nepřichází? ☹ Netestovala jsem, nevidím v tom smysl, když mrcha vždycky dorazí...
@luciorlice taky jsem mela takove a horsi problemy asi 4 mesice jsem brala gynex a vse bylo mnohem lepsi, bohuzel po vysazeni mam mnohem vetsi problemy asi se k nemu vratim
Ted jsem to dostala. Aspoň kdyb to tolik nebolelo :D no což, jsem nadopovana lekama proti bolesti a dostali jsme novou šanci 😊 Na druhou stranu jsem rada, ze nemusím čekat na nějaké dlouhé zpoždění, ale hezky jsem to dostala a za 14 dni můžeme zkoušet znovu
Taky jsem dnes testovala, ale pro manzeluv klid. Rikala jsem mu, ze ted je moc brzy, ale dnes po 3 letech jdu zapit narozky, tak chtel mit jistotu. Bylo to zbytecny :D. Nevysvetlite mu to 🙂. Kdo vi, co tam bude za tyden, ze... Ale neco mi rika, ze se muzu zase tesit na MS, takze uz ani testovat nebudu 🙂.
@luciorlice jo hnusna pms. Zada me boli pokazde, tento mesic je u me novinka celodenni nevolnosti a nechutenstvi.
Děkuji, zkusim za dva dny zopaknout a to uz by mělo byt,, BUĎ A NEBO,, bo v úterý by (ne) měla dojít ms😉 tož pokud to už ani teď nevyjede holky asi mě povezou do Bohnic😀
@nudusak nevzdavej to, můžou ještě čárky na tebe vyskočit...dokud nedošla ms není nic ztraceno😉 budu na tebe myslet😉
@janajens a můžu se zeptat jednu nebo dvě tapletky ?

@tuliii já poprvé teď... A čekám co bude nikdy se mi to nestalo a špinila jsem 11 dní po MS 4 dny špinění teď mi zbývá 3 dny do MS tak jsem zvědavá 😉