Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@navratil1986 tak to máme podobné taky čekám co bude,ale prej to není kyselinou listovou
Tu mám 800mg😉
Tak manzel dnes nasadil selzink
@navratil1986
@janajens Já mám doma 400mg i 800mg, ptala jsem se doktora, co je lepší - prý je to jedno, hlavně nějakou, ale pokud ještě těhotná nejsem a beru ji před početím, úplně stačí ta slabší, protože se to stejně všechno nespotřebuje a s močí to odejde 🙂 Takže já beru do ovu 400 a pak, kdyby se to nááááhodou povedlo už 800 🙂
@oveckaluky Koukam kazdy dr jiny nazor ja ted beru 600mg
@janajens Asi jo. Ten můj říkal, že je to fuk, hlavně nějakou - tak to beru takhle. Já teda dneska ještě vzala 400, ale od asi úterka, což bude 4 DPO, přejdu zas na tu 800, pro jistotu...
@oveckaluky ja beru 5 ty mesic tu 600mg a uvidime zda se zadari tak nasadim silnejsi
@janajens tady jsem to našla taky, před početím stačí 400, v těhotenství pak alespoň 600 - a dočetla jsem se, že je dobré ji brát celé těhotenství, to jsem třeba nevěděla...
http://www.maminkam.cz/kyselina-listova-pred-ot...
@oveckaluky ja ji teda brala cele tehu akorat jsem si koupila femibion ty krasonten spodek dneska pekne jede
Ahoj všem snazilkam, které stále čekají na // jako já, ráda bych se mezi vás přidala a krátila s vámi to nekonečné čekání. Je mi 28 let, příteli 30. Snažíme se už 18.mesic :( přítel má horší spermiogram, teda jen morfologii, ale ta je bohužel důležitá... Oba dva léčíme štítnou žlázu, já beru Fertipronu, kyselinu listovou a tento měsíc jsem začala i s Gynexem. Přítel má selzink, macu a od Dr. Clostilbegyt na navýšení testosteronu. Dnes 18DC a ovulka ještě nikde :( moje Dr. mi únor, březen dala Clostik, ovu už 16Dc ale od vysazení si můj pravidelný cyklus dělá co chce :( minulý měsíc dokonce 41 dní. Někdo kdo by mi poradil co ještě udělat? 28.8. jdeme na kontrolní spermiogram zda tato léčba k něčemu bude.... Snažím se na otěhotnění nemyslet, ale mám kolem sebe tolik tehulek a čerstvých maminek y že to nejde....
@nadrinka to same jsem taky mela. Doktor dal clostik fungoval jen kdyz jsem ho brala. Jakmile prestal fungovat vratilo se to zpet bez ms jsem byla i dva mesice, nemela jsem ovulaci. Po tomhle vysazeni mi doktor rovnou napsal zadanku do CAR. Na tvym miste bych uz uvazovala. Zkousela jsi vse. Po konzultaci v CAR mi dodali pocit uklidneni. Po 2,5 letech snazeni jsem vedela, ze jsem v dobrych rukou.
Uz se tesim az mi prijde ms. Jsem tak nafouknuta, ze nedokazu zapnout ani kalhoty.
@aklin říkám si, že počkám teď na přítelovi výsledky a uvidíme jak to budeme řešit dál. Když by byly lepší zkusím znovu Clostik a Pregnyl. Dr. mi řekla, ať přijdu až na tom bude přítel lépe, má preleceny zánět, to by mohla být údajně taky příčina + ten Clostik, po prvních odběrech nárůst testosteronu viditelný, tak pořád doufám že CAR nebude potřeba :/
😒
@nadrinka S tím souhlasím🙂 Na mě "to" přišlo před půl rokem...přehodnotila sem svoje karierni plany, musela ukecat manzela, ze uz chci vysadit HA a ted treti mesic po vysazeni nic, samozrejme sem si myslela, ze max tri mesice a bude a nevím, jak na to nemyslet...vždycky si to hezky oduvodnim vydrzi mi to dva tri dny a pak zase dva tri dny děsný...a takhle porad dokola..je to desne unavujici:/
@anetka9 mam to stejne
Tak kontryhel opravdu asi funguje, jsem dnes 12 DC a lehce jsem spinila, predpokladam, ze to bude ovulace. Na testy jsem se vykaslala, jestli ma otehotnet, tak otehotnim i bez nejake testovani. Jinak ovu mivam az 17 - 18 DC. Jinak jsem zacala do muze cpat mimo selzinku i kotvicnik, tak uvidime, jestli to k necemu bude 🙂
@anetka9 přesně tak 🙂 přítel okamžitě souhlasil, on sám už jedno dítě má z předešlého vztahu... Jenže teď se oba trapime tím, že to nejde.... Ale jsem za něj neskutečně ráda, jelikož chodíme ke společnému doktorovi, podstupuje veškerá vyšetření bez zaváhání... Je to chlap se kterým to dítě jednou budu mít tím jsem si jistá!
My už sice jednu dceru mame, ale už rok se snažime o druhe a taky nic, jsem dost ve stresu, myslim že až mala začne chodit do školky a ja do práce, tak se to třeba potom zase podaří. Je mi 30 let, tak jestli se to do pěti let nepodaří, tak nevim co budu dělat, asi Ivf.
@luciana2111
Jj taky se nazime a nic....mala mi nastupuje od září do školky a já do práce.. třeba opravdu jak člověk nebude na to pořád myslet tak se zadaři.... každopádně budu držet palečky🙂
@p4vl4
To je pravda😉 ale opravdu něco na tom je....ja tím žiju každý den a nedaří se☹ s prvnim sem to neřešila a vyšlo to na poprvé... mám kamarádky které se taky snažily a nic a pak se jedná vdávala a měla starosti se svatbou a vypustila to z hlavy a po svatbě zjistila že je těhotná a jina zas rekonstruovala byt pak se stěhovali a uz byla ve 2 měsíci😉 psychika dělá opravdu moc...🙂

@navratil1986 zalezi jakou mas ze začátku se ma brat 800mg