icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

p4vl4
20. srp 2017

@sallish Jako já ne že bych měla těch starostí za poslední 1,5 roku málo, upřímně i tu rekonstrukci, svatbu a stěhování máme za tu dobu za sebou :D Možná toho bylo spíš až trošku moc... Navíc teď řeším rozházený cyklus práškama (řešila bych to, i kdybych dítě nechtěla, bylo to už otravné), a to na to nemysli, když 2x denně 10 dní v měsíci něco zavádíš :D Já o tom tedy osobně skoro s nikým nemluvím, není mi to příjemné, ale poradit mi teď někdo z očí do očí, ať na to nemyslím, asi to pěkně schytá. 😅

sallish
20. srp 2017

@p4vl4
Tak teď sem rada že si píšem jen přes net😀😉 já vím že je to na prd!!! Taky bych chtěla ať to vyjde....ale právě se bojím že si to dělám sama těma nervama😠 ono je vždycky nepříjemné s někým řešit... hlavně ty otázky:,, tak co? Už? ,,😉

janajens
20. srp 2017

Dnes 7dpo nejaky divny Billy vytok mam bolesti podbrisku a do toho se pridali prsa podbrisek uz boli treti den a dneska pokazde kdyz vstanu tak me tam bodne

tynka07
20. srp 2017

@kockakacka no nene :/ jsem tě brala jako pokusnýho králíka, kterej to tu po tom Gynexu a po lubrikáči hodí hned příspěvek typu // :( to mě mrzí, tak třeba snad příští měsíc, až se to dá víc do kupy ;) ... já tomu přikládám taky 2-3 měsíce, než se dám do kupy a mimi až pak. Jo a jinak další kolegyně též těhotná, takže jen v práci 4 těhule, paráda :D :/

@nudusak :D tak to je taky dobrý :D tak si třeba třikrát ovulovala :D já už nějaký píchání a tlaky vůbec neberu a kašlu na to :D nemá to cenu a akorát mám z toho hlavu jak pátrací balon :D . Ale palce rozhodně držím!! 🙂

@tuliii ale tak to nezní zas až tak katastrofálně ne?? Špinění je pořád svým způsobem fajn :D než přijde MS
A s PMS jak jsi psala to mám stejně, jediný klid mám od 5DC do ovulace (nebo spíš předovulace :D ) páč před ni při ni a poni mě bolí celý spodek a to mám až do MS (a teď si vem u mne minulých 46DC, to byla bolest přes 30dní :/ ). Hnus toto, proto též spoléhám na ten Gynex, bože já do něj dávám takovou důvěru :D

tynka07
20. srp 2017

@sallish Ty jo, to s tou prací máš docela blbý, ale při nejhorším jde dát nějak mateřská i na partnera ne?? :/ Jinak díky bohu neřeším, teď mám už odpracovanej rok :D
@navratil1986 ano tady :D beru kyselinu listovou už přes dva měsíce. Je dost důležitá a má se brát nejlépe minimálně dva měsíce před početím, takže určitě beru. Přemýšlíš nad ní, nebo už bereš??
@gramli ahojky a vítej 🙂 neztrácej naději, ty cykly rozházený jsou na prd, sama vím své 🙂 a třeba místo tamtoho můžeš zkusit Gynex 🙂 ... často ho doporučují a krásně upravuje cykly. Ráda bych ti sama řekla, jak zabírá, ale začala jsem ho teď brát první cyklus, chci zkusit koupit i ovu testy abych zjistila, jak moc pomáhá a doufám, že pomůže :D už nás ho tu i pár bere. Držím palečky, ať se vám co nejdříve zadaří ;) a bt měříš?? Nebo testy na OVU??

@slayc moc moc moc potichounku gratuluju, tak snad se zavedlo, jsem si říkala, že by tento měsíc nikdo nic :D ... jeee, tak ať čárka jen a jen sílí

@janajens a co ty? Kdy že to jdeš na tu gyndu?? To by ti tam vlastně už mohla říct co a jak :D kdyby si těhu náhodou byla viď

janajens
20. srp 2017

@tynka07 nevim jdu tam ve ctvrtek to budu 10-11dpo teprve

slayc
20. srp 2017

Holky diky moc, dneska sem zkusila test znovu. Ne z ranni moci, ale dopoledne, a silime. Tak sem zvedava, k doktorovi sem se objednavala na 5.9 na pravidelnou prohlidku. Tak treba na ni uz nedojde🙂

p4vl4
20. srp 2017

@sallish Právě... Já jsem upřímně doufala, že to stihneme ještě před svatbou, abychom se tomuto vyhnuli. Nestihli. Takže otázky lítají, i když já sama se snažím dávat samé neutrální odpovědi typu "uvidíme"... Nemám náladu od někoho poslouchat co měsíc dotazy na totéž téma. S tím si vystačím sama :D

nadrinka
20. srp 2017

@p4vl4 přesně jak říkáš, tohle slyším že všech stran, hlavně od těch, kterým se to povedlo téměř ihned.... 😂 Ale kdyby tak existoval nějaký vypínač v hlavě, jestli by nám všem nebylo lépe 😜

sallish
20. srp 2017

@janajens
Že by? Záleží na tom jestli tě prsa bolivaji pred ms? Pokud ne určitě šance je😉 budu držet palce

oveckaluky
20. srp 2017

@nadrinka Když ono to tak asi fakt je...4x jsem otěhotněla jako nic, když jsem tomu nechávala volný průběh...teď po potratu se opravdu snažíme a nic...ale vypnout hlava nejde... Něco jiného by bylo, kdyby se nám to nepovedlo, když jsme to nechali tomu osudu, ale po tom potratu už tak moc chci, že to nějak nejde ☹

janajens
20. srp 2017

@sallish obcas ano ale obcas I jako by stipou pred ms boli po. Strane dneska boli Cele a porad jsem unavena

aklin
20. srp 2017

Dnes mela prijit ms, a ta mrcha nikde. V patek doktor nic nenaznacoval, nevidel. To je poprve za 4 mesice co mi meska.

nadrinka
20. srp 2017

@oveckaluky já neříkám, že není... Psychika je v tomhle určitě důležitá, ale jak udělat to nemyslet na to? Já si to řekla už tolikrát... Ale vydrží to max 14 dní a jsem v tom znovu... Tento měsíc dělám vše co můžu, kyselina listová, mateří kasička, Fertiprona, Gynex, měření BT i ovulační testy.... Další důležitý krok je priteluv spermiogram, ale výsledky budeme znát až po ovulaci. Takže pak se uvidí jestli tohle všechno zahodim, nebo budu pokračovat dál...

journals
20. srp 2017

@oveckaluky mam to hodne podobne. Poprve jsem otehotnela okamzite, v 10 tydnu potratila a ted to ne a ne prijit. Nejhorsi je, ze nevim co je horsi - kdyz neotehotnim, nebo ze otehotnim a znovu se to zopakuje. Bojim se obou situaci ☹ a take u nas prichazeji otazky od pribuznych i kamaradu a ja uz proste nevim co na to mam odpovidat. Tchyne nas uz v dobrem posilala na vysetreni a snazila se nam vysvetlit, ze uz nejsme nejmladsi, tak at trochu hejbnem. Nevi to...😔

sallish
20. srp 2017

@p4vl4 jj chapu to.... Nezbývá než čekat...ono to přijde ale to hrozné čekání to je nejhorší!!

oveckaluky
20. srp 2017

@nadrinka Já to tento měsíc zkusila taky...ale nebaví mě to. S měřením BT končím, vitamíny beru (listovku a éčko, a do ovu piju kontryhel), max. si udělám v první půli ovu test a pohlídám si hlen. Miminko chci moc, ale tohle už se zvrhlo v "hon na těhotenství", a to mě neba...i když jasně, neříkám, že mi po každém sexu neproběhne hlavou myšlenka na to, jestli tam dneska byla ta pravá spermie a jestli se uvolnilo to správné a zdravé vajíčko...ale chci to zkusit, vypnout...

@journals Já už dvě holky mám, už velké (16 a 11 let), chtěli jsme ještě jedno mrně, abysme tu brzy nezůstali sami...potratila jsem poprvé v 6. tt, pak byly holky, obě v pohodě, a teď naposledy v 10. tt, i srdíčko už bilo, až do toho dne, kdy se to stalo, bylo všechno v pořádku, pravděpodobně to způsobila viróza, co jsem chytla :-/
Ty řeči všech okolo jsou nejhorší...hlavně takové ty "buď ráda, že máš holky, a neřeš to..." - taky se snažím si to pořád opakovat, ale nepomáhá to, to miminko už tu s námi prostě bylo, a zbyla po něm díra v duši, ať holky mám, nebo ne ☹ V tom 6. tt, to ještě šlo, to ještě ani nebilo srdíčko, nebrala jsem to ani jako těhotenství, brala jsem to tak, že to ještě miminko vlastně ani nebylo, ale teď to prostě nešlo a nejde...kdo nezažil, nepochopí ☹

sallish
20. srp 2017

@tynka07 nee ja naštěstí mám odpracovano dost...ted jsem na rodicaku... chtěla jaem jit z ,, mateřské do mateřské,, a nějak jsem to podcenila😒 takze musím nastoupit do prace kde ae přes Vánoce dělá 7 dni v týdnu 11hodin denně a to de měsíc v kuse... takže pokud otehotnim mám strach jak to zvládnu...a zas nechci nastoupit a jit hned na neschopenku to by vedouci neprezila🙂

sallish
20. srp 2017

@janajens jak já mám to samé... včera mě pálily bradavky a prsa mě hrozně boli z boku...musela sem si sundat podprsenku jinak se to nedalo....ale mě prsa boli od ovulace každý měsíc ale ne tak moc.... A za jak dlouho ma dojit ms??

journals
20. srp 2017

@oveckaluky presne jak pises, neco bylo a neni. Pro nas to asi bylo o to horsi, ze melo byt prvni. Ja se taky samozrejme snazim byt ok, ale uprimne bych asi byla radsi, kdyby to neslo vubec, nez potratit 😞

oveckaluky
20. srp 2017

@journals ono se to podaří a bude to v pořádku, určitě, musíme tomu věřit...

journals
20. srp 2017

@oveckaluky ja jsem optimista 😄 A verim, ze to prijde ve chvili, kdy se to bude nejmin hodit 😄 V techto dnech to je zrovna hodne napinavy, ale ani se neodvazuju doufat

janajens
20. srp 2017

@sallish ms az 27-29.8 ma dojít prave ze ja taly podrprsenku ani nenosim jelikoz to nejde uvidím zkusim vytrzet tri dny a udelat testik

oveckaluky
20. srp 2017

@journals Přesně, co má být, to bude, osudu neutečem 😉 Držím pěsti 🍀

sallish
20. srp 2017

@janajens jee tak to máš ještě dost času...a víš kdy proběhla ovulace? Týden před ms si myslím ze je brzo😘 zkus ještě vydržet.. ja dneska testila ..mam to dostat utery a nic no... takže ikdyž je to těžké zařekla jsem se a už nebudu testovat...udelali jsme to proto maximum takže uvidime😉

janajens
20. srp 2017

@sallish jj positivni ovu byl 12.8 a 14.8uz negativni takze to sedi I s teplotu dneska jsem 7dpo

janajens
20. srp 2017

@sallish minuly mesic se MI ukazal slaby duch AZ 12dpo ale ja mela pozdeji ovulaci vzdy AZ 18dc ale diky kotryhelu a drmku byla o dost drive

sallish
20. srp 2017

@janajens aha a myslíš že i mě může tt ukazat druhou // třeba až 12 DPO??? Ja právě měřím bt první měsíc a krásně nam to vyslo na ovulku a tt dnes negativni...

slayc
20. srp 2017

@sallish klidně může, někomu ukáže až třeba až 15 dpo 🙂

janajens
20. srp 2017

@sallish me ukazal AZ 12dpo ale bohuzel to odeslo s ms prestala silit a ms o 4dny zpozdena

Strana