Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 ahojik.. malá je 18.9.:grinning: jj letí to kurna.... teď si pamatuji jak sme ji dovezli z porodnice a ja panikarila co sní budu dělat😀 jinak ne vyhodit mě nemůže když si těhotná jsi v ochranné lhůtě.... spíš mi vadí že tam nastoupím so toho největšího chaosu budu se muset všechno znova ucit a pak dělát denně 11 hodin + soboty a neděle....je to zahul dělát takhle měsíc v kuse ...a právě jestli ještě otěhotněním tak nevim nevim.... Asi to fakt nechám až po Vánocích....
@carmenz moc gratuluji, myslím, že když lékaři zavoláš s informacemi, tak tě sám objedná na rozumnou dobu 🙂
@sallish dokud MS nedorazi, je nadeje 🙂 nekomu se duch objevi az později 🙂
@janajens budu ti moc drzet palce 🙂, ty prsa sou divny, navíc, jestli to před MS normalne nemas
JInak holky, vsem drzim palce na ty vytouzene // 🙂🍀
Za 6 dní má přijít ta potvora červená :D tak doufám že už nedorazí ❤
Holky, premyslim, ze tenhle mesic se na vse vykašlu. Ze bych neměrila teplotu, udelala mozna par ovu testu a tot vse.. Zase ale nebudu vědět presne datum ovulace a délku Lf..ach jo 🙈😂
Takhle mluví někdo, kdo to ma třetí den 😂Uz me to nebaví @kockakacka
Tak holky, já mám po MS a začínáme opět se snažením 🙂 Doufám, že se to brzooo povede 🙂
Všem držím palce 🙂
Jé děkuji moc dnes je jeden den do MS 😃
@janajens Jani co je to Dpo? 😃😃😃😃
@navratil1986 Odpovim za Janu, DPO - dnu po ovulaci 🙂
Jo ahá moc děkuji 😃😃😃😃
@apple_tree diky

@tynka07 začala jsem první týden 3*5kapek a pak už 3*7... Teď už končím, zitra poslední den a pak pauza, tak držím palečky i tobě 😋