Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ani dneska zrejme nedorazi. Vcera jsem ze zvedavosti udelala test, myslela jsem ze tam neco vidim, ale to me salil zrak. Manzel nevidel nic, jen snehobilo. Dneska me prsa boli vice nez jindy, jenze to vse prirovnavam pms.
@nadrinka a nějaké změny pociťuješ??
@sallish jo, to mi povídej, taky to mám pořád v živé paměti jak jsme jeli domů autem a já zoufalá se rozbrečela, jak to zvládnu a očividně jsem to dala :D když se blíží 4.narozeniny :D
S tím těhotenstvím mi tenkrát říkala, že v ochrané jsi az když doneseš potvrzení (těhuprůkazku) ne?? Ale jistá si už nejsem, kdyby ne, tak je to dobré. Jediné co vím, tak že to můžou udělat, pokud jsi ve zkušební době.
Teda, co to děláš za práci?? Tolik hodin, to jsi na baru nebo tak něco ne?? Tam jsem mívala takhle zabijácké směny :O ... no a právě nebo zkusit jinou práci (a nebo počkat, jak jsem psala minule). Držím palečky, ať vám to vyjde, jak to bude nejlepší 🙂
@volfici To je skvělá zpráva !!! Tak snad ať se teď uchytí i v tobě drahoušci... a kolik jich takhle do tebe dají?? Aby jsi nakonec nenosila šestrerčata :D a nebo se nechávají nějak ,,v zásobě,,?? Mám za tebe strašnou radost... a jak dlouho to pak bude pokračovat? Respektivě jak dlouho to bude do dvou čárek?? Nebo nevím jak se to zjišťuje :D
@navratil1986
@janajens
@sallish
Tak teď jste v kurzu vy tři?? Nebo ještě někdo??? :D
@karolly taky tak, taky tak. Zatím užívám a totálně neplaším, fakt se mi zatím vede na to vše kašlat a nepřehánět to :D Co ty??
POMOC :D ... budu poprvé používat OT. Tím že mám cykly nepravidelné a začala jsem používat ten Gynex, tak to čekám ještě nepravidelnější, než před tím a teda vůbec nevím kdy a jak začít s testováním? Když netuším, tak cca od kolikátého dne cyklu?? :D Jo a jak často?
@tynka07 Nemají..:D:D Noo že ranní moč je víc koncetrovaná a dělalo by to bordel v tomhle hormonu, že je lepší takhle přes den, že je to přesnější🙂 Noo já právě minule měla ovu až 25DC, takže jsem teď začala pít kontryhel, tak pokud pomůže očekávám tak 20Dc, což je taky pořád úplně na prd..:/ Jinak já kupuju od maxe, 7ks za 99🙂 to je asi nejlevnější, když nepočítám ty z ebay:D
@tynka07 ja s gynexem testovala od 12.dc a ovu byla 16-17.dc predtim 21-22.dc
@anetka9 :D nemaj no, jsem je vykoupila jedním balením :D
OK, takže odpo, no to jsem zvědavá :D ... téda, až 25DC, to je taky mazec. To je hrozný, když jsou cykly delší, jak měsíc :/ pak se snažíš tři měsíce a z toho máš dva cykly :/ ... tak snad ti to pomůže, dávej vědět. Pokud nezabere Gynex na uspořádání, tak jdu po kontryhelu :D
Dobrá cena, já sem chtěla jít do Benu, jen jsem tam byla u nás pro léky malý, tak jsem se na to zeptala a prostě jedny + jedny testy koupila, jen tak pro zjištění.
A jak to je i s BT?? Když ti vyjde OT, tak ovu proběhne do 48hodin. A když ti totálně klesne BT, tak by v tu dobu měl vyjít pozitivní ovutest ne?? NEbo jak to je s tímto pspojením??
Ale asi se něco děje, zkoumám i hlen a čípek a už cítím změny, ale je to fakt dřív. No jsem z toho úplně mimo :D ani ne tak z ,,otěhotnění,, ale z toho, jak se prostě dokážu poznat, to je naprosto fantastický :D
@kockakacka tak jsem zvědavá, z 16-18.dne jak se posune mne, kéž by se mi zkrátila i luteální fáze a cyklus sem měla třeba jen 30 dní, jééé :D posunula si ti i LF
@janajens takhle nic nevidím :/ ... zkus třeba negativ ;)
@tynka07 Nooo právě proto jsem hned začla pít ten čaj, protože pak se sice snažíš x měsíců,ale reálnejch možností bylo jen pár:/ Já to právě mám naplánovaný opačně...když nevyjde kontryhle, zkusím gynex..:D:D Já teda BT neměřím, protože nemám pravidelně každej den vstávácí režim, ale ovu testy ti ji uážou dopředu, kdežto teplota až zpětně...takže když ti vyjde pozitivní ovu test, může přijít do 24-48 hodin a to bys teda pořád ten následující den měla mít nízkou teplotu..a pak první den kdy ti vylítne, tak předtím byla ta ovu:D píšu to jak tatar, ale snad to chápeš:D
@janajens nevím nevím, ale tak na PC to je pořád hůř vidět, jak ve skutečnosti :D a třeba jen blbě vidím já, taky možnost :D
@anetka9 jooo, přesně jsem to od tatara potřebovala :D jasný, takže je to obráceně, než jsem myslela, takže podle BT to vlastně nepoznám, až po :/ 🙄 a to jsem si říkala, že ty OT budu moct kupovat třeba jen dva měsíce a pak se řídit tou BT, no kruci, tak se ještě teda zkusím spolehnout na čípek a hlen :D Tím pádem si říkám, na co ta BT je???
Vlastně ovu tím nezjistíš, jen dny po a když nepřijde MS, ale těhotná nejsi, tak zůstává taky teplota nahoře. To je mi nějaký divný :D tak proč to všichni měří? :D
@tynka07 ahojky, dají do mě jedno (teda šly by i dvě, ale to záleží na doporučení, atd., já jdu do jednoho), zbytek se zamrazí. Nám jdou ještě na genetiku, takže kdyby bylo některé špatné, tak ho vyřadí. No a v mrazáku čekají, pokud se nepovede, tak je pak další pokus transfer rozmraženého, když se povede, tak jsou to potenciální sourozenci 😉
@tynka07 No:D jakoby zjistíš, že s eněco začíná dít, pokud ti bude teplota klesat treba dva tri dny, tak se něco chystá, tak si koupíš pár testů a třeba 4-5 dní otestuješ,abys ji chytila, ať ot neděláš celej měsíc jak já teď:D a prívě sem si říkala, že si to budu měřit, abych věděla těhotenství dřív než ukáže test, tím, že zůstane nahoře a četla jsem tu, že holky byly natěšený, že teplota nahoře, že to vypadá dobře a klesla jim ve dne, kdy dostaly MS...tak to je taky k prdu..:D
@tynka07 ahojky nene na baru ale u soukromnika v knihkupectví🙂 nemuze si dovoli vic prodavacek tak sme to tahly samy a jelikoz byvaji trzby kolem Vánoc i 200 000kc denně a ještě se navadi třeba 30 beden zboží tak je to zahul az do večera... A otevřené ma i víkendy bo ty tržby stoji za to...a nikoho nezajímá že máš doma rodinu a praci kterou chceš před Vánoci stihnout.... nehledě na to že i na Štědrý den sem musela do prace aspon do 2😢 když sme byli jen s chlapem dalo se to ale ted si to chci uzit s malou tak nevim.... Jj rychle to leti... A jak si zvladla teda tu školku a jak mala?
PS: zitra je den D.... už teď sem nervozni jak to dopadne... držte palce holky!!!!
@janajens ty máš MŠ kdy? Já dnes dělala test a to samé
@navratil1986 ja AZ 28-29.8
Aha já mám mít Možnost a opravdu test jako ty tak za pár dnů vyzkouším znova... Chce se mi pořád čurat 😂😎😃
Ten tel si pise co chce😃😃😃mělo tam být MS😃😃😃😃😃😃😃
@navratil1986 ja chodim taky jako koroptev😂
Já myslím že lepší testovat tak za týden když se nedostavi MŠ😉
Ahojky holky chci se jen zeptat Ms bych mela dostat teda za 4 dny ms ale dost ctu ze to muze byt i pricinou uhnizdovaní vajicka .. obcas mam i takove bíle huste (nepachnouci) bíle výtoky + citliva prsa + boleni v podbrisku .
Dekuji za odpovedi snad se nebudete zlobit.
@tynka199665 přesně jak píšeš, může to být PMS a nebo taky hnízdění.... Počkej do termínu MS a udělej si test.
Prosím o názory 😚 Takhle to u mě teď vypadá, ale vzhledem k tomu jak rychle se testy zbarvují nevím kdy na to skočit, přítel by chtěl samozřejmě každý den, ale já si říkám dnes, zítra snad pozitivní test a ve středu znovu? Raději hned kolem té 17 hodiny jak přijdu z práce? Nebo dnes a raději i zítra? Bože to je taková alchymie vybrat ten správný den 🤔 čípek měkký, a mírné píchání v pravém vaječníku. Díky za názory 😊
@volfici omlouvam se mam 5 dní do ms :D 🙂
No je to na hlavu , pak chodim porad curat , jsem unavena porad mi prijde ze jsem jak nedospana ..:/ hlava se mi zamota takovej blbej tlak jak bych jinak rekla.
dobre tak doufam ze se to povede clovek jak to ceka tak si to do sebe i dost vsugeruje 🙂 ale tak kdyz se to nepovede ted tak snad priste
Děkuji moc za odpoved 🙂

@navratil1986. Den po ovulaci 😉