icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

sallish
21. srp 2017

@janajens ahojky něco málo tam je 😉 tak zkus zítra nebo pokud to vydržíš za 2 dny...budu na tebe myslet.

Jinak holky přišla na mě depka jak cip ☹ nějak podle polesti břicha čekám zitra ms😞 ještě otazka na všechny:,, HOLKY KOLIKÁTÝ DPO JSTE MĚLY //?,,

marcy129
21. srp 2017

Holky mamatest mi vyšel negativní asi nemá cenu dělat clearblue? Mám osm dní po ovulaci 🙂

slayc
21. srp 2017

@sallish ja mela sotva viditelnou 11 dpo, viditelnejsi 12 dpo, a to az odpoledne. Cyklus mam dlouhy 26 dni, pri delsim cyklu to muze byt klidne pozdeji si myslim🙂

@marcy129 to je dle me brzy, jeste vydrz 🙂

sallish
21. srp 2017

@marcy129 ahojky to máš ještě brzo😉 pockej 2-3 dny a zkus znova... třeba se něco objeví🙂

sallish
21. srp 2017

@slayc děkuji🌷ja mam cykly co 28-30 dni ovulace byla 9-10.8 tak si právě myslím že už by to test měl ukázat... A včera bílo😒

slayc
21. srp 2017

@sallish hcg kazdemu roste jinak, dokud ms neprijde, tak nic neni ztraceno. Budu drzet palecky 🙂

marcy129
21. srp 2017

@slayc ono to čekání je nekonečné :D já uze jsem uvažovala, že si koupím nějakej trezor na testy a zamknu je jak mile je mám doma, tak je pořád musím dělat 😀

slayc
21. srp 2017

@marcy129 to znam :D 🙂

sallish
21. srp 2017

@slayc si moc hodná!! Moc mi to pomáhá že můžu někoho otravovat 😊 a probrat to s ním... Ono to pomáhá kdyz píšeš že se ti // objevily třeba později... 😘

sallish
21. srp 2017

@marcy129 jj taky to znam... vždycky si říkám a dost žádný si nekoupím ať mě to neláká ale jakmile se blíží ms sem schopna na večer sednout do auta a jít tt koupiz ať ho na ráno mám 😂

malinkaelinka
21. srp 2017

Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla a přišla jsem se rozloučit... nad dítětem jsem přemýšlela poslední rok, loni v září mi končilo tělísko, po dohodě s doktorem jsem si jej nechala vyndat až letos v březnu a v tu ránu jsem si myslela, že budu v tom... ne že bych po miminku tolik prahla... ale prostě jsem s tím nějak počítala... minulý a tento měsíc jsem si byla jistá, že už už... apak to šílené zklamání... konec... preprogramovala jsem hlavu, s miminkem teď prostě nepočítám, dokoncujeme stavbu domu a na příští léto si děláme plány na cestování a doladovani domečku... jestli mimco přijde ok, ale už se nechci "snažit"... tedy my ani noc nebereme, žádné měření, žádné testy, ale stačilo, jak jsem na to často myslela a pořád s tím počítala, že to brzy prijde... je mi 27, není kam spěchat... takže mizím že skupinky... ale díky všem za podporu, bylo to tu fajn a všem moc držím palečky, ať je miminko brzy na cestě 🙂

marcy129
21. srp 2017

@sallish přesně :D minule jsem navečer sedla do auta, že potřebuji nakoupit a přítel na co teď, vždyť jsme byli včera a já že tam zrovna dnes mají hromadu akcí :D a pak se strašně divil, že jsem skoro nic nenakoupila ale že jsem byla tak spokojená ( lékárna dělá svý) :D jen si ani nechci domyslet kolik měsíčně dám za testy😅

sallish
21. srp 2017

@marcy129 😂😂 jak kdybych viděla sebe...jak mi hrabne tak sem i velice ochotná zajet pro pivo( lekarna je hned vedle kaufu) a sem spokojená a nemám výčitky za benzin... vsak sem jela pro pivo😁

cimon
21. srp 2017

@tynka07 Já na měření BT nedám dopustit! Měřila jsem až druhý cyklus od poloviny a dle toho jsem pak vypozorovala, kdy byla přesně ovulace (testy mi jí první cyklus skoro vůbec neukázaly). Až druhý cyklus jsem ji naměřila testy, ale to zase vycházely pozitivní dva dny, takže v tom byl zmatek ,ale podle teploty jsem každy den věděla , zda proběhla a nebo ještě ne. Takže jsem veděla, kde se ještě tulit. 🙂 Jinak jsem podle toho i poznala, kdy příjde MS, ráno když mi teplota klesla, tak jsem věděla, že dpoledne dorazí.

sallish
21. srp 2017

@malinkaelinka ahojky budu ti držet palečky aby se ti splnilo vše po čem toužíš... třeba miminko přijde když to nebudeš vubec čekat... hlavně se netrap🍀

slayc
21. srp 2017

@sallish neotravujes🙂 od toho tu skupinka preci je 🙂) moc vam holky drzim palce🙂 myslela sem, ze neni nic horsiho, nez cekat na //, ale kdyz me dnes sestricka preobjednala z 5.9 na 14.9 malem sem se zblaznila😅 clovek proste furt na neco ceka😅

malinkaelinka
21. srp 2017

@sallish moc děkuji 🙂 ne ne, netrapim se, jen jsem s tím těhotenstvím prostě moc počítala a to byla chyba...

sallish
21. srp 2017

@slayc je to fajn vás mít 😊 chudáku a ty seš na potvrzení tehu? Neboj to uteče 😉

sallish
21. srp 2017

@malinkaelinka jj vím o čem mluví tak sem počítala že se to povede na poprvé a je to najednou 5 měsíc 😒 ono jak budeš mít starosti s barákem a budete plánovat nějakou tu dovču tak to pri

sallish
21. srp 2017

@malinkaelinka prijde...
poslalo se to dřív😀

boukalinka
21. srp 2017

@janajens a kolikaty den ses po ovu?Drzim pesti,at to vyjde🙂

slayc
21. srp 2017

@sallish jojo, na potvrzeni🙂 dekuju.. No doufam v to..manzel je od ctvrtka na sluzebni ceste, tu novinu sem mu musela telefonovat, to me trochu stvalo, ale nevydrzela bych cekat jeste do utery s timhle:D

janajens
21. srp 2017

@boukalinka dnes jsem 8dpo

boukalinka
21. srp 2017

@janajens moc dezim pesti...ja sem 11 a vyckavam😀ale jsou to nervy

sallish
21. srp 2017

@slayc tak to by mě taky štvalo! 😏 Takové věci chce člověk říkat osobně a chápu tě taky bych to asi nevydržela...ne asi určitě 😁 a jak dlouho jste se snažili?

janajens
21. srp 2017

@boukalinka tomu verim me nema dorazit ms za 8dni

slayc
21. srp 2017

@sallish Hele stridave od noveho roku, v breznu zjistili manzelovi cukrovku, tak sme na par mesicu prestali, pak sme zacali zase v cervnu..takze prakticky nesnazili

sallish
21. srp 2017

@slayc je tak to gratuluji... vyšlo to brzo😉 a čekáš první mimi? A co manžel jak reagoval?😊

sallish
21. srp 2017

Holky pro dnešek se mějte a zitra se tu zas sejdem😊 zatim pa🙌

slayc
21. srp 2017

@sallish jojo, prvni. Mysleli jsme ze to bude trvat dele no. Mam taky nejake zdravotni problem. Takze sme necekali ze takhle brzo. Dovolena udelala svoje. Rekl mi, ze to tusil:D ale mel radost🙂 ja sem to teda vubec necekala. Nic mi nebylo🙂 krom trochu pichani v brise asi 6 dni po ovu, asi uhnizdeni, ale to mi nejak nedochazelo🙂

Strana