Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky mamatest mi vyšel negativní asi nemá cenu dělat clearblue? Mám osm dní po ovulaci 🙂
Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla a přišla jsem se rozloučit... nad dítětem jsem přemýšlela poslední rok, loni v září mi končilo tělísko, po dohodě s doktorem jsem si jej nechala vyndat až letos v březnu a v tu ránu jsem si myslela, že budu v tom... ne že bych po miminku tolik prahla... ale prostě jsem s tím nějak počítala... minulý a tento měsíc jsem si byla jistá, že už už... apak to šílené zklamání... konec... preprogramovala jsem hlavu, s miminkem teď prostě nepočítám, dokoncujeme stavbu domu a na příští léto si děláme plány na cestování a doladovani domečku... jestli mimco přijde ok, ale už se nechci "snažit"... tedy my ani noc nebereme, žádné měření, žádné testy, ale stačilo, jak jsem na to často myslela a pořád s tím počítala, že to brzy prijde... je mi 27, není kam spěchat... takže mizím že skupinky... ale díky všem za podporu, bylo to tu fajn a všem moc držím palečky, ať je miminko brzy na cestě 🙂
@sallish přesně :D minule jsem navečer sedla do auta, že potřebuji nakoupit a přítel na co teď, vždyť jsme byli včera a já že tam zrovna dnes mají hromadu akcí :D a pak se strašně divil, že jsem skoro nic nenakoupila ale že jsem byla tak spokojená ( lékárna dělá svý) :D jen si ani nechci domyslet kolik měsíčně dám za testy😅
@tynka07 Já na měření BT nedám dopustit! Měřila jsem až druhý cyklus od poloviny a dle toho jsem pak vypozorovala, kdy byla přesně ovulace (testy mi jí první cyklus skoro vůbec neukázaly). Až druhý cyklus jsem ji naměřila testy, ale to zase vycházely pozitivní dva dny, takže v tom byl zmatek ,ale podle teploty jsem každy den věděla , zda proběhla a nebo ještě ne. Takže jsem veděla, kde se ještě tulit. 🙂 Jinak jsem podle toho i poznala, kdy příjde MS, ráno když mi teplota klesla, tak jsem věděla, že dpoledne dorazí.
@malinkaelinka ahojky budu ti držet palečky aby se ti splnilo vše po čem toužíš... třeba miminko přijde když to nebudeš vubec čekat... hlavně se netrap🍀
@sallish moc děkuji 🙂 ne ne, netrapim se, jen jsem s tím těhotenstvím prostě moc počítala a to byla chyba...
@malinkaelinka jj vím o čem mluví tak sem počítala že se to povede na poprvé a je to najednou 5 měsíc 😒 ono jak budeš mít starosti s barákem a budete plánovat nějakou tu dovču tak to pri
@malinkaelinka prijde...
poslalo se to dřív😀
@janajens a kolikaty den ses po ovu?Drzim pesti,at to vyjde🙂
@boukalinka dnes jsem 8dpo
@janajens moc dezim pesti...ja sem 11 a vyckavam😀ale jsou to nervy
@boukalinka tomu verim me nema dorazit ms za 8dni
Holky pro dnešek se mějte a zitra se tu zas sejdem😊 zatim pa🙌
@sallish jojo, prvni. Mysleli jsme ze to bude trvat dele no. Mam taky nejake zdravotni problem. Takze sme necekali ze takhle brzo. Dovolena udelala svoje. Rekl mi, ze to tusil:D ale mel radost🙂 ja sem to teda vubec necekala. Nic mi nebylo🙂 krom trochu pichani v brise asi 6 dni po ovu, asi uhnizdeni, ale to mi nejak nedochazelo🙂

@janajens ahojky něco málo tam je 😉 tak zkus zítra nebo pokud to vydržíš za 2 dny...budu na tebe myslet.
Jinak holky přišla na mě depka jak cip ☹ nějak podle polesti břicha čekám zitra ms😞 ještě otazka na všechny:,, HOLKY KOLIKÁTÝ DPO JSTE MĚLY //?,,