Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 ja mela ted vyklus presne 30 dni 😊
Holky , tak já pořád přemýšlím , kdy zacit testovat , nevím přesně , kdy proběhla ovulace a jak dlouhy cyklus vlastně bude , většinou tak 30-33 dni . Teď jsem 22.
Když jsem otěhotněla v květnu tak ovulace byla 17.dc , myslíte , ze se ovulace opakuje přibližně ve stejný den ?
Nejraději bych už testovala , poslední těhu mi ukázalo 8 dpo . Počkám do čtvrtka
@tynka07 My teď máme tolik práce na stavbě, že nad tím asi taky nebudu moc přemýšlet.
Jinak já kapu Gynex taky 3x 7 kapek a nakoupila jsem si zásobu OT. Začala jsem s testováním už dneska, letím si testy na papír, abych mohla porovnávat. Chci nějak porozumět tomu, co se semnou děje. Ten poslední 40ti denní cyklus byl masakr.
@volfici to je fakt mazec :O ... Parada. Moc vam to ze srdce preji 🙏🙏🙏
@anetka9 no to sem mela prave ja ted. Zpozdeni 16dni a teplota do MS nahore, takze vazne k nicemu jo a klesla mi az druhy den MS :D
@sallish palce strasne moc drzim, skoda ze to shlednu az odpo (mam ranni). A co zmenit zamestnani?? To je fakt moc :/
Jinak my ... Ja sem k nam zacala chodit na brigady, kdyz maly byl rok a ctvrt. Na trech letech sla do skolky a ja na stalo. Nechala jsem se o pozice stahnout, abych mohla byt vic s ni a i mi upravili smeny. Proste kaslu na penize, rodina mi je prednejsi.
Problem je v tom. Ze je hodne nemocna. Ma anemie atd atd, takze za rok 12xatb, nekolikrat po spitalech a tak. Mam kliku, ze v praci na nas vazne berou ohled. Jinde bych davno letela. I kdyz zase klika, ze se to da dohodbout s manzelem a jedou se protisluzby no.
Budu na tebe zitra myslet!!!
@janajens
@navratil1986 holky, taky vam drzim palecky, zitrabzkusite znovu??
@nadrinka takze zesileni je ... Uuuuaaa 🙂 tak sup na to. A sex se doporucuje ob den ;) takze to krasne davate, jaky mas hlen?? To by ti dost mohlo pomoct ;)
@tynka07 zítra vyzkouším znovu,ale lepší asi počkat zítra bych měla mít MS
Holky, mě se dnes celou noc pořád zdalo o tom,že jserm si několikrát děllal test a pořad bylo na něm 2 čárky. A pořád dookola jsem ho dělala...
Nevím jestli to je tím,že jsem před spaním tady MOdrý Koník projízděla, a nebo už opravdu začínam blbnout (což je asi pravda a a horší varianta - je to v hlavě). :(
Zdravím děvčata tak dneska den D.... Bolesti prsou pokracuji a mam je z boku nateklé....bricho úplně jako kdyby mrcha měla dojít 😞 do toho kříže 😬 no rano jsem měřila bt a teplota porad nahoře a tonsem měřila o 40 min dřív prostě sem nemohla spát 😏 potom sem ležela a přemýšlela ani na wc sem nešla a v měřila znova po půl hodce a teplota vylezla o stupeň.. posílám graf...co myslíte?
@janajens máš krásný graf Jani dneska chceš testovat? Držím vsechny palce co mám... určitě dej vědět...
@tynka07 to je mi líto ze je malá nemocná 😞 ale si skvělá máma 😉 určitě to dělá velkou radost... jj taky sem přemýšlela nad jinou praci... uvidíme jak to dopadne...no budu tu taky až večer tak si nápisem ted se měj peknucko...
Tady se toho deje tolik, ze ja uz vubec nestiham sledovat, kdo na tom jak je :D Tak holky, ja dnes nebo zitra ovulace, je tu na tom nekdo podobne?
@apple_tree u mě to vypadá takhle 🙂 včerejší ovu test dnešní teplota
Ahojky spíš sou tad všechny v očekávání😀 každopádně držím palečky at ti to vyjde😉
🙂 no já už musím holky.... přeji všem krásný den❤

❤ to je pěkné... ještě jednou gratulace👏 no já letím... musím dát prdolu spinkat...tak se měj peknucko a zitra paaa😏