icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

nadrinka
21. srp 2017

@tynka07 začala jsem první týden 3*5kapek a pak už 3*7... Teď už končím, zitra poslední den a pak pauza, tak držím palečky i tobě 😋

sallish
21. srp 2017

@carmenz moc gratuluju a držím palce🙏🙂

sallish
21. srp 2017

@tynka07 ahojik.. malá je 18.9.:grinning: jj letí to kurna.... teď si pamatuji jak sme ji dovezli z porodnice a ja panikarila co sní budu dělat😀 jinak ne vyhodit mě nemůže když si těhotná jsi v ochranné lhůtě.... spíš mi vadí že tam nastoupím so toho největšího chaosu budu se muset všechno znova ucit a pak dělát denně 11 hodin + soboty a neděle....je to zahul dělát takhle měsíc v kuse ...a právě jestli ještě otěhotněním tak nevim nevim.... Asi to fakt nechám až po Vánocích....

sallish
21. srp 2017

@janajens ahojky Jani tak co prsa pořád bolí? U mě žádná změna... bolí 😀 a ke všemu se přidaly bokY jak kdybych strávila noc v posilovně😝

slayc
21. srp 2017

@carmenz moc gratuluji, myslím, že když lékaři zavoláš s informacemi, tak tě sám objedná na rozumnou dobu 🙂
@sallish dokud MS nedorazi, je nadeje 🙂 nekomu se duch objevi az později 🙂
@janajens budu ti moc drzet palce 🙂, ty prsa sou divny, navíc, jestli to před MS normalne nemas

JInak holky, vsem drzim palce na ty vytouzene // 🙂🍀

sallish
21. srp 2017

@slayc jj děkuji... uvidíme. Už radši netestuji a zitra se to rozsekne😀 jen je to divné patřím do rodiny kde chlap hodi na ženskou trencle a je v tom😂

janajens
21. srp 2017

@sallish ahojky jj boli a do toho vcera pocit jako u horecky bolest kazdyho svalu

janajens
21. srp 2017

@slayc dekuji moc pozname za par dni

sallish
21. srp 2017

@janajens teda vypadá to nadějně...ja se zas večer probudila a úplně sem hořela musela sem okamžitě otevřít okno😀 určitě dej vědět jak si dopadla...😉

slayc
21. srp 2017

@sallish To bylo hezké přirovnání :D, uvidíš no 🙂
@janajens neděkuj, určitě dej vedět 🙂

janajens
21. srp 2017

@sallish Jasne ze dam neboj me vcera vecer nesedli vajicka na hnilicku tak sli do wc

janajens
21. srp 2017

@slayc pokud Bude s cim urcite dam

sallish
21. srp 2017

@slayc no právě nejhorší je ze člověku nezbyde nic jiného než čekat😝 no a pak to zklamání že?😉
@janajens jee tak se mi zda Jani že u tebe asi vyšlo 😂

janajens
21. srp 2017

@sallish nevim uvidime treba MI fakt nesedli vajicka jsou na noc tezke

slayc
21. srp 2017

@sallish no, čekání je nejhorší to je pravda, zklamání se holt občas nevyhneme no :(

volfici
21. srp 2017

@janajens @tynka07 a ostatní, dobré ráno holky, právě mi volali z CAR, i přes víkend vydržela všechna embrya, pořád jich je šest a prospívají. Zítra jdu na transfer toho úplně nejvíc nejlepšího 😍, jsem z toho úplně vyřízená 🙏

janajens
21. srp 2017

@volfici jupi I parada tak drzim moc moc palecky a myslim na tebe

slayc
21. srp 2017

@volfici supr, drzim palce 🙂

marcy129
21. srp 2017

Za 6 dní má přijít ta potvora červená :D tak doufám že už nedorazí ❤

janajens
21. srp 2017

@marcy129 drzim palecky

slayc
21. srp 2017

@marcy129 taky drzim palce 🙂

katkas75
21. srp 2017

@volfici ty jo,no musí to být nervy 😀 budu na tebe myslet 🍀

kockakacka
21. srp 2017

Holky, premyslim, ze tenhle mesic se na vse vykašlu. Ze bych neměrila teplotu, udelala mozna par ovu testu a tot vse.. Zase ale nebudu vědět presne datum ovulace a délku Lf..ach jo 🙈😂

kockakacka
21. srp 2017

Takhle mluví někdo, kdo to ma třetí den 😂Uz me to nebaví @kockakacka

karolly
21. srp 2017

Tak holky, já mám po MS a začínáme opět se snažením 🙂 Doufám, že se to brzooo povede 🙂

Všem držím palce 🙂

navratil1986
21. srp 2017

Jé děkuji moc dnes je jeden den do MS 😃

navratil1986
21. srp 2017

@janajens Jani co je to Dpo? 😃😃😃😃

apple_tree
21. srp 2017

@navratil1986 Odpovim za Janu, DPO - dnu po ovulaci 🙂

navratil1986
21. srp 2017