Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@karolly ano, presne tak, jak říkáš 😊 Ovulace je poslední den nízké teploty. Potvrzuje de třemi vyššími teplotami po ovulaci a šesti nižšími pred ni 😂
ahoj mohla bych se tě zeptat jak jsi na tom? ten tvůj den D? já mám dnes taky den den D mrcha ještě nedorazla ale od včera mě bolí břicho jako bych to dostat měla. A bolest mám i v kříži, přsně jak píšeš ty. Tak jsem zvědavá. test doma nemám a na vesnici lékárnu nemáme. dojedu si ho koupit až po větším zpoždění 🙂
@ka_rohli_na vidim a drzim palecky at sili
Holky i já mám svůj den D dnes má mrcha přijít tak jsem zvědavá 😉😃😃😃 každopádně holky vám držím palce ať se // objeví 😍
@navratil1986 tobe taky drzim
Holky trošku z jiného soudku - náš malej aktivista - 14m nám právě podpálil byt ☹ Jdu si na balkon věšet prádlo, koukám na něj, není u počítače, ve výšce, jen u kuchyňské linky. Paráda, nehrozí průšvih. A cítím smrad. Tak si říkám, co ti naši sousedé vaří, že to tak smrdí. Nakloním se přes balkon a nic necítím. Otevřu balkonové dveře a brutální smrad. Junior pustil plotnu na elektrickém sporáku. Trefila se přesně na tu, na které jsem měla postavenou žehličku, aby schladla, než jí uklidím. Kabel totálně spálený ☹ No větrat to budu asi týden a ten zážitek vstřebávat ještě dýl ☹
@navratil1986 a máš nějaké příznaky mě má taky dnes přijít a včera mě bolelo v kříži a břicho jako na MS. taky mě boleli prsa ale bolest u prsou mi slábne a to břicho taky přestalo ta evím co to je!!! mám už 7 letého klučíka půjde v září do druhé. hodně jsme se snažili když měl tři roky ale pak jsem našla dobrou prácii v rakousku tak jsem zase začala baštit prášky a tet jsem je před třemi měsíci vysadila. první měsic se mi menstruace dostavila ukazkově druhý taky a tet čekám co bude dnes 🙂🙏
@danice7 já mám dceru a ta má tři roky 😃u dcery jsem tak nějak neměla příznaky žádný 😃a teď tento měsíc jsem po MS špinila 11 den a pak nic dnes má přijít MS břicho nebolí vůbec jen mě to nutí pořád na čůrání a trochu bílý výtok a bolí trochu bradavky....
@karolly na to raději nemyslet to by se člověk musel fakt zblaznit já když koukám co ten náš všechno vymyslí v 7 letech. Ted se mě tu snaží přemluvit jestli muže za klukama jet SÁM na kole!!! To to přišlo nějak brzy, ale když si vzpomenu jak jsem ja lítala sama venku....ještě že jsme na vesnici
@navratil1986 a kdy budeš testovat? ja sem líná sednout do auta a jet do lékárny takže to necham ještě aspon tak dny
I já raději počkám přeci jenom to může ještě přijít to je bomba třeba nám to vyjde oběma 😍😍😍😍😍
Vypada to, ze ms se dostavila, zatim spinim. Ale dva dny zpozdeni mi stacilo. Zrejme mi nove bylinky prodlouzili cyklus.
no mě jestli to vyšlo tak se muselo zadařit20 DC ráno což mi přijde pozdě když mám normálně cyklus 28 dní.....co myslíte Vy holky??? I když tajně doufám at dnes nedorazí. Ale včera když jsem šla spát tak už to vypadalo že to dostanu ráno bolelo mě břicho jako na MS a k tomu v kříži a ráno mrcha nikde. Celý den přemýšlím, jestli je to tím že jsem 3 měsíce po vysazení a tet se mi teprve prodluřuje cyklus nebo je to tím že je tam malá/ý no sem fakt zvědavá....👶
@danice7 uvidíme necháme se překvapit mě břicho nebolí,ale tlačí mě to stále na čůrání 😃
Ahoj holky, tak jsem po transferu. Za dva týdny na krev.... 🙏

@karolly presne tak 😂