icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
23. srp 2017

@lucy0511 no uvidime Co. MI zitra Dr rekne

kaitinka
23. srp 2017

A jeste jeden dotaz bych mela 🙂 jaky tehotensky test je podle vas nejlepsi v pripade, ze MS nedorazi? Ty jednorazove prouzky nebo digitalni a jaka popripadne znacka?

slayc
23. srp 2017

@kaitinka on i ten digitalni je jednorazovy 🙂 a taky muze selhat 🙂 klasicke proužky sou asi dostacujici 🙂 ja osobne pouzivam dr. max 🙂

slayc
23. srp 2017

@sallish jezis:D darky na vanoce:D no.. to si mi nasadila brouka do hlavy:D to vymyslim většinou tak tri dny před vanocema :D:D letos to asi nebude jiné:D

lucy0511
23. srp 2017

@janajens my tenhle měsíc jedem další pokus a už sem to nevydržela a objednala se na gyndu na konzultaci do prosince bych to psychicky nedala čekat jestli to vyjde nebo ne.😒

apple_tree
23. srp 2017

@kaitinka No ja pokazde koupim, co zrovna maji v lekarne nebo v drogerce, ale za me jsou vsechny naprd, protoze mi nikdy dve carky neukazaly :D No hele, ja myslim, ze je to jedno, pokud budes tehotna, tak ti to ten test ukaze tak jako tak, spis bych se vyhnula testovani pred ocekavanym prichodem MS, test ti muze ukazat ducha a pak vajicko stejne odejde s MS. Ale je mi jasne, ze tezko se odolava testovani. JInak bych urcite volila test s vyssi citlivosti, tzn. desitkovy. Digitalni bych si koupila az pro potvrzeni pote, co bych mela dve carky na normalnim papiraku. Ty digitalni nejsou uplne levne a vyhodit za nej kazdy mesic dve stovky, to se mi zda uplne mimo...

kaitinka
23. srp 2017

@slayc To vim ze i digitalni je jednorazovy, jen nevim jestli neni treba spolehlivejsi oproti klasickym prouzkum 🙂 ale tak jeste pockam,jestli MS dorazi nebo ne a uvidi se. Momentalne mam stejne daleko dulezitejsi starosti, kdyz me tuto sobotu ceka svadba 😀

janajens
23. srp 2017

@lucy0511 tak ti budu drzet pesticky at to brzy vyjde ja taky jeste nemam vyhrano

slayc
23. srp 2017

@kaitinka já měla taky příznaky všechny možný, a teď po pozitivním testu nemám žádný. 🙂 Jediné co si vybavuji, že mě asi 6 dpo večer párkrát píchlo v břiše, ale myslela sem, že sem jenom nafouklá nebo tak 🙂 pak sem zkusila test 3 dny před MS a byl tam duch, který už jen sílil. V den očekávané MS mě bolelo břicho, ale jinak. Dnes meškám druhý den, občas mě tam natáhne, píchne, dloubne a tak, je to takové divné a dost nepříjemné, ale příznaky žádný 🙂 na ty je asi ještě brzy 🙂

ka_rohli_na
23. srp 2017

@marcy129 špinila jsem 2 dny a jinak nic. A ráno mi bylo zle z kafca tak jsem ho zkusila. A byla slabá čárka a dnes jsem si udělala ujistovaci digi.

kaitinka
23. srp 2017

@apple_tree prave proto, ze nechci zbytecne vyhazovat penize oknem, tak se ptam 🙂 ja sice dneska jeden test zkousela, ale spis jen ze jsem ho mela doma z doby, kdy to vypadalo, ze se zadarilo a pritom se MS jen zpozdila. A navic se mi v noci na vcerejsek zdal sen, ze jsem si tri dny po sobe delala testy a na vsech byly dve carky 🙂

kaitinka
23. srp 2017

@slayc ja mam prave spis jako divny vnitrni pocit, ze se neco deje, divny lehky tlak v podbrisku a citlivejsi bradavky. A to jsem nikdy pred MS nemela. Prave ze bezne prisla MS vzdy bez "ohlaseni"

lucy0511
23. srp 2017

@janajens ale jo tentokrát ti to dopadne 🙂 my se taky možná tenhle měsíc trefíme že bude ovu na levé jediné fungující straně 🙂🙂

janajens
23. srp 2017

@lucy0511 dekuji snad Mas Pravdu business to drzet palecky

lucy0511
23. srp 2017

@janajens dík já tobě taky. 😉

janajens
23. srp 2017

@lucy0511 dekuji uvidime dalsi dny

slayc
23. srp 2017

@kaitinka takhle napsala sem to špatně, každý měsíc sem měla příznaky a tento co sem těhotná, žádné nemám 🙂 krom pozitivního testu, ani vnitřní pocit sem neměla, jen sem byla zvědavá no, proto ten test, ale každá to má jinak 🙂

volfici
23. srp 2017

@kaitinka tak tím líp, třeba se povedlo, držím pěsti 😉

kaitinka
23. srp 2017

@volfici Dekuji, uvidime casem jestli se to povedlo nebo ne 🙂 ale modlim se aby ano, snazime se o mimco uz dva roky a zatim porad nic. Ale je pravda, ze predtim jsem na to hodne myslela a ted kvuli praci a priprave svatby nebyl a neni cas na to nejak myslet..

kaitinka
23. srp 2017

@slayc to je pravda, kazda z nas to ma jinak a prave proto jsem byla zvedava jak to bylo v pocatku u vas ostatnich 🙂

oveckaluky
23. srp 2017

Holky, a jak funguje ten digitální test? Dá se taky schovat na památku, nebo to po čase zmizí?

apple_tree
23. srp 2017

@oveckaluky Ja myslim, ze ten digitalni zmizi - vybije se.

janajens
23. srp 2017

@oveckaluky ten z mizi za 24h

oveckaluky
23. srp 2017

@apple_tree
@janajens Tak nic, já jsem si to myslela...děkuju 🙂

danice7
23. srp 2017

Tak jsem to nevydržela a testla jsem sice tet v poledne ale stejně sněhobílo🤔takže zřejmě zpožděná MS i když když to počítám od toho 20dc tak jsem jen 11DPO tak možná zítra mám ještě z ranní moci naději

navratil1986
23. srp 2017

Ahoj holky jak se máte?? Já se hlásím, že ta mrcha nepřišla takže dnes 1 den s poždění 😃😃

navratil1986
23. srp 2017

@danice7 ještě je brzo zlato máš taky jeden den spoždení jako já tuším😃

danice7
23. srp 2017

Jo jo jen jeden den ale už jsem to nevydržela a testla a nic 😉

danice7
23. srp 2017

Takže Holky oprava možné zadělání 19DC dnes 11Dpo zpoždění den a nic sněhobílo 🤔

janajens
23. srp 2017

@navratil1986 a testík nic 😂

Strana