Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@janajens tak ted uz ji tam vidim! Gratuluji a strašne závidím 😍🙈
@kockakacka dekuji moc neboj taky se urcite dockas ja cekala osm mesicu
Ty jo tak to je teda silný kousek 😍😎 takhle rychle se ukázat to bude asi chlapak 😂
@tynka07 Děkuji moc za přivítání .🙂 a za milé odpovědi je pravda že už v to nějak nevěřím i když se snažím ale lepší bejt v klidu než bejt pak uplně zklamana 🙂
Děkuji moc za povbuzení dneska mi to celkem dost pomohlo 🙂
@tynka199665 taky ti moc držím palce 😃😉
@navratil1986
Děkuji moc tyhle 3 dny jsou pro mně fakt peklo :D
@kaitinka tak snad nedorazibabz dobreho duvodu. Ja sem se posledni mesice u sebe tehupriznakama tak zmatla, nebo spis me telo mne, ze kdyz nekdo pise o priznacich, tak uz jim nevenuju ani ppzornost. Fakt vim, jak telo dokaze osalit hlavu, takze spoleham uz jen na // :D coz mi treba kazi Janca, ktera je mela uz 3*falesne :/ drzim palce a snad mrska nedorazi 🙂
@janajens to mas zatim nejsilnejsi ze vsech testu, co sis delala uz i pred mesici ne??
@karolly ja taky nejsem prp testy kazdy den ci nekolikrat denne, ale zrovna Jancu chapu, po tom co s testama uz ma za sebou :/ asi bych taky testovala vickrat a vice dni.
@janajens tak to zkus jeste zitra a pokud zesili, tak bych pockala dva dny. Hlavni je ze sili a vic jak pred tim ;) moc ti fandim
@janapuma ahojky, vitam te u nas v jednocarkovym blazinci a preji mnoho zdaru 🙂 snad se tu moc neohrejes 🙂
@tynka199665 vim ze clovek po tom vecnym zklamani pptrebuje trosku ppvzbudit 🙂 nic tim nekonci a jede se dal 🙂 tak uz jen cekat, to je prpste ta nejhorsi doba :D cekaniii :/
To je fajn, ze se ti tu libi 🙂 ... Vis jak, tady jsou jen zoufalkyne :D
Alespon mi tu nekdo zbude :/ :D uz tady na te strance visim dost dlouho :(
@tynka07 Tak je pravdou, ze driv jsem se porad hlidala, takze jsem obcas mela "vsugerovane" tehu priznaky, jenze ted posledni dva mesice jsme s pritelem resili svatbu (ted v sobotu se bereme 🙂 ), takze ted naopak jsem vubec neresila jestli se podarilo nebo ne. A prave ze ted od pondelka je mi divne, mam tyhle "priznaky"
@tynka07 no to potrebuje ja dooufam ze uz budu jen jasat stestim 🙂
ale uvidime bříško mne bolí jakobych to mela dostat .. ale to je prejj taky normalni ja nevim prijdu si jak totalne zoufala :D
@tynka07 díky za přivítání 😀 uvidíme jak dlouho tu pobydu. S manželem se snažíme s přestávkami od prosince. Nijak jsem to zatím nehrotila. Ale v poslední době kolem mě všichni těhotní a rodí. 😔 Tak mě to trošku sebralo. Ale musím myslet pozitivně, podařilo se jednou podaří se zase. 🙂
Holky , já bláznivá už dnes testovala.. a zítra to mám v plánu zase . 😁 A samozřejmě je tam vidět prd , ale já jsem lovkyně duchu , něco tam určitě brzo najdu 🙂))
Holky tak u některých to vypadá nadějně a moc přeji 😃jen před MS těm duchům moc nevěřím,ale třeba ano moc přeji... Každopádně u mě mrcha zatím nedorazila tak to vypadá nadějně dnes je to druhý den spoždění 😃😃😃😃😃😃
Tak já testovala večer 😃😉
Nejde mi poslat fotka jak to ????
@navratil1986 a nás je tam viď 😉
@navratil1986 ukaž! 👏

@tynka07 Děkuji moc za povznuzení tohle jsem asi potřebovala ! 🙂 a děkuji za přivítání , sem chodim rada pac jsou tu všichni milí posledne kdyz jsem nekam neco psala bylo to dost nepříjemné 🙂
tak budu doufat uz jen počítám dny :D :D