icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka199665
23. srp 2017

@tynka07 Děkuji moc za povznuzení tohle jsem asi potřebovala ! 🙂 a děkuji za přivítání , sem chodim rada pac jsou tu všichni milí posledne kdyz jsem nekam neco psala bylo to dost nepříjemné 🙂
tak budu doufat uz jen počítám dny :D :D

danice7
23. srp 2017

@janajens ty jsi prostě v tom vždyť ji tam máš krásně viditelnou podle mě můžeme gratulovat 😍

janajens
23. srp 2017

@danice7 dekuji podle odpoledniho testu uz tomu taky verim

kockakacka
23. srp 2017

@janajens tak ted uz ji tam vidim! Gratuluji a strašne závidím 😍🙈

janajens
23. srp 2017

@kockakacka dekuji moc neboj taky se urcite dockas ja cekala osm mesicu

danice7
23. srp 2017

@janajens a kolikátý den cyklu jsi? A víš kdy byla ovulace? A kolik dní máš cyklus normalne? A test ti to ukázal jaký dpo?

janajens
23. srp 2017

@danice7 jsem 23dc cyklus mam 28dni a 10dpo slabá carka se ukazala uz 8dpo

danice7
23. srp 2017

Ty jo tak to je teda silný kousek 😍😎 takhle rychle se ukázat to bude asi chlapak 😂

tynka199665
23. srp 2017

@tynka07 Děkuji moc za přivítání .🙂 a za milé odpovědi je pravda že už v to nějak nevěřím i když se snažím ale lepší bejt v klidu než bejt pak uplně zklamana 🙂
Děkuji moc za povbuzení dneska mi to celkem dost pomohlo 🙂

navratil1986
23. srp 2017

@tynka199665 taky ti moc držím palce 😃😉

tynka199665
23. srp 2017

@navratil1986
Děkuji moc tyhle 3 dny jsou pro mně fakt peklo :D

volfici
23. srp 2017

@janajens tak zítra šup tu krev u doktorky ať víš a my ať víme 😉

janajens
23. srp 2017

@volfici Jasnacka dam vedet

tynka07
23. srp 2017

@kaitinka tak snad nedorazibabz dobreho duvodu. Ja sem se posledni mesice u sebe tehupriznakama tak zmatla, nebo spis me telo mne, ze kdyz nekdo pise o priznacich, tak uz jim nevenuju ani ppzornost. Fakt vim, jak telo dokaze osalit hlavu, takze spoleham uz jen na // :D coz mi treba kazi Janca, ktera je mela uz 3*falesne :/ drzim palce a snad mrska nedorazi 🙂

@janajens to mas zatim nejsilnejsi ze vsech testu, co sis delala uz i pred mesici ne??

@karolly ja taky nejsem prp testy kazdy den ci nekolikrat denne, ale zrovna Jancu chapu, po tom co s testama uz ma za sebou :/ asi bych taky testovala vickrat a vice dni.

@janajens tak to zkus jeste zitra a pokud zesili, tak bych pockala dva dny. Hlavni je ze sili a vic jak pred tim ;) moc ti fandim

@janapuma ahojky, vitam te u nas v jednocarkovym blazinci a preji mnoho zdaru 🙂 snad se tu moc neohrejes 🙂

janajens
23. srp 2017

@tynka07 ano mam Ted uz tomu verim

tynka07
23. srp 2017

@tynka199665 vim ze clovek po tom vecnym zklamani pptrebuje trosku ppvzbudit 🙂 nic tim nekonci a jede se dal 🙂 tak uz jen cekat, to je prpste ta nejhorsi doba :D cekaniii :/
To je fajn, ze se ti tu libi 🙂 ... Vis jak, tady jsou jen zoufalkyne :D

Alespon mi tu nekdo zbude :/ :D uz tady na te strance visim dost dlouho :(

tynka07
23. srp 2017

@janajens a nechces zitra pred gyndou zkusit ten digi??? Az me stve, ze se to doctu az odpoledne :D

janajens
23. srp 2017

@tynka07 no pokud bude silnejsi test tak ano jdu do digi dneska mi ho manzel koupil😍

kaitinka
23. srp 2017

@tynka07 Tak je pravdou, ze driv jsem se porad hlidala, takze jsem obcas mela "vsugerovane" tehu priznaky, jenze ted posledni dva mesice jsme s pritelem resili svatbu (ted v sobotu se bereme 🙂 ), takze ted naopak jsem vubec neresila jestli se podarilo nebo ne. A prave ze ted od pondelka je mi divne, mam tyhle "priznaky"

tynka199665
23. srp 2017

@tynka07 no to potrebuje ja dooufam ze uz budu jen jasat stestim 🙂
ale uvidime bříško mne bolí jakobych to mela dostat .. ale to je prejj taky normalni ja nevim prijdu si jak totalne zoufala :D

karolly
23. srp 2017

@tynka07 Já Janču chápu 🙂 Ale lepší než lovení dušíků mi přijde počkat dva dny a mít čárku o dost silnější 🙂 Kor, když je ještě před očekávanou MS 🙂

A s těhulama se nám tu teď roztrhl pytel, tak jsem zvědavá, kdo bude další 🙂

janapuma
23. srp 2017

@tynka07 díky za přivítání 😀 uvidíme jak dlouho tu pobydu. S manželem se snažíme s přestávkami od prosince. Nijak jsem to zatím nehrotila. Ale v poslední době kolem mě všichni těhotní a rodí. 😔 Tak mě to trošku sebralo. Ale musím myslet pozitivně, podařilo se jednou podaří se zase. 🙂

hani1234
23. srp 2017

Holky , já bláznivá už dnes testovala.. a zítra to mám v plánu zase . 😁 A samozřejmě je tam vidět prd , ale já jsem lovkyně duchu , něco tam určitě brzo najdu 🙂))

navratil1986
23. srp 2017

Holky tak u některých to vypadá nadějně a moc přeji 😃jen před MS těm duchům moc nevěřím,ale třeba ano moc přeji... Každopádně u mě mrcha zatím nedorazila tak to vypadá nadějně dnes je to druhý den spoždění 😃😃😃😃😃😃

aklin
23. srp 2017

@kaitinka priznaky, ktere jsi uvedla jsem mela taky, ale bylo to soucasti pms.

aklin
23. srp 2017

@tynka07 vidim to tak, ze jsem dalsim adeptem na dlouhe cekani 😀 porad cekam na rozjeti ms.

navratil1986
23. srp 2017

Tak já testovala večer 😃😉

navratil1986
23. srp 2017

Nejde mi poslat fotka jak to ????

danice7
23. srp 2017

@navratil1986 a nás je tam viď 😉

volfici
23. srp 2017

@navratil1986 ukaž! 👏