Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@janajens jestli muž byt až tak drzá ale dáte potom vědět jak to u lékaře dopadlo já jdu az 1.9
@ka_rohli_na ja jdu Jen na krev
Holky držím Vám palce a dejte vědět, jak jste dopadly 🙂
Tak test pozitivní krev prej negativní mám dva dny spoždění takže mám z toho blbé pocity
@navratil1986 Takže půjdeš třeba v pondělí na krev znovu, nebo jak?
Byla jsem u dr mam zvetsenou sliznici takze ani krev brat nemusela nasadila utrogestan a 19.i kontrola
@karolly no já vůbec nevím jsem z toho blbá teď
Ahoj holky 🙂 můžu se k vám přidat? Mám 8 DPO. Zatím sněhobílo :/
@janajens A doktorka to podle té zvětšené sliznice bere tak, že jsi těhotná?
@navratil1986 Já jsem tohle při prvním nedělala, takže nevím. Udělala jsem si test, mazala na gyndu, doktorka ukázala bublinku, tam, kde má být a hotovo. Tak proto se ptám.
@janajens Já nevím, nejsem doktor. Ale když jsem před dvěma měsíci měla zpožděnou MS a šla na gyndu, tak mi doktorka řekla, že sliznice je vysoká, že to může značit buď blížící se MS nebo malinké těhotenství, které není vidět.
Ale když máš pozitivní test, tak to bude spíš to těhu 🙂
@janajens No 2mm je teda ale sakra málo na těhotenství...tak uvidíš, no...
@oveckaluky me rekla ze na ms nic tomu nenapovida ze smi krev brat nemusi videla muj test a napsala MI utrogestan dve na vecer
@apple_tree jouo, ja az od poloviny 4.stranky 😂😂
Dtrasne ti na me dneska dopadlo 😱😰😨😥
Parada holky..to vam hratulunu..tak at se to drzi kde ma a pekne hnizdi😉 ja jeste budu nejakou chvili cekat..takze v diskuzi nas zustava vic...akorat nemam tolik casu psat..ale snazim se sledovat a vecer docitat 😂 lepsi nez kniha

@ka_rohli_na juu tak to mam to same Ted jsem u lekare