icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
25. srp 2017

12dpo 4dny do ms

janapuma
25. srp 2017

@sallish tak na to bych se vyprdla, kor když máš malou holčičku...

janapuma
25. srp 2017

@janajens tole už není duch ale regulérní čárka. Gratuluji a miminko ať se poradně zavrtá a už nepustí. 😊

janajens
25. srp 2017

@janapuma dekuji moc ale strach porad mam dokud nebude zpozdeni a nebo dalnice tak budu testovat

tynka07
25. srp 2017

@hani1234 To je mi lito :( vubec si to nedokazubpedstavit o to prijit :( ... ale fajn, ze to proste beres takhle. Ja mam tezky to, ze kolem mne jsou ssame tehule. Uz jen dve kolegyne (a ani jedna mimi nechtela) a to proste pak boli. Vidis to kolem sebe a rikas si a proc ja ne, kdyz chci. Je to tezky. Ale urcite na to nejsem upnuta jak prvni dva cykly. Ted ani neplanuju tuleni, mihnem to, neva. Nechavam to volny a jen doufam :D ale ja sem strasna cita :D
@nadrinka :( hruza a G beres porad??

tynka07
25. srp 2017

@janajens a ty se neboj, tohle je jasny 🙂 ... Uzivej :*

janajens
25. srp 2017

@tynka07 no bojim mam 4dny do ms AZ Bude zpozdeni a dalnice tak budu v klidu ❤

sallish
25. srp 2017

@janajens ahojky Jani jestli te to uklidni ja sem 2 po vynechane ms a carka de vidět jen když s tim různě natáčíme 😉 no uvidime mozna to opět odejde...moc se mi nezda mela by být silnější ne? U male sem měla 10 DPO dalnici..
@janapuma jj taky pořád vaham....ale peníze potrebujeme😞 však uz několik dni nespim probudim se v pul 2 a mozek žhaví jak to vyřešit 😤

janajens
25. srp 2017

@sallish fakt ju budu drzet palecky at sili Teda ja mam testu dost a tohle je nase posledni tak si uzivam testovani

opicaa
25. srp 2017

@janajens tady to celkem obdivuju i u kamaradek...nedokazu rict,ze ted to druhy je moje posledni...nedovedu si predstavit ze by to bylo definitivni...

janajens
25. srp 2017

@opicaa me uz je 34let takze u. Me je to. Posledni

volfici
25. srp 2017

@janajens mě je o pět víc a pořád se snažíme o první, takže to třetí v klidu stihneš 😉i čtvrté 😋

janajens
25. srp 2017

@volfici nee dve a strop jsme rekli s manzelem

volfici
25. srp 2017

@janajens to si říkáte teď. Třeba to ještě přehodnotíte, nikdy nevíš. Samozřejmě je to ale čistě na vás 🙂

aklin
25. srp 2017

@kockakacka ta byla drsna, vsechno prirovnavat ke kravam. Normalne jsem se divila, proc nerodila doma, kdyz zastavala prirozeny prubeh. Bylo me lito toho jejiho chlapa.

janajens
25. srp 2017

@volfici jasne no myslim dve ze budou stacit

nadrinka
25. srp 2017

@tynka07 Nene 3 týdny a pauza, začnu zase až s příchodem ms. Ale když nedorazí, tak se zlobit nebudu 🙂

apple_tree
25. srp 2017

@janajens Ty jo, mit takovouhle carku nekolik dni pred MS, to vypada aspon na dvojcata :D Krasne 🙂

volfici
25. srp 2017

@apple_tree Jana chce jen dvě, dvojčata už by byla nad rámec 😂

janajens
25. srp 2017

@apple_tree hele nestras me nebo se u Dr slozim

janajens
25. srp 2017

@volfici no mam doma 16m takze by me kleslo dvojcata😂

malydiamant21
25. srp 2017

@aklin Nám také 🙂 Menstruaci jsem měl třeba i ob měsíc 🙂 Ne vždy přišla..a teď nepřišla a hle slabá čárka a teď už jsem 9tt ❤🙏

kockakacka
25. srp 2017

@aklin Jj, toho chlapa mi bylo taky lito :( chudák nevěděl co sw s jeho ženou děje, vystrasenej... Neumím si představit takhle ho vyhodit. Jako hele muj muž me videl pri střevní chřipce po pul roce vztahu a neutekl..jako tohle neni horsi..jasne, je ti zle, ale muže za to i on 😂😂😂😂 takže nevidím důvod se stydět kdyz zůstane v úrovni hlavy a nebude koukat jak se miminko dere ven

tynka07
25. srp 2017

@hani1234 Ahojky k hlenu. Behem cyklu je nekolik fazi hlenu. Po MS je ,,suchy tyden,,. Vetsinou hlen zadny. Pak pred ovu ho zacina byt vic a vic a meni i konzistenci. Takze vetsinou je vodovy, pak kremovy a meni celkove strukturu. Plodny hlen (ovulacni) je pruhledny (vetsinou) a velmi tahly. Kdyz ho natahnes mezi prsty, tak ho natahnes az na nekolik cm. V tomto hlenu se dlouho udrzi, ma v sobe pro ne i vyzivu a dostanou je, kam potrebuji ;)

tynka07
25. srp 2017

@opicaa ja sem si treba jeste pred rokem rikala, ze druhe proste nechci. Staci jedno a dat mu vse. No a ejhle, chci druhy :D

Proste hormony. A to mi je 25, jsem zvedava kolik jich nakonec bude

malydiamant21
25. srp 2017

@tynka07 Off topic - díky za takové info..to jsem vůbec netušila, naštěstí už těhu jsem, ale aspoň pro příště se nebudu děsit, co ze mě leze 😅

aklin
25. srp 2017

@kockakacka mas pravdu. Manzel byl rad, kdyz se mohl ucastnit porodu.

tynka07
25. srp 2017

@malydiamant21 To myslis to, ci jsem psala hani1234 ??? :D ... Kdyby te to zajimalo a nebo i tebe @hani1234 tak sy zadejte do vyhledavace symptotermalni metoda a juknete na stranky. Dost se dozvite. Hodne jsem jich prostudovala. Co jsem popsala bylo jen to nejstrucnejsi :D

lencak80
25. srp 2017

@janajens jani...otehotnela jsem necekane. Dalnice jsem mela..vse bylo super. Dutinka a pak i srdicko. Toto utery ale bohuzel nebylo videt a 8tt. V pondeli jdu na revizi. Uz mam i brisko. Prsa boli. Ale je to v pytli. Prvni dve tehu s klukama bylo vse bez problemu. Zadne nevolnosti a vse bylo skvele od zacatku do konce. Ted vim ze vse muze byt i jinak a pokud zase budu tehotna tak v klidu budu a po porodu. Vse se muze podelat ve vterine kdyz to clovek neceka. Kazdopadne ti preji abys mela vse v poradku.

lencak80
25. srp 2017

Nikdy by me nenapadlo..ze by se to mohlo stat i me. Ze bych musela resit revizi...treti jsme neplanovali ale prislo to....a asi to mela byt zase nejaka zivotni lekce. Vcera mi mladsi syn vyhrnul triko a pry jestli tam nemam miminko kdyz mam tak velike bricho. No...vsiml si spravne. Ale....uz mu nebudu moc rict ze cekame mimco. To by zatim nepochopil...vim ze by to kluky trapilo...takze nic rikat nebudeme.

Strana