Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Myslim ze to na me dolehne v nemocnici pred zakrokem a pak. Kdyz lezim na zadech tak uz je videt takova vybouleninka. Stale mi to jaksi nedochazi a rikam si ze se treba spletl a v pondeli na kontrolnim sonu bude neco jinak. Ale sama jsem videla ze ut srdicko nebije. No...je to tezke obdobi. Ale vim ze priroda vi co dela. Je to tak nastavene. Jen to clovek moc nechape...kdyz se to deje. Rozum ano ale city ne.
Holky, dneska úplně mizernej duch . Začínám bejt napnutá 🙂)))
@daniry nevložila 😂😂🙈
Promiň 😀
http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-s...
Ahojky, koukám že tady to žije tak se přidám, jestli neva. V lednu jsme přišli o prvního syna na konci pátého měsíce a od dubna se snažíme ó nové, zatím bez úspěchu. Tento cyklus jsem začla užívat fertipronu a minulý začla měřit BT. Doktorka mi nabízí i hormonální podporu funkce vaječníků, ale to až případně od prosince
@nadrinka To je ta Jonasova metoda, ze? To je podle me docela blbost, koukala jsem na to a to bych tak mohla otehotnet nejdriv tak za tri roky, aby se mi potkala ovulace s temi jeho daty :D
@apple_tree @anetka9 ne že bych takovým věcem věřila, ale je to hezká náhoda 🙂 člověku to vlije malinko optimismu do žil 😀

@lencak80 Dobře děláte - já to musela říct v práci hned, protože tu taháme těžké bedny s knihami, a tím pádem jsme to museli říct i holkám, protože za mnou chodí a nechtěli jsme, aby se některá kolegyňka prořekla, chtěli jsme, aby to věděli od nás...v 10. tt, najednou a tiše...začala jsem krvácet, slabě, v nemocnici jsme byli do deseti minut, a stejně už bylo pozdě, srdíčko nebylo...nikdy nezapomenu, když jsme přišli domů, oba ubrečení, já se nezmohla na slovo, a tak jim to řekl muž..."Děťátko nám umřelo...". Nejhorší věta ☹ Naštěstí už jsou velké (16 a 11 let) a chápou to, pobrečely si taky, už se těšili (přemlouvali nás ještě k jednomu miminku tři roky), a srovnaly se s tím líp, než já...ale v tu chvíli bych byla radši, kdyby nic nevěděli...
Mrzí mě to, vím, co prožíváte...ať je brzy dobře...