icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

oveckaluky
25. srp 2017

@lencak80 Dobře děláte - já to musela říct v práci hned, protože tu taháme těžké bedny s knihami, a tím pádem jsme to museli říct i holkám, protože za mnou chodí a nechtěli jsme, aby se některá kolegyňka prořekla, chtěli jsme, aby to věděli od nás...v 10. tt, najednou a tiše...začala jsem krvácet, slabě, v nemocnici jsme byli do deseti minut, a stejně už bylo pozdě, srdíčko nebylo...nikdy nezapomenu, když jsme přišli domů, oba ubrečení, já se nezmohla na slovo, a tak jim to řekl muž..."Děťátko nám umřelo...". Nejhorší věta ☹ Naštěstí už jsou velké (16 a 11 let) a chápou to, pobrečely si taky, už se těšili (přemlouvali nás ještě k jednomu miminku tři roky), a srovnaly se s tím líp, než já...ale v tu chvíli bych byla radši, kdyby nic nevěděli...
Mrzí mě to, vím, co prožíváte...ať je brzy dobře...

daniry
25. srp 2017

@hani1234 ahoj, mohla bych poprosit o odkaz? 🙂 stejného názoru byl i můj genetik a říkal, že tělo je tak dokonalé, že mnohokrát rozezná, že něco není v pořádku a vyřeší si to samo a je to dobře.

tynka07
25. srp 2017

@anetka9 ted na to koukam skrze ten hlen. Je to hako ovutest, zacina cca dva dny pred ovu uz z duvodu, ze tam vlastne do ky krasne udrzi ;)

anetka9
25. srp 2017

@tynka07 No kéž už bych ho měla...:D

lencak80
25. srp 2017

Myslim ze to na me dolehne v nemocnici pred zakrokem a pak. Kdyz lezim na zadech tak uz je videt takova vybouleninka. Stale mi to jaksi nedochazi a rikam si ze se treba spletl a v pondeli na kontrolnim sonu bude neco jinak. Ale sama jsem videla ze ut srdicko nebije. No...je to tezke obdobi. Ale vim ze priroda vi co dela. Je to tak nastavene. Jen to clovek moc nechape...kdyz se to deje. Rozum ano ale city ne.

karolly
25. srp 2017

@tynka07 Tak jestli je to s tím hlenem, jak říkáš, tak se u mě začíná něco dít 🙂 Dnes to bylo tak, jak jsi psala. Pomalu mi sílí ovu test. Takže asi Gynex v kombinaci s tou Feripronou funguje 🙂

lucy0511
25. srp 2017

Děvčata blbej dotaz tohle už by mohlo být pozitivní ovu test?

anetka9
25. srp 2017

@lucy0511 Ještě trošku by měla zesílit🙂 Zkus zítra a pokud by byla slabší, tak byl pozitivní🙂 ale je možný, že zesílí, já ji měla silnější než tu testovací🙂

lucy0511
25. srp 2017

@anetka9 dík já si myslím že zitra by mohl být ještě silnější 🙂

hani1234
25. srp 2017

@daniry Jeej , rada bych sem hodila odkaz , ale už právě nevím, pod čím to bylo . On to teda byl původně článek o potratech .. zkusím najít

hani1234
25. srp 2017

@daniry Našla jsem !
Je to v odstavci Léčení , zmiňuje ascorutin i utrogestan . Ale každá věříme něčemu jinému no

hani1234
25. srp 2017

@tynka07 Dekuju Ti za info 🙂

hani1234
25. srp 2017

Holky, dneska úplně mizernej duch . Začínám bejt napnutá 🙂)))

darkwitch
25. srp 2017

@tynka07 no jo jste mne nahlodaly 😀

Ty jo tady jsou to samé dvou čárky 🙂 měla, bych si objednat termín na tu čínskou medicínu a nějak se mi nechce...

daniry
26. srp 2017

@hani1234 Teď nevím, jestli jsi mi vložila odkaz? Nic nevidím 😲

hani1234
26. srp 2017
janajens
26. srp 2017

Kazdy test fakt ukazuje jinak

nudusak
26. srp 2017

@janajens To urcite dopadne. Drzim pesti 🙂.
Taky mam 3 dny do MS. Vcera nahnedly vytok. Den nebo dva pred nim byl naruzovely. MS me nemine 🙄 😀

janajens
26. srp 2017

@nudusak taky doufam ja nemivam zadne vytoky me v den ms zacne bolet kriz a to vim ze max do 3h dorazi

tynka07
26. srp 2017

@karolly uvidim a juknu na tu feripronu, co je to zac???

daniry
26. srp 2017

@hani1234 moc děkuji!

krisatko
26. srp 2017

Ahojky, koukám že tady to žije tak se přidám, jestli neva. V lednu jsme přišli o prvního syna na konci pátého měsíce a od dubna se snažíme ó nové, zatím bez úspěchu. Tento cyklus jsem začla užívat fertipronu a minulý začla měřit BT. Doktorka mi nabízí i hormonální podporu funkce vaječníků, ale to až případně od prosince

nadrinka
26. srp 2017

@tynka07 Fertiprona má stejné složení jako Inofolic, jen o polovinu levnější 😉

nadrinka
26. srp 2017

Dnes jsem náhodou našla v telefonu uložené "data možného početí" kdyby tohle chtělo vyjít, tak budu ta nejšťastnější ženská na světě 🙏😍

anetka9
26. srp 2017

@nadrinka Jee to je super, že to takhle vyšlo🙂 Mně to na tenhle měsíc ukazuje 19.8. a to ovulace nebyla ani omylem:D

apple_tree
26. srp 2017

@nadrinka To je ta Jonasova metoda, ze? To je podle me docela blbost, koukala jsem na to a to bych tak mohla otehotnet nejdriv tak za tri roky, aby se mi potkala ovulace s temi jeho daty :D

krisatko
26. srp 2017

@nadrinka ta předpověď pohlaví je součástí fertility friend?

nadrinka
26. srp 2017

@apple_tree @anetka9 ne že bych takovým věcem věřila, ale je to hezká náhoda 🙂 člověku to vlije malinko optimismu do žil 😀

nadrinka
26. srp 2017

@krisatko Nene, to sem na MK kdysi dávala jedna ze snazilek odkaz, kam zadas datum a čas svého narození a pak ti vyskočí tahle tabulka 😉

krisatko
26. srp 2017

@nadrinka sahá. No podle něčeho podobného mi kolegyně zkoušela vypadá počítat kdy budu mít dítě a vyšlo ji až ve 36. Tak nevím no

Strana