icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

volfici
26. srp 2017

@krisatko ahoj, vítej tady u nás 🙂 mrzí mě, co vás potkalo a obdivuji tě, že hned zkoušíte znovu. Jestli se můžu zeptat, co se stalo, že jsi miminko nedonosila? 😔

krisatko
26. srp 2017

@volfici Přestože měl výsledky 1. Screeningu negativní na všechno možné (zpětně jsme zjistili, že doktorka co ho dělala byla prostě kopyto a nemuseli jsme dojít tak daleko) tak měl velmi vzácnou a vážnou vývojovou vadu. Greigcephalopolysyndactilie se to jmenuje. Česky - nadbytečné a srostlé prstíky. Kdyby to bylo např. Na jedné končetině, asi bychom se rozhodli jinak, ale měl to na všech končetinách, navíc i nález v mozku, takže to dopadlo, jak to dopadlo. Celé nám to ještě stizilo chování lékařů, ale to je jiná kapitola.

hani1234
26. srp 2017

@krisatko Ahoj , mrzí mě , co vás potkalo . To muselo být moc těžké 😞
Přeji ať se zadaří a ať je vše v pořádku !!!

volfici
26. srp 2017

@krisatko to je hrozný 😔to je mi líto. Dá se to odhalit nějak dříve, například při genetice embryí? Ale to bys musela na IVF. Zkoušíte nyní přirozeně?

krisatko
26. srp 2017

@volfici to nevím, ale od nezávislých lékařů by to mělo jít vidět už v tom 13tt. To by teda znamenalo, že ta kráva to pořádně nezkontrolovala. Teď zkoušíme přirozeně, pokud se nezadarivdo listopadu. Asi kyvnu na ty hormonální injekce

tynka07
26. srp 2017

@krisatko ahojky a vítej. Je mi to líto co se vám stalo, ale nic není pryč a tady s námi ti to třeba i uteče a dost se dozvíš. Už jsme tu jako chodící encyklopedie :D
a nechceě zkusit místo hormonů třeba bylinky?? Dost holek tady s nimi maji zkusenosti(kontryhel, materi kasicka, i formou kapek gynex,...), net do sebe pumpovat hormony ;)

tynka07
26. srp 2017

@krisatko Jejda až ted čtu co se stalo. To je mi vážně líto ale pořád lepší takhle, než aby se narodilo a mělo třeba špatný život :(
Dobrý je, že jste silní a jdete dál a rozhodně se znovu a dobře zavede 🙂 ... bereš třeba kyselinu listovou?? Je důležitá pro normalizaci některých hladin podporujících špatný vývoj plodu ;)

krisatko
26. srp 2017

@tynka07 teď jsem začla s tou fertipronou, tak uvidíme co bude. Dám jí dva cykly a pak budu přemýšlet dál asi.

janajens
26. srp 2017

@krisatko ahojky to me moc mrzi Co se stalo a drzim palecky at se ti zase brzy zadari

tynka07
26. srp 2017

@nadrinka tak sem u sebe koukala na Jonasovku a nesedela u dcery (sekl se o 6 dní + pohlaví nevychází
A ted mi předpověděl datum početí 13.08. kdy jsem měla 2DC :D a o tom teda také pochybuji :D

tynka07
26. srp 2017

@krisatko tak držím palečky, snad se co nejdřív zavede no a v jaké části cyklu jsi teď??

tynka07
26. srp 2017

a ta Fertiprona tabletky nejsou?? :/ nesnáším nápoje :(

opicaa
26. srp 2017

No Jonasova metoda mi taky nesedi na syna a ted to taky nevychazi...poceti mi ptedpovida vzdy okolo 19. A 20. V mesici a ja ovuluju kolem 5-9.... Ale treba to nekomu sedi

opicaa
26. srp 2017

Tento mesic zacinam poctive s gynexem..brala jsem ho tak nejak ch ili a zapominala..ale menatruace mi prisla o 4 dny drive.... Vetsinou me jen boli bricho a mam zimnici...tentokrat to bylo s blinkanim...silenou nevolnosti..hrozny krece v brichu a zimnice desna...byla jsem pul hodiny pod vrelou sprchou....jestli za to muze gynex tak nevim nevim jestli se mi do toho chce

nadrinka
26. srp 2017

V pořádku holky, já tomu taky nevěřím... Ale znáte to tonoucí se stébla chytá 🙂

krisatko
26. srp 2017

@tynka07 ovulace dle BT ještě neproběhla. Ten nápoj fertipronona je dobrý, není nechutný, jede mi víc než magnosolv

tynka07
26. srp 2017

@opicaa Njn, podle mě to je jen souhra náhod tohle. Vem si, že sama si dokážeš MS posunout, vyvolat atd atd. Když už by to platilo, tak věřím že u lidí, co nikdy nepoužili antikoncepci atd atd...
Ty jo, to je docela mazec takový příznaky :O . Já ho používám dnes 14.den a musím říct, že jsem zatím spokojená. Prozatím žádné bolesti (jen 2xtrošku pobolívání LV, ale tak to mi je jasné že být asi má) a jinak nic. Jindy před ovu umírám bolestí, takže první příznak je fajn. Druhá věc je ta, že mi je strašně dobře po psychické stránce. V-bec sem nechápala co to. Pročítala jsem si znovu příbalák (jen sem chtěla vědět co v tom všechno vlastně je) a přečetla si, že urovnává psychické a hormonální výkyvy. Nevím jestli to je fakt tím, ale já jsem zatím ráda.
Snad to tím nebudeš mít :/

tynka07
26. srp 2017

@nadrinka několikrát jsem to zažila, takže chápu a asi by mne to taky přidalo na optimismu 🙂
@krisatko takže nejlepší část před sebou, to je dobrý 🙂 , já právě ty nápoje vůbec nemůžu, mám na tohle slabý žaludek a hned zvracím :D a v tobolkách jsem koukala, že to nedělají. Já mám dost i z toho G. Poprvé jsem ho vyzvracela a dva dny mě bylo blbě. Pak jsem četla, že to někdo zapíjí a od té doby se to dá :D

nadrinka
26. srp 2017

@tynka07 já bych holý Gynex do sebe NIKDY nedostala, jedině do trošky pití.... Aroma bylinek mi obrací žaludek....

tynka07
26. srp 2017

@nadrinka No mě to také poprvé moc dobře neudělalo :D . Teď na lžičku, na kořen jazyka a hned zapít :D
Mícháš ho před užíváním podle doporučení??

lucca23
26. srp 2017

@janajens moc gratuluji🙂 snad budeme takto testuje ukázat za nějaký čas všechny 🙂

tynka07
26. srp 2017

@lucca23 No chtělo by to :D sice se to po tomto měsíci dost vyprázdní :D ale pořád nás tu je moc 🙂 a to přeci nechceme :D takže: KOUKEJME OTĚHOTNĚT :D

lucca23
26. srp 2017

@tynka07 já předpokládám že tu ještě chvíli pobudu, toto je náš první "snažící" měsíc 😀

nadrinka
26. srp 2017

@tynka07 jj před každým užitím protřepávám a kapu do maličké sklenice s vodou. Měla jsem strach, jestli zrovna na mě bude fungovat, ale nejspíš ano... Nikdy předtím jsem ovulaci moc necítila, tato byla výživná... A od ovulace mě neustále poboliva podbřišek, jemné píchání na levé straně... Jsem zvědavá na výsledek, popřípadě po kolika dnech ms dorazí

janajens
26. srp 2017

@lucca23 dekuji urcite ano 🙂

tynka07
26. srp 2017

@lucca23 jéé, první měsíc. Na to si ráda zavzpomínám, jen mi nedošlo jak tu pak budu dlouho smrdět :D ... držím pěsti ať je to první a poslední. V jaké fázi jsi?? 🙂 Koukám, že jednoho drobečka už taky máte 🙂

karolly
26. srp 2017

@tynka07 Je to od Chytrého miminka. A je to v sáčcích. Řekla bych, úplně bez chuti.

tynka07
26. srp 2017

@volfci tak co, jak je????? ❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀😇😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏

volfici
26. srp 2017

@tynka07 ahoj, no dneska mě docela pobolívá břicho, včera mě tahalo pod pupíkem a dneska sem tam bolest trochu jako před MS.... Prsa neřeším, ty bolí už dva měsíce, přikládám to Utrogestanu

lucca23
26. srp 2017

@tynka07 popravdě nic moc nepočítám, první ditko bylo na první pokus bez jakéhokoliv počítání plodných dní😂 takže uvidíme jak to půjde teď, když tak začnu taky počítat 😊Jj, máme téměř 5ti letého kloučka.

Strana